måndag 25 januari 2016

Om hur RFSU riskerar att hetsa våldtäktsmän - Gästinlägg

Här följer ett nytt gästinlägg av Lotten Ekström. Ett inlägg som visar hur sinnessjukt bisarrt det kulturmarxistiska Sverige är. Man kan tro att det är designat för bara en sak, att hetsa invällare från dysfunktionella kulturer att våldta fler av våra kvinnor och flickor.

Nu över till Lotten:

Vi har lärt oss att männen som väller in i landet har en syn på kvinnor som inte direkt är som svenska mäns.

För att lugna befolkningen har man nu gått ut med att man ska utbilda dessa män så att de inte begår sexuella övergrepp och våldtäkter mot oss kvinnor i landet.

Jag har hittat RFSU:s utbildningsmaterial i ämnet. Läs här.

Det tog mig ett par dagar att samla ihop mig tillräckligt för att läsa igenom allt och skriva om det.

Jag trodde i min enfald att jag hade sett det mesta av vad det här sjuka landet hittar på och att ingenting skulle förvåna mig längre. Jag hade fel. Jag hade väldigt fel.

För mig är detta droppen. Detta material som ska föreställa en utbildning som syftar till att lära dessa medeltidsmän att respektera kvinnor och inte se på dem som sexobjekt eller våldtäktsoffer liknar mest av allt något slags porrbok.

224 sidor. 70 vaginor och säkert lika många erigerade penisar, samlagsbilder, sida upp och sida ned. Ett vulgärt språk.

Detta är det ultimata sveket från regeringen mot alla oss kvinnor i Sverige.

Att ge dessa män ca 150 närbilder på könsorgan, sperma som sprutar och bilder på samlag tillsammans med den mest vulgära, groteska text är horribelt bortom all sans och leder inte till att de visar större respekt för oss kvinnor.

Att presentera detta material för dessa män med sin redan sjuka kvinnosyn, kan leda till att de blir ännu farligare.

De här männen kommer från en kultur där det anses att lite naken hud på en arm eller en hals är upphetsande och då får kvinnan skylla sig själv om hon blir våldtagen. De signaler detta material skickar är att i detta land är vi alla lösaktiga. Detta kan sannolikt BIDRA till att öka antalet våldtäkter.

Här är några exempel ur texten:

"Freja har tittat på sin fitta i en spegel. Den är inte som andra fittor som hon har sett på bild. Hur kan fittor vara olika?

Josef onanerar ganska ofta. Han vill veta om olika sätt att onanera på. Hur kan tjejer och killar onanera? Vad vill ni säga till Josef?

Axel och hans flickvän har sex ibland. De vill prova att ha sex med finger i analen. De vill veta vad som är viktigt att tänka på för att det ska bli bra. Vad vill ni säga till dem?

Man kan bli gravid om man har sex med penis i slida även om det inte kommer utlösning i slidan. Det kommer ofta lite vått (försats) ur penis när man blir kåt. I försatsen kan det finnas spermier.

Robert betalar pengar för att ha sex med andra. Får Robert köpa sex?"

Det är denna perversa utbildning som nyanlända får och som Barn- och äldreminister Åsa Regnér (S) vill stärka. Läs här. Hur sjuka och störda dessa asylsökande män är kan du läsa om i denna ocensurerade artikel från Danmark. Naiviteten i vänstern är episk.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar