lördag 28 november 2015

Om hedersvåld

Dags för ännu ett gästinlägg av Lotten Ekström. Denna gång om hedersvåld.

Lotten och jag besökte Fadimes grav för några veckor sedan och uttryckte vår respekt för denna svenska hjältinna. Det var med sorg i hjärtat vi stod vi Fadimes gravsten. Bredvid är hennes systers Songüls gravsten som hittades död i sin lägenhet förra året Dubbel tragedi på samma plats. Båda gravstenarna är väldigt lika. Nu lämnar jag över till Lotten:

"Här kör man på en sten, det är helt klart. ¨

Att ta in att det faktiskt är så att män från vissa kulturer våldtar betydligt mer än män från andra kulturer är SVÅRT OCH TABU att ta in.
Dessvärre. VI MÅSTE TA IN DETTA FAKTUM.

Pela, Fadime, Abbas....många är de som fått sätta livet till.

Mona Sahlin vägrade inse att hedersmord förekommer i Sverige och att det till och med är utbrett. Hennes speciellt utsedde utredare på den tiden hette Masoud Kamali och han sa såhär: 

DET FINNS INGEN SPECIELL HEDERSKULTUR.

När hon många år och många flickors död senare insåg, eller erkände att så var fallet så sa hon:

- JAG HAR VARIT NAIV.

April 2015 sa Stefan Löfvén:

DET FINNS INGEN GRÄNS FÖR HUR MÅNGA FLYKTINGAR SVERIGE KAN TA EMOT.

Här gick det lite snabbare innan lögnen blev för uppenbar.
Den 24:e november 2015 sa Stefan Löfvén, Sveriges statsminister:

- VI HAR VARIT NAIVA. 

Sverige har världens högsta våldtäktsstatiskt. Den har rusat i höjden sedan det började välla in en massa män från en kultur så avlägsen vår som en kultur kan bli. En kultur där kvinnan många gånger är hälften så mycket värd som en man och om hon inte skyler sin kropp i stora löst sittande, täckade, kläder är att betraktas som en hora. I många fall från kultur där det är accepterat att våldta en sådan kvinna.

Detta har man bra koll på och därför har man sedan flera år mörkat statistiken, skickat fram Gudrun Schyman för att stå och ljuga om att det är män i allmänhet som våldtar, inte några speciella och att de flesta våldtäkter sker i hemmen etc. Main stream media har dock tvingats uppmärksamma detta på senare tid för att inte bubblan skulle spricka totalt. Finland har beslutat tillsätta en utredning där man ser efter samband mellan gärningsmännens bakgrund och antal brott.

HUR MÅNGA FLICKOR OCH KVINNOR OCH DERAS ANHÖRIGA SKA OFFRAS INNAN DE FÖRBANNADE HYCKLARNA SÄGER:

VI HAR VARIT NAIVA?"

Fadime och ni andra, ni som redan är offer och ni som lever under förtryck idag. Jag ber om ursäkt å hela Svenska folkets vägnar för att ingen lyssnar på er i det politiskt korrekta Sverige. Jag skäms och det enda jag kan göra är att hoppas att ert offer inte varit förgäves. Vi glömmer er INTE!


Om sanningen

I Sverige så anser sjuklövern och massmedia att du inte är värd att få veta sanningen. Din enda uppgift som medborgare är att låta dig matas med den "rätta värdegrunden" genom medias kanaler, och betala skatt, och avgift till Radiotjänst förstås, så att fler våldsamma och farliga unga män från MENA-länder kan importeras och du framgångsrikt kan låta dig indoktrineras via Public Service (och dessutom betala för din egen indoktrinering),

De som har kunskap i psykologi och har vaknat upp ur PK-dvalan är inte mottagliga för etablissemangets manipulering av befolkningen. Läs här och använd din egen hjärna istället för att låta dig manipuleras av korrupt vänstermedia.Demokratin i Sverige är avvecklad genom ett antal riksdagsbeslut som går tillbaka till Olof Palmes regering 1975. Nu är demokratin ersatt av något Marika Formgren kallar för "värdegrundsdemokrati".

Lyssna på Marika här:


Sjuklövern har bara ett intresse vad gäller dig, förutom vad som sagts ovan, att utöva "mind control" över dig så du blir en lydig valboskap åt dem och ett lydigt redskap åt globalisterna som i sin tur kontrollerar politikerna och utövar kontroll över dem genom bl.a. de årliga Bilderbergmötena.

