tisdag 29 december 2015

Om Sveriges största statsförstörande parti

Jag har tidigare skrivit om socialdemokratin här. Här följer ytterligare några reflektioner på Sveriges största statsförstörande parti. Kombinationen socialdemokraterna och miljöpartiet blev en dödlig kombination för nationen Sverige kommer framtida historiker att komma fram till.

Dessa två vänsterextrema partier (sedan Bommersvikarna utmanövrerade gråsossarna är de faktiskt det) förstörde Sverige genom tre saker:

1) Klassisk socialism/kommunism där dina och mina pengar betraktas som deras pengar. Det är ju bara att höja skatterna!

2) En fullständigt vansinnig, sinnesjuk och inhuman invandringspolitik som kommer att totalförstöra vår välfärd och vårt samhälle.

3) Islamiseringen av Sverige som kommer att förvandla Sverige till ett farligt U-land som vi själva tvingas betala för via skattsedeln. Sverige betalde år 2014 ut 7 853 573 kronor i statsbidrag till olika islamistkontrollerade föreningar. Läs här.

Socialism och kommunism är samma sak. Skillnaden är vägen fram till denna ideologi som ska skapa ”arbetarnas paradis”. Kommunisterna valde våldets väg, socialismen den revisionistiska. Läs här.

Det är som det står i artikeln, ofattbart att folk fortfarande tror på detta. Att folk röstar på dem. Jag skrev samma sak i ett inlägg från i våras med titeln "Om ett ofattbart svenskt samhällsfenomen" som du hittar här.

Vid årsskiftet tar Sverige tillbaka topplatsen. Vi är vana vid att Sverige toppar internationella ligor och rankningar, men denna gång handlar det om en mindre smickrande lista, som förvisso också är en gammal svensk socialdemokratisk paradgren: beskattning. Läs här.

Jag gjorde i ett tidigare inlägg en analys av vilka som kan tänkas vara miljöpartiets väljare. Här följer min snabbanalys av socialdemokratins väljare.

Deras väljare håller på att dö bort ifrån dem p.g.a. hög ålder. Det är gamla människor som alltid röstat på socialdemokraterna, för det skulle man göra då de var unga och då Sverige var en industrination.

1975 drev regeringen Palme igenom en ändring i grundlagen att Sverige skulle bli mångkulturellt (proposition 1975:26). Anledningen var antagligen att man måste bibehålla en växande väljarbas av väljare i utanförskap för att kunna överleva som ett socialistiskt parti. Redan då hade borgerligheten kastat in handduken och propositionen antogs av en enig riksdag. Idag skördar vi frukterna och en bättre samarbetspartner än miljöpartiet finns ju inte.

I en aktuell debattartikel riktar Stefan Hedlund, professor i öststatsforskning vid Uppsala universitet, skarp kritik mot svensk asylpolitik som sossarna har tillsammans med miljöpartiet (och resten av sjuklövern). Hedlund menar bland annat att Sverige lider av “moralisk hybris“, och att våra styrande politiker nu bör göra allt de kan för att undvika en förestående samhällskollaps. Istället för att göra allt de kan för att undvika samhällskollaps så gör de allt för att påskynda den. Läs här, här och här.

En dag skall de politiker som låtit detta ske ställas till svars inför folket och dömas av folket precvis som nazitopparna ställdes till svars vid Nürnbergrättegångarna efter kriget. Då har förhoppningsvis socialdemokraterna försvunnit från den politiska kartan för gott, men folket kommer inte att glömma deras brott mot det svenska folket och nationen Sverige.

Sina väljare har man övergett sedan länge, läs här vad min bloggranne Lars Wilderäng skriver. Sveket är alltså totalt och för mig är det obegripligt att någon överhuvudtaget röstar på dem då de gamla drabbas värst av deras nedmontering av välfärden.

