söndag 27 december 2015

Om att rikta sin ilska åt fel håll

Människor i Sverige tenderar att rikta sin ilska mot den sämsta regering som detta land någonsin har haft, men det är inte regeringen som man bör rikta sin ilska mot. Regeringen är bara marionetter för de som egentligen bestämmer.

Sverige är inte längre en självständig nation då regeringen, på order av dem som egentligen bestämmer, öppnat sina gränser utan kontroll på vad och vem som förs in i landet.

För att få kalla sig en stat måste en nation ha kontroll på sina gränser och ha ett trovärdigt försvar som har förmåga att hävda landets suveränitet.

Sverige är idag en del av de angloamerikanska finansoligarkernas imperium. Sjuklöverpolitikerna har sedan länge givit upp vårt självbestämmande och våra lagar och sålt ut vårt land. Utvecklingen kan spåras decennier tillbaka.

Nationen Sverige finns kvar på papperet, men en svensk regering och en svensk riksdag är bara en del av en illusion att vi fortfarande är en demokrati som man vill presentera för folket för att de själva skall kunna bibehålla sina höga löner och sin makt.

Här är symbolen för de som egentligen fattar alla beslut om sånt som handlar om ditt och mitt liv.


Verkar det bekant? Ja, det är ett utsnitt av den amerikanska dollarsedeln du ser. Ögat och pyramiden har funnits på dollarsedeln sedan 1935 då president Roosevelt lade till den då den redan fanns i "The Great Seal of The United States". Frimurarna var drivande vid etablerandet av U.S.A.

Albert Churchward, en författare och frimurare säger att triangeln som pekar uppåt är en symbol för Set, som är ett annat namn för Satan. Shiva är ett annat namn för Satan i det ockulta. Läs här.

Troligtvis är detta anledningen till att pyramiden är en sådan viktig symbol för frimurare i de högre graderna. Symbolen på dollarsedeln innehåller alltså två trianglar: pyramiden själv och det allseende ögat, symbolen för Horus (Osiris).

Ockultister vet att både Horus och Osiris är alternativa namn för Satan. Det finns ännu ett bevis från frimurarnas författare, att Satan är en av de som de dyrkar.

Jag lämnar mytbildningen här och låter var och en själv fördjupa sig om så önskas t.ex. via länken ovan.

Det intressanta är dollarsedeln och dess relation till bankerna. Ett citat från denna artikel:

"A Master Freemason Speaks: "Bankers Control The World, Not Us". Alltså är det inte frimurarna som kontrollerar världen, utan bankerna enligt honom.

Ett ytterligare citat från denna högt uppsatte frimurare är:

"If you want to take aim at the New World Order - the globalist elites that are trying their hardest to tear down this world and build a new one without national identity - look at the Council of Foreign Relations, the IMF, Reserve Banking, ECB, politicians supporting the Euro, Club of 500, World Trade Organisation, and most importantly, the Bilderberg Group.

Masons are easy to be a scapegoat for the powerful and corrupt, we have been for centuries, because we rarely ever defend ourselves from public ridicule. The biggest problem for Masons is not that we are attacked, but that those who attack us are the real culprits doing harm in our name, they go unseen and are not held accountable."

JFK var USAs siste demokratiske och patriotiske president enligt denna artikel som ställer sig frågan "Who Is Really Running The US Government?"

Ett citat från denna artikel:

The enemy unseen

There are disturbing examples in history that point to an elite ruling class organized, well funded, and dedicated to ending all pretenses of sovereignty and individual statehood under a global government that will exercise draconian agendas such as depopulation to the chagrin of those who know and see it coming.

Since the UN came onto the scene the guarantee of co-existence without war and suffering has failed to evolve. Many secretive organizations and ties to an international alliance dedicated to socially engineering the society on a global scale has continued shockingly at an urgent pace.

Making an example

According to Jim Marrs, former newspaper man and professor teaching about the Kennedy assassination notes that not only was JFK probably the last patriotic Democratic Party elected President who hated secret societies, unions, and the underground mob, but died a horrible death in full view of the public!

Marrs believes that the arrogant slaying of a US president out in the open on the streets of Dallas was done on purpose to warn future oval office leaders just what would happen to them if they did not do as instructed. Still that question begs, but by whom?

Det ligger nära till hands att anta att Olof Palme mördades av samma anledning. Han gick emot de som egentligen har makten.

Ingen blir statsminister i Sverige eller president i USA utan att ha de angloamerikanska oligarkernas stöd bakom sig, Allt är i förväg uppgjort och vi luras genom vilseledning att tro att vår röst betyder något när vi röstar i allmänna val. Det var sannolikt inte Reinfeldt själv som hade bestämt att han skulle kliva av podiet på valkvällen 2014, det var sannolikt tidigare beslutat på ett Bilderbergmöte.

Lars Bern, som jag tidigare länkat till på denna blogg, bl.a. här, skriver i sin utmärkt läsvärda artikel i DSM så här:

"De två mest framträdande grå eminenserna´bakom den angloamerikanska oligarkin är de gamla presidentrådgivarna Zbigniew Brzezinski och Henry Kissinger.