Speciellt framträdande är strävan mot "mind control" inom vänstern; socialdemokratin, vänsterpartiet och miljöpartiet. Jag tror att alla som gjort sig fria från vänsterns lögner, hat, terror och förföljelser och blivit Sverigedemokrater kan vittna om detta. Marcus Birro kan definitivt vittna om vänsterns hat och hot. Läs hans ord här.

Vänsterns väljare tycker det är bekvämt att andra tänker åt dem. Sanningen? Usch sanningen är jobbig och "rasistisk"!

Det fantastiska med sanningen är att sanning är sanning även om ingen tror på den. Omvänt gäller att en lögn är en lögn även om alla tror på den.


Det knepiga med dagens samhälle är att veta vad som är sant. Vill man undvika de värsta lögnerna så skall man säga upp relationen helt med svensk massmedia. Genom att ta del av alla lögner som sägs och skrivs där så är du utsatt för kommunistisk "mind control" även om du kanske inte tänker på det. Att göra så är början på din egen frigörelse och din resa att bygga upp ett öppet sinne.

När man betraktar samhället själv ute i verkligheten, med egna ögon, eller via media så kan du aldrig vara 100%-igt säker på att det du ser verkligen är sant. Andelen "False Flag Operations" ökar hela tiden när stora händelser inträffar i världen. 

Det är som vanligt globalisterna som ligger bakom. Deras motiv är geopolitiska och deras vanligaste tillvägagångssätt är att bygga upp ett hat mot muslimer för att få legitimitet att intervenera i t.ex. Syrien. Vi ser detta just nu i hela Europa där George Soros orkestrerar och betalar massinvandringen från MENA-länder. Läs här

Syftet är att bygga upp ett stort hat mot muslimer så att Europa exploderar i krig och våld. Samme Soros står också bakom en global kampanj mot "rasism" och man förstår verkligen varifrån den svenska masshysterin om "rasism" har sina rötter och det är ingen slump att Mona Sahlin bjöds in till ett Bilderbergmöte 1996. Kvinnan som idag är en ikon för den påhittade rasismhysterin. 

Jag befarar att vi kan få komma att se en ny "holocaust" snart där offren inte är judar utan just muslimer. De har som mål att drastiskt minska jordens befolkning och ett förödande urskillningslöst krig är den bästa metoden. Dessutom tjänar de pengar på det hela samtidigt genom det militärindustriella komplexet som de kontrollerar.

Ole Dammegård berättar om en stor "False Flag Terrorism Operation" nedan, nämligen Breivikhändelserna i Norge. 
En intressant aspekt av det han säger i sitt föredrag är att efter 9/11 (som också var iscensatt) så tvingades globalisterna att ändra strategi. 

Anledningen var det stora antalet offer som attentatet krävde och som innebar att ca 2000 arga och upprörda mödrar till offren fortsatte att gräva i vad som egentligen hände deras barn denna vackra septemberdag 2001. De upplevde att den officiella förklaringen inte stämde. Många hävdar nu att attentatet handlade om "controlled demolition". Lyssna på Susan Lindauer, f.d. CIA-agent och en primärkälla som berättar här:Läs hennes bok "Extreme Prejudice" här.

Nu har man enligt Dammegård istället övergå att iscensätta händelser med figuranter där andelen verkliga offer hålls till ett minimum. Detta berättar Ole Dammegård också om i videon som är länkad ovan.


Lyssna nedan hur Ole Dammegård berättar om hur man hetsar upp hat mot Islam från globalisterna. Bilda dig en egen uppfattning.


Så vad är sanning och vad är lögn? Ja, mitt enda råd är att öppna ditt sinne och sök information från alla andra källor än svensk media. Alternativ media och internationell media ligger mycket närmare sanningen (om det finns någon) än lögnaktig svensk media. 

Var inte rädd för att utmana etablerad sanning som makten vill att du skall tugga och svälja, Lita på dig själv och din egna kritiska analytiska förmåga och var inte rädd att uttrycka vad du anser vara sant och rätt. 


Världen behöver fler som vågar gå emot strömmen, annars kan vi aldrig bli fria från globalisternas strypgrepp igen. Du anar inte hur vilseförda vi är. Något jag skrivit om här och här.

Lyssna också på Lars Bern när han talar om det gröna hotet mot vår frihet, och miljöpartiets livsnerv, här:
Lycka till på din frihetsresa och "May The Force Be With You!"


Om att förstöra ett land

Dags för ännu ett gästinlägg av Lotten Ekström:

INTE SVÅRARE ÄN SÅ!
SNABBGUIDE TILL FÖRINTELSE AV NATIONEN SVERIGE.

Jag skulle tillsätta politiker som alltid riktade sig till medborgarna som individer. Barnen skulle genom förskolor och lång skolgång fostras till att vara lojala mot staten, inte mot landet. Jag skulle konsekvent kalla staten för ”samhället”. Jag skulle se till att de förstod att nationalism var fult och farligt.

Jag skulle verka för att medborgarna blev mycket vaksamma på sina rättigheter och fokuserade på jämlikhet och rättvisa, i synnerhet mellan kvinnor och män. Jag skulle hävda att det var dags att förpassa det patriarkala samhället till historien. Med starka och självständiga kvinnors hjälp skulle jag se till att Sverige i samhällsbygget satsade på känslor istället för förstånd.

Jag skulle förklara att det för ett bättre och rättvisare samhälle var nödvändigt att de mer empatiska kvinnorna fick makten. Männen skulle tystas, alternativt skulle deras protester lämnas utan åtgärd. Jag skulle också införa kvotering i landets bolagsstyrelser. Bolaget som inte hade minst 40 procent kvinnor i styrelsen skulle försättas i konkurs.

Jag skulle se till att det vid högskolor och universitet infördes normkritik och en relativistisk syn på vad som är sanning. In med kvinnorna istället för männen, givetvis. Ut med de tråkigt ”strejta” och in med de sexuella minoriteterna i form av bögar, lesbianer, transor och andra. In med pride-parader!

Nu är det dags för den största av reformer, men jag skulle smyga in den så att ingen ens fattade att den ägde rum. In med det mångkulturella samhället. Jag skulle om och om igen upprepa att alla människor är lika mycket värda och att det är orättvist om människor som är födda och uppvuxna i andra länder inte får samma eller bättre villkor som infödda svenskar. Har de inga pengar och misslyckas med att finna ett jobb, så skulle jag se till att skattebetalarna försörjde dem.

Jag skulle kalla den glesa skaran av protesterande medborgare för fascister, nazister, rasister, främlingsfientliga och islamofober.

Jag skulle upplysa de medborgare som var kritiskt inställda om att Sverige numera inte bara är ett mångkulturellt land utan också en humanitär stormakt.

Jag skulle inte tillåta begreppet massinvandring men jag skulle försvara fenomenet i sig, med motiveringen att invandring är lönsam därför att det har den ju tidigare visat sig vara.

Jag skulle prioritera asylsökande som aldrig levt i en demokrati, är lågutbildade (helst analfabeter) och själva misslyckats med att bygga upp fungerande samhällen. Jag skulle hävda att det är viktigt att vi ger de svagaste, mest förtryckta och lidande människorna i världen en chans.

Jag skulle kräva av svenskarna att vara gränslöst toleranta, samtidigt som jag ekonomiskt skulle ge möjlighet för migranterna att bygga upp etniska minoritetsstrukturer. Jag skulle säga att också deras historia tillhör det svenska kulturarvet.

Skolan skulle jag förstöra genom att ösa reformer över den och utsätta den för ständigt nya förändringar och läroplaner. Deras klasser skulle ständigt fyllas på med ”nysvenska barn” som inte kan svenska och inte har förutsättningar för att hänga med i undervisningen.

När ändå en liten skara av kritiker protesterar – det blir inte så många eftersom förtroendet för staten är så stort och svenskarna endast agerar individuellt – skulle jag bygga upp system för repression och folkfostran. Jag skulle ge kontroll- och informationsorgan som Expo en schysst budget och instruera medierna, i synnerhet kvällspressen, att hålla vakt och skända de medborgare som visade sig oförmögna inte bara till att tänka korrekt utan också att hålla tungan rätt i mun.

Jag skulle ge medierna tre uppgifter: 1. Slå larm om någon känd person gör eller säger något olämpligt med referens till mångkultur, massinvandring eller yttrandefrihet. 2. I konflikter mellan svenskar och invandrare, respektive mellan svenska myndigheter och invandrare, hävda alltid att det handlar om svenskarnas rasism och främlingsfientlighet. Invandrarna är alltid offer. 3. När ett avvisande eller en utvisning ska ske, visa alltid i teves nyhetsprogram hur sorgligt det är att dessa människor inte får stanna i Sverige. Helst ska skolbarn gråta och demonstrera för sina kamrater som riskerar att utvisas.

Jag skulle se till att inga etablerade förlag gav ut dissidentlitteratur. Om den kom ut på deras egna småförlag så skulle jag förhindra positiva recensioner. Sådan litteratur skulle inte köpas in av de offentliga biblioteken.

När jag lyckats förvandla Sverige till ett land utan bildningsideal och utan tillit mellan medborgarna, ett land med utbredd fattigdom, hög arbetslöshet, fortsatt höga skatter men usel välfärd, med många och svåra konflikter mellan svenskar och olika grupperingar, med muslimska terrordåd, med hög kriminalitet, ja då är processen fullbordad.

Då är det dags för dig som varit lojal mot mig och min insats för Sverige att glädjas över resultatet. Torka krokodiltårarna. Ta ditt pick och pack och flytta till ett annat land, där du kan leva ett bättre liv. Kanske kan du också där vara behjälplig med den kreativa förstörelsen?

Detta är en sammanfattning av professor emeritus i etnologi Karl-Olov Arnstbergs sammanfattning ”Min plan att förstöra Sverige”, som i sin tur är en sammanfattning av boken ”Mexifornia”., som är skriven av den amerikanska professorn Victor David Hanson.
Om att leva i ett dårhus

Hur sjukt Sverige är visas i Sverigedemokraternas introduktionsfilm till landsdagarna i Lund på ett lättsamt sätt.


Det är en surrealistisk känsla att som fritt tänkande människa med god analytisk förmåga se sig om i media och i politiken. Känslan jag får är att befinna sig i ett dårhus. Hur skall man då förhålla sig till det faktum att man lever i ett dårhus där dårarna har tagit över och nu bestämmer?


Ja, det finns bara två förhållningssätt. Antingen arbetar man för förändring inom politiken eller engagerar sig som skribent eller mediaproducent i alternativ media för att få bort dårarna som styr landet, eller så lämnar man Sverige och startar om sitt liv någon annanstans.

Jag tror på information i stort och smått. När allt fler blir medvetna om hur sjukt Sverige har blivit då ökar kraften i Sveriges största (och enda) folkrörelse, Sverigedemokraterna.

Det är inte riskfritt dock. Nina Drakfors blev hotad av en vänsterjournalist på Sveriges Radio som försökte få henne avskedad och bli hotad av fanatiska militanta muslimer.


Hur illa ställt det är på Sveriges Radio kan du lyssna på här:


Summa summarum, Sverige är idag förutom ett dårhus också en kommunistdiktatur. Public Service är inte opartisk utan en megafon åt kommunister som har ensamrätt att föra fram sina åsikter där. Sverige är extremt sjukt och man måste ställa sig frågan om patienten överlever överhuvudtaget.

Det där med att flytta utomlands då? Tja, då återstår egentligen endast tre länder att välja på. Ryssland, Kina eller Japan. De är öppet motståndare till globalisternas nya världsordning.

Resten av västvärlden är lika illa ute som Sverige även om Sverige är mest illa ute då Sverige är utsett till att vara pilotland för den nya världsordningen enligt FN Agenda 2030. Du måste själv fatta ditt beslut om din och din familjs framtid. Det viktiga är att du öppnar ögonen och lär dig förstå vilka krafter som ligger bakom. Något jag skrivit om här. Det går inte att vänta längre. Någon form av beslut måste du fatta. Tar du det blå eller det röda pillret i den illusion av demokrati du lever i? Något jag skrivit om här.

Jag låter Lotten Ekström avsluta detta inlägg med några kloka ord:

"Det finns bara EN sak som kan rädda Sverige.
Det är att sätta ljuset på det som sker.
Jag delar information till tusentals människor, som vissa av dem i sin tur delar vidare till andra, medan andra läser i tysthet och blir mer och mer undrande inför vad som sker.
Dag ut och dag in gör jag detta och jag gör det av en enda anledning.
JAG VET ATT DET HAR EFFEKT!
Folk vaknar varje dag och hör av sig och tackar för all information och frågar mer och förstår mer och inser att de blivit förda bakom ljuset så som vi alla blivit.
Så alla ni som kämpar för Sverige genom att sprida information... På Facebook, när man talar med folk man möter på stan, samtal med vänner etc.
STORT TACK OCH FORTSÄTT MED DET!
Det är absolut den vägen vi ska gå.
Och ni som ännu inte börjat kämpa på allvar utan ligger och ruvar i vassen fast ni VET vad det är som händer...
DAGS ATT KAVLA UPP ÄRMARNA, SNART ÄR LANDET FÖRLORAT!"