Uppdatering 2018-08-01:

Se denna långfilm om socialdemokraternas smutsiga historia:

00:00:00 - Prolog
00:03:38 - Rasbiologi
00:23:06 - Nazisterna
00:43:26 - Judarna
01:08:55 - Tandexperimenten
01:19:34 - Tvångssteriliseringarna

I 100 år har Socialdemokraterna varit Sveriges största och mest inflytelserika politiska parti. Lika länge har Socialdemokraterna också lyckats hålla sin historia borta från skolböcker och den offentliga debatten. Därför är det inte konstigt att så få känner till Socialdemokraternas historiska grund. Många gånger vet inte ens partiets egna företrädare på vilken historisk grund partiet vilar.

Socialdemokraterna har en unik ställning i svensk historia. Inget annat svenskt parti har haft sådan makt och inflytande över det svenska samhället och vår befolkning. Inget annat svenskt parti har kontrollerat och censurerat media i den omfattning som Socialdemokraterna har gjort.

Inget annat svenskt parti har gjort rasbiologi till en vetenskap och delat upp befolkningen efter ras samt genomfört medicinska experiment på hjälplösa patienter. Inget annat svenskt parti har systematiskt tvångssteriliserat sin egen befolkning.

Inget annat svenskt parti har i så hög grad hjälpt Nazityskland samtidigt som man aktivt förvägrat judar på flykt en fristad. Inget annat svenskt parti har i sådan utsträckning berövat kvinnor möjligheten att sätta barn till världen.

Det här är historien om Socialdemokraterna, så som den aldrig berättats förut.


Om ett havererat rättssystem

Börja och läs denna artikel.

Sverige har inte längre ett fungerande rättssystem. Det har havererat. Läs här.

Huvudanledningen är att socialismen har slagit sina brunröda klor i rättsskipningen och enligt denna ideologi är det förövaren som är offret och skall omhuldas medan offret mest får skylla sig självt.

Jag har lyssnat på på föredrag av båda av Sverigedemokraternas förtroendevalda i justitieutskottet, Kenth Ekeroth och Adam Marttinen där de beskrivit det ena rättsfallet efter det andra som bevisar hur hårresande sjukt vårt rättssystem är.

Et typfall är att brottslingen kommer undan, och eftersom det också är så synd om honom så får han också skadestånd. Se här till exempel om 22-årige Muhammed som får 130 000 kronor i ersättning av skattebetalarna – trots att han begick grovt sexbrott. Och varför släpper man våldtäktsmän fria medan brottsutredning pågår så att de kan våldta igen? Läs här.

En annan sjuka i rättssystemet är att den som försökte hjälpa en medmänniska i nöd anses vara en brottsling samt att brottsoffret negligeras fullständigt i rättssystemet. Detta är socialism i praktiken i Sverige idag tillsammans med alla andra vansinnigheter vi drabbas av.

Visste du också att det i dagsläget inte är brottsligt att rymma från ett svenskt fängelse. På ren svenska, hur kan alliansen vara så urbota korkade att de tillåter detta? Jo, de agerar ju dörrmatta åt socialister och kommunister.

Här har ni ett exempel från Uppsala år 1992 hur sjukt rättssystemet är. Här är statistik över hur kriminaliteten ökar i samhället.

Jag förstår att många poliser inte orkar med sitt jobb längre. Det bus de fångar in för grova brott, som gruppvåldtäkter, är ju ute på gatorna igen efter några månader, eller veckor.

Rättssystemet fungerar också så att man får mer rabatt på straffet ju fler brott man begår.

Detta vansinne är vänsterpolitik i praktiken och i och med värdegrundsdemokratin så är det nu också alliansens linje. Det enda parti som vill ha krafttag mot brottsligheten är SD. Läs här.

SD avvisar helt de andra partiernas feltänk om att brottsligheten skulle vara samhällets fel, det är brottslingarna som väljer att begå brott och det är alltid den enskilde brottslingens fel att han eller hon begår brott.

Ett hårt straff innebär upprättelse för brottsoffret och är samhällets vedergällning emot brottslingen. I det Sverige som SD vill ha befinner sig farliga kriminella bakom lås och bom samtidigt som hederligt folk utan fruktan kan gå trygga på gator och torg.

