fredag 4 december 2015

Om våldtäkter, lögner och mörkläggning

Ännu ett gästinlägg av Lotten Ekström på min blogg:

VÅRA FLICKOR OCH SYSTRAR VÅLDTAS I DE GODHJÄRTADES NAMN.
Vi har en skyldighet att upplysa oss själv och våra medsystrar om vad som försiggår i landet.
För många år sedan upptäckte man på BRÅ att det fanns ett samband mellan etnisk bakgrund och antal våldtäktsmän. Då slutade man föra statistik över detta samband.
Gudrun Schyman står i en debatt som finns länkad här och ljuger svenska folket rätt upp i ansiktet om just detta.
Jag delar också Karl-Olov Arnstbergs välskrivna inlägg här om varför våldtäkterna ökat så katastrofalt i vårt land. Här kommer ett litet klipp ur texten:
"Förflyttar vi oss till Sverige så kan vi konstatera att män som kommer från muslimska samhällen till Sverige bland annat byter sexuella samspelsregler. Muslimska könsroller säger – enkelt uttryckt – till männen att ”ni får ta för er”. Balansen i hemländerna sköts på så sätt att kvinnorna vaktas rigoröst av sina familjer och släktingar. 
De ska inte klä sig så att de väcker lust hos männen eller signalerar lättsinne, de ska aldrig vara ensamma med andra män än sina närstående.
Utomhus är transportsträckor mellan säkra ”rum”. 
Muslimska kvinnor ska idealt sett tillbringa sina liv inomhus. 
I många muslimska länder bygger man också husen så att männen på gatan inte ska ha någon möjlighet att se in på kvinnorna.
Kvinnorna är manlig egendom och anses inte själva kunna kontrollera sina sexuella lustar eftersom de är enklare varelser än männen (se där en kvinnosyn som borde uppröra svenska feminister)".
VI MÅSTE VÅGA SE SANNINGEN. VI MÅSTE STÅ UPP FÖR VÅRA SYSTRAR, VÅRA DÖTTRAR OCH FÖR OSS SJÄLVA!
En rasiststämpel i pannan är som en sunnanvind jämfört med om du eller din dotter blir våldtagen.
Se detta dagsaktuella reportage från Finsk TV. Något liknande skulle aldrig kunna visas i svensk TV.

Läs denna artikel av Sarah Mohammad med titeln "Incest och våldtäkt ingår i hederskulturen".
Svenska politiker i sjuklövern står bevisligen inte på våldtäktsoffrens sida, utan på förövarnas. Läs här och här. Öppna ögonen och låt inte detta fortgå. 

Läs även denna artikel från 2013 som påvisar, baserat på data från Italien, att 77% av våldtäkterna utförs av muslimer. Vad är siffran idag? Tja, se bild nedan över anmälda våldtäkter. Finns det ett samband med massinvandringen? Man får dessutom anta att mörkertalet är stort.