onsdag 30 december 2015

On the road to hell

Vart är Sverige på väg? Tja, vi är inte på väg. Vi är redan där. Här är Sverige idag:


Vilket land vill du att dina barn skall växa upp i? Eller dina barnbarn?

Jag hoppas att jag kan gå i pension innan år 2022 som är min pensionsålder, men jag är tveksam att jag kan stanna så länge. Sverige kommer att gå under innan dess. Så länge jag är aktiv officer så kommer jag att försvara Sverige, alltså Sveriges folk och den demokrati vi hade innan sjuklövern förstörde den med sin värdegrundsdemokrati.

Jag kommer aldrig att överge mitt Sverige så länge jag kan göra något för mitt land. Som soldat har jag svurit en ed och min värdegrund står fast. Något jag skrev om redan i september 2014. Läs här.

Om några destruktiva partier vill förstöra Sverige då kommer jag att kämpa emot.

Vi kunde haft ett land idag som vore det bästa landet på planeten att leva i, Det vi hade, för det hade vi, har vi inte längre.

Lyssna på Kent Ekeroths fantastiska tal här.Jag vill förändra i första hand genom politiken, genom att engagera mig för SD, i andra hand att göra vad som krävs för att få stopp på galenskaperna och att rädda Sverige på andra sätt som idag är ganska luddiga. Risken är att allt är försent redan.

Nu ber jag om er hjälp, vad skall jag göra? Kommentera gärna.

Kommentatorer typ väpnat motstånd mot regeringen förkastar jag direkt. Jag tror på politik och demokrati och inte på våld.

Problemet är bara att regeringen och sjuklövern har avskaffat demokratin och under tiden går Sverige under. Vad gör man? Sverige är en nation på väg mot helvetet. Och jag köper inte detta.

Jag vägrar ge upp! Sverige måste läkas och bli en nation baserad på kristen värdegrund igen. Det mångkulturella som inte fungerar tillsammans med oss måste rensas bort. Hur gör vi det?

Eller vill Svensson ha sharia istället för svensk lag? Inte jag i alla fall.


Om att tappa den moraliska kompassen

Jag har under mitt 55-åriga liv alltid varit en stor beundrare av USA som frihetens försvarare i världen som Lars Bern också skrev i sitt inlägg. Jag har träffat många amerikaner och känner också en hel personligen och de är utan undantag öppna, trevliga, generösa och pålitliga.

Det amerikanska folket har dock ett problem, ett mycket stort problem, som kan kasta landet in i ett förkrossande inbördeskrig. Det är ett problem de delar med oss i Sverige och också hela västvärlden nämligen infiltrationen av islamister i den offentliga förvaltningen.

Jag har liksom Lars Bern en stor sorg över att detta land jag brukade beundra har tappat sin moraliska kompass, och om man skall hårdra det, kanske utgör ett betydligt större hot mot vår civilisation än det land som ständigt utmålas som ärkefiende i västmedia, Ryssland.

Obamas administration är djupt infiltrerad av muslimska brödraskapet då Obama knutit ett antal rådgivare till sig som är islamister från muslimska brödraskapet.

Se denna video:Sex islamister sitter alltså som den amerikanske presidentens närmaste rådgivare i vita huset.

Det finns en klar koppling mellan muslimska brödraskapet och Obama som nästa video från Australien handlar om:


Jag vill påstå att det amerikanska folket är lika grundlurade som vi är som har en islamist som minister i den rödgröna regeringen och en regeringschef som aktivt arbetar för islamiseringen av Sverige. Man tillåter dessa islamister vinna inflytande istället för att bekämpa dem.

Många hävdar att Obama är muslim och ditsatt i sitt ämbete som president för att leda islamiseringen av världen. Det finns hur mycket som helst att läsa om detta på Internet. Sök på Obama här så hittar du massor. Källkritik är upp till dig.Om vi inte står upp mot dessa ondskans krafter så kommer vår civilisation att utplånas inom kort. Den demografiska utvecklingen är entydig om detta. "This is a call to action" som de sista orden i denna video är.


Detta är "bottom line" med detta inlägg. Socialdemokratin har suttit i knät på islamister sedan 1973 (oljekrisen) och senast 1999 lovade Socialdemokraterna i en skriven överenskommelse med Sveriges muslimska råd, SMR (en gren av muslimska brödraskapet), att få in muslimer på riksdagslistor, landstingslistor och kommunala fullmäktigelistor. Läs här.

Dessa muslimer är inte liberala och sekulära muslimer utan islamister. Notera detta!

Socialdemokraterna är alltså Sveriges islamiseringsparti nummer 1. Läs även här. Och de sitter där de sitter därför att naiva människor röstar på dem!

Det är nu dags att aktivt försvara vår civilisation annars har vi ingen kvar om 15-20 år. Det kan inte uteslutas att vi liksom andra länder i väst hamnar i ett inbördeskrigsliknande tillstånd mellan nationella motståndsgrupperingar och muslimer/de politiker som släppt in dem.

Tyvärr kommer detta i så fall att slå blint mot alla muslimer, även de som är integrerade i vårt samhälle och vill integreras. Vi har en extremt farlig polarisering i samhället och trycket i tryckkokaren ökar dag för dag, inte bara här, utan i hela Europa. Något jag skrivit om här.

Jag tror inte på våld, utan på politik. Det ser dock väldigt mörkt ut då Sveriges enda islamkritiska parti SD hålls utanför det parlamentariska arbetet och ingen av de andra partierna vill ens lyssna på den kunskap som finns inom partiet. Som obotlig optimist tror jag ändå på människor inom främst alliansen som kan stjälpa den nuvarande landsförstörande regeringen.

DÖ anda råder alltjämt i Stockholm dock. Värdegrundsdemokratin och dess godhetsknarkare i sjuklövern har ersatt den äkta demokratin som SD står för.

Globalisterna och deras agenda gäller allt jämt p.g.a. korrumperade sjuklöverpolitiker som spelar med dem. Globalisterna använder radikala muslimer som ett vapen mot oss. Något jag skrivit om här.

Framtiden ser mörk ut om inte fler lämnar soffan, ostbågarna, TV 4 och engagerar sig i SD politik eller på bloggar och i sociala medier. Det är dags att stå upp mot barbariet, något jag skrivit om här.

Kanske är det redan försent? Läs denna danska krönika.

Titta på den norska dokumentär från 2008 i tre delar om muslimska brödraskapet jag länkat till i inlägg ovan.

Upplys dig och tro inte att detta löser sig av sig självt! Snart är det försent. Allauh Akbar!


Om False Flag operations och NWO

Detta inlägg är ovanligt då det innehåller väldigt lite text. Fokus ligger istället på den 100 minuter långa video som jag vill servera er.

Den tar oss igenom historien vad avser False Flag Operations med start i antiken fram till våra dagar.
Den lär garanterat väcka tankar hos dig, det gjorde den hos mig. Föredragshållaren, Andy Thomas, har också skrivit en bok som finns att ladda ner från Apple Appstore.


Jag lovar dig spännande 100 minuter att lyssna på Andy Thomas. Lycka till på din egen resa mot upplysning!