Lyssna på Adam Marttinen när han talar om tydligare reaktioner mot ungas brottslighet i riksdagen här:


Titta på denna video där James Conway, pensionerad Intendent från Attica Correctional Facility i New York har besök fyra nordiska fängelser för att förstå skillnaden mellan USA och norden:Lyssna på Granskning Sverige angående korruption inom rättsväsendet. Det kommer några minuter in på bandet.Hjälp till genom att bli medlem i SD och rösta på SD nästa gång du får chansen (om diktaturen kommer tillåta fler val).

Läs också denna artikel från november 2013 som handlar om ett av Kenth Ekeroths föredrag. En tröst är att SD genom Kenth och Adams arbete redan gör skillnad i riksdagen som du kan läsa om här.

Andra framgångar kan spåras till att sjuklöverpartier först avvisar SD förslag och sen lägger fram exakt samma förslag som sitt eget. Ett förfarande som kallas triangulering. Ohederligt, men likväl en framgång för Sverige om förslaget går igenom i kammaren.

Rättsskipningen i Sverige måste förändras i grunden. Sluta dalta med de kriminella. Jag håller med polisförbundet, nu räcker det! Och ge våra poliser den utrustning och den lön som är i paritet med det viktiga och farliga arbete de utför för oss alla.


Jag avslutar med en text, en hyllning till polisen, som signaturen Kri Ble skrev på Facebook den 27:e december och som jag står bakom till 100%:

"Kära polisassistent/inspektör/kommissarie

Jag vill att du ska veta att jag ser dig. Jag ser att du väljer bordet på matstället som ger dig ryggen mot en vägg. Jag ser dig när du svängt av vägen för att hinna sammanfatta alla händelserapporter, två timmar efter du slutat.

Jag ser dig hålla ordning vid demonstrationer, iförd tung utrustning, i brännande sommarhetta, hällregn eller snöstorm.

Jag ser att du blir filmad varje gång du försöker göra ditt jobb.

Jag ser dig när media hänger ut din karaktär, hur du döms på förhand av "experter" och kritiker.

Jag ser hur dina beslut måste fattas inom loppet av några få sekunder.

Jag ser att du är trött, hungrig och missförstådd. Jag ser att du skyddar demokratin.

Jag ser dig!

Jag ser att du är gjord av kött och ben, precis som alla oss andra.

Jag ser att du har ett hjärta som slår för att skydda oss medborgare.

Jag ser att du är den tunna blå linjen mellan förövare och allmänhet.

Jag vet att du får se saker som medborgarna inte får. Lemlästade kroppar, barn som far illa, missbruk i alla dess former. Tack för att du ändå mäktar med ett leende när vi möts.

Jag ser dig när du hämtar och lämnar dina barn på dagis och skola.

Jag ser dig när du handlar på affären eller när du tränar på gymmet.

Jag ser dig när du kysser din livskamrat innan du åker till jobbet. Du vet att den kyssen kan mycket väl bli den sista.

Jag ser vad du gör och jag vill uttrycka min tacksamhet.

Tack för att du springer mot faran när alla andra springer från den.

Tack för att du jobbar på högtider, födelsedagar, naturkatastrofer, idrottsevenemang eller protestmarscher.

Tack för dina uppoffringar. Och framförallt, tack för att du valt att vara gränsen mellan ont och gott.

Jag har din rygg, var så säker!"

Lika mycket förtroende jag har för vanliga poliser, lika lite förtroende har jag för politiskt tillsatta polischefer som väljer samma linje som mainstreammedia att mörka och vara tysta. Här är ett exempel.

Mitt tack också till ambulanspersonalen som nu för tiden får finna sig i att bli misshandlade med påkar i det nya Sverige som sjuklöverns väljare har skapat. Läs här och lyssna här.

Läs också min bloggranne Inger Nybergs utmärkta inlägg här om invandrare från dysfunktionella kulturer och de våldtäkter de begår i Sverige mot svenska flickor och kvinnor. Där kan du också lyssna på Richard Jomshof när han talar om vilka åtgärder SD vill införa med anledning av dessa starkt ökande våldtäkter i Sverige.

Arabiska migranter utlovas av globalisternas flyktingsmugglare gratis blonda svenska flickor att våldta som du kan läsa om här.