Det var säkert ingen slump att dessa herrar sattes in av oligarkerna som överrockar på presidenterna Jimmy Carter, Richard Nixon och Gerald Ford.

Tillsammans med David Rockefeller har Brzezinski grundat den Trilaterala Kommissionen (TC) som verkar för en global centralregering som en vidareutveckling av FN.

Den och Bilderberggruppen spelar nyckelroller i oligarkins maktutövning. Brzezinski menar att nationalstaten som en fundamental enhet för hur människor organiserar livet har upphört att vara den huvudsakliga kreativa kraften.

Internationella banker och multinationella företag fungerar och planerar på sätt som ligger långt före nationalstatens politiska koncept. Här hittar vi rötterna till ett tänkande, som skickligt inplanterats hos nyttiga idioter som vår förra statsminister.

Det var nog ingen slump att sonen Mark Brzezinski blev USA:s Sverige-ambassadör under Reinfeldts regeringsperiod."

Länk till Lars Berns artikel här.

Lars Bern har påbörjat en artikelserie om hur världen egentligen styrs med titeln "The Matrix". Jag kommer att uppdatera detta blogginlägg allteftersom Lars släpper fler delar i sin artikelserie så kom gärna tillbaka till detta inlägg då och då.

The Matrix:

Del 1
Del 2
Del 3

Lars Bern delar samma sorg som jag att USA har förlorat sin moraliska kompass p.g.a. bankoligarkernas inflytande över amerikansk politik. Läs här.

Nationalism är mycket hotande för dessa bankoligarker då det är nationalstaterna som de vill krossa. Detta kära läsare, är anledningen till den vettlösa hatkampanjen mot Sverigedemokraterna och den våg av nationalism som just nu sveper över Europa som en motreaktion på det människor ser men inte förstår.

Det är demonstrationer som denna här med 50 000 nationalister i Polen som de är livrädda för. Enligt denna källa var det 70 000 människor som protesterade, vissa påstår upp till 150 000 människor.

Har du hört om detta i svensk DDR-media?

Du kan vara säker på att de politiker och de journalister som ägnar sig åt osaklig smutskastning av SD är korrumperade och helt kontrollerade av bankoligarkerna. Ingen nämnd, ingen glömd. Du vet nog själv vilka som passar in i beskrivningen. Läs mitt tidigare inlägg om TTIP här och om hur människor används som vapen för att krossa Europas nationalstater här med styrande politikers goda minne.

Lyssna på den tyske journalisten Udo Ulfkotte när han berättar hur media har svikit sina läsare och om den bok han har skrivit som handlar om vad som pågår bakom stängda dörrar.Lars Bern skriver så här i en annan artikel som du hittar här:

"De enda som blir glada över det svenska samhällets upplösning är de som arbetar för the New World Order – de som redan slagit sönder en rad nationalstater i Mellanöstern och som medvetet försöker krossa all nationell identitet i Europa. De härskar genom att söndra." Läs här.

Hur gör vi då för att stoppa dessa grovt kriminella? Ja, det finns en orsak till att de är rädda för SD då partiet är ett socialkonservativt parti som har en sund nationalistisk syn på Sverige. De har ingen kontroll över utvecklingen och heller inte på förtroendevalda i partiet då SD inte är korrupt som resten av sjuklövern är.

Ett sätt är alltså att sprida kunskapen om vad som sker till vänner och bekanta, och självfallet, om du inte gjort så redan, bli medlem i partiet och arbeta för förändring tillsammans med oss som redan engagerar oss för Sverige så att vi kan återta Sverige till oss som bor här igen. De är livrädda för en nationalistisk folkrörelse. Vi är vad kryptoniten var för stålmannen för dem.

Människor är trötta på lögner och har fått nog av politiskt korrekthet vilket Pat Condell pratar om i videon nedan. "We want honesty, we want truth and we take it where we find it".Alternativet är för hemskt för att föreställa sig för dig, dina barn och kommande generationer. På något sätt måste vi tillsammans vrida klockan tillbaka.

Jag avslutar med några tänkvärda ord från en klok Facebookvän:

Framtidens politik kommer inte att handla om vänster och höger utan om de som ser eller inte ser, det finns de åt vänster och höger som ser, och det finns de åt vänster och höger som inte ser.

Seendet handlar om att undersöka och se själv, inte låta en rock eller operastjärna tala rakt in i människor sinnen ogranskat bara för att han eller hon har en stjärnstatus, inte heller tro att en politiker inte kan ljuga, tro inte någon, ta reda på saker själva, det är det bästa, det är inte heller så svårt.

Vår framtida demokrati kommer att vara beroende av att vi så många som möjligt är politiskt insatta människor som inte låter sig luras, annars är vår demokrati hotad.

Våra politiker älskar likgiltiga och okunniga väljare, ge dem inte den bonusen, att vara lite insatt i vad vår politik handlar om är den riktiga tryggheten för våra barn och barnbarn.

Politik är en riktigt intressant hobby.

Men se upp med dem som påstår sig vara "goda" för "godheten" är framtidens ideologiska trend, verkligheten är inte god, den är verklig, och det är vi som skapar vår verklighet, inget annat..

Och begrav därmed alla ideologiska Utopier, ett bra tips för en "verklig" värld.