fredag 27 november 2015

Om nödvändigheten av att öppna ögonen

Detta är Pat Condells viktigaste video någonsin. Den förtjänar att delas vitt och brett.


Det han talar om är hur naiva och aningslösa väljare i Europa har röstat emot demokrati och frihet genom att inte tänka självständigt, genom att rösta som de alltid har gjort, av gammal vana. Pat exemplifierar det hela som att sparka sig själv på benet med det andra benet.

EU är en maktbyråkrati skapad av globalisterna, alltså världens rikaste bankmän och deras lakejer av makthungriga politiker, och är designad för globalisternas syften. Läs här i denna mycket läsvärda artikel från The Telegraph.

Sjuklövern, deras motsvarighet finns i hela Europa, försöker genom lögner och fina ord få dig att lita på dem. Men de struntar i dig fullständigt som de kriminella de är.

Lyssna på det Pat berättar om Grekland och Italien.

Genom att rösta på dem, bidrar du till att Europa faller samman i våld, fattigdom och att dina barn och barn-barn kommer att tvingas leva i en totalitär marxistisk diktatur utan möjlighet till ett bra liv i trygghet och säkerhet.

Det är allvar nu, och detta är ingen foliehatt-konspirationsteori utan detta är verklighet.

Lyssna på Pat Condell och rannsaka dig själv. Vad kan du göra?

Sluta lyssna och rösta på dem och stöd de konservativa krafter som finns inom politiken. I Sverige  heter det enda konservativa partiet Sverigedemokraterna.

Övriga partier är bara lakejer åt globalisterna. Har du aldrig funderat över varför borgerligheten har utplånat sig själva och blivit marxistiskt precis som den röd-gröna röran?

De har gjort så för att deras herrar sagt till dem att göra så på hemliga Bilderbergmöten.

Planen för Europa är Sovjetunionen version 2.0.

Planen finns nedtecknad i FN Agenda 2030. DU, just DU, har ett ansvar och en skyldighet att öppna ögonen och se vad som händer om du säger dig tro på demokrati som jag själv gör.

Informationen finns där. Så skyll inte på att du inte visste. Priset du får betala är några timmar av ditt liv som det tar att läsa och reflektera över det du just läst eller lyssnat på. Läs Peter Krabbes inlägg förnekelsens apostlar här och hans inlägg om FN, Soros och knarket här.

Du måste förstå att vi låter oss styras av grovt kriminella människor. Den bäst organiserade grova brottslighet som världen någonsin skådat. Och allt under ett tunt lager av fernissa och med hjälp av till synes legitima organisationer som FN, EU och NATO.

Hur skall du annars kunna se dina barn och barn-barn i ögonen igen? Hur skall du kunna leva med ditt samvete att du genom din politiskt korrekta röst bidrog till en framtid så hemsk att du inte ens kan föreställa dig den?

Jag har gjort det enkelt för dig och samlat ett antal länkar på ett ställe här och här. Resten är upp till dig. Väljer du det röda eller blå pillret? Vågar du ta ansvar för vår framtid?