Allt detta vansinne är en konsekvens av sjuklöverns samhällsförstörande politik och det mångkulturella samhället som aldrig kommer att fungera, bara falla sönder. Läs Ingrid Carlqvists skrämmande artikel om en månads islam och mångkultur i Sverige (november 2015) här.

Det måste bli förändring nu!

Om miljöpartiet

Det finns ett parti, ett av Sveriges minsta, som får oproportionerligt stort inflytande i Svensk politik och det är miljöpartiet.

Även om vissa miljöpartister själva hävdar att dom inte hör hemma på skalan vänster-höger, så är det ändå uppenbart för en tänkande och reflekterande observatör att dom ligger till vänster, till och med extremt till vänster.

I själva verket är miljöpartiet så extremt att det kan betraktas som ett extremistparti.

Miljöpartiets kärna består av den vilsna vänster som lever kvar efter den globala kollapsen för kommunismen och murens fall. Det man med säkerhet kan säga om kommunismen är att den garanterar fattigdom och miljöförstöring. Som bonus medföljer alltid ett totalitärt politiskt förtryck också som vi såväl känner från historien.

Att miljöpartiet valt ett ogräs, maskrosen, som sin partisymbol är ganska talande då partiet är svensk politiks ogräs tillsammans med Fi som ligger nära miljöpartiet.

Miljöpartiet bygger sin ideologi på ekosocialism som är en ideologi sammanslagen av aspekter från marxism, socialism och/eller frihetlig socialism.  Ekosocialister i allmänhet tror att expansionen av det kapitalistiska systemet är orsaken till social utslagning, fattigdom, krig och miljöförstöring genom globaliseringen och imperialism under överinseende av repressiva stater och transnationella strukturer.

Ekosocialister förespråkar därför demontering kapitalismen, med fokus på gemensamt ägande av produktionsmedlen genom fritt associerade producenter.

Det ironiska är att är att det som de vill demontera, kapitalismen, istället har inneburit att miljöpartiet har blivit språkrör för rovkapitalismen i form av de angloamerikanska oligarkerna och deras FN Agenda 2030 som är en blueprint av miljöpartiets marxistiska sätt att se på världen.

Föregångaren till FN Agenda 2030, FN Agenda 2021, var även den en marxistisk komplott att avfolka landsbygden och packa in oss alla i små lägenheter i städerna.

Då partiet agerar nyttiga idioter (i fallet miljöpartiet är detta en mycket passande beskrivning) åt de angloamerikanska oligarkernena, alltså rovkapitalism, så kan man verkligen undra över hur det står till där uppe hos de som utformar partiets förvirrade och destruktiva politik.

Att dessutom miljöpartiet får sina väljare tack vare en av tidernas största bluffar, klimatbluffen, där den livgivande gasen CO2 målas ut som skurken till en påhittad global uppvärmning är värt att notera.

Ungdomar som saknar kunskap om politik och ideologier, speciellt kommunism då dess brott mot mänskligheten aldrig talas om i den marxistiska svenska skolan, kan säkert känna att det där med miljön och global uppvärmning, det verkar viktigt så jag röstar på miljöpartiet! Jag är övertygad att det är där, bland de minst insatta och pålästa, som vi hittar miljöpartiets väljare.

Massinvandringen av muslimer från tredje världen som kommer att förstöra Sverige fullständigt om den inte stoppas är miljöpartiets hjärtefråga. Hur galen vice statsminister Åsa Romson är kan ni läsa här.

Statsminister Stefan Löfvén är om möjligt ännu galnare då han dels bildar regering med detta lilla extremvänsterparti men också utser Åsa Romson inte bara till miljöminister utan också till vice statsminister!

Miljöpartiet bidrar till ett Sverige där vi kommer att få finna oss i att leva under ständigt terrorhot från nazismen version 2.0, islam, och därför anser jag att miljöpartiet borde terrorstämplas och förbjudas att verka i svensk politik. Det är ett parti som inte har något gott alls i sin politik utan fullt klart är ett rent samhällsfarligt parti.