söndag 15 november 2015

Om att gråta över Sverige

Det är dags för ytterligare ett gästinlägg. Denna gång från en kvinna, Lena Ericksson. Lena beskriver den oerhörda sorg alla med någon form av nationalkänsla känner över att Islam tillåts sprida sig som en cancer i Europa. Islam har genom historien varit som en biblisk gräshoppssvärm som ödelägger allt, inklusive människors fri- och rättigheter där dödskulten får fäste.

Det vi ser idag är dock inget nytt utan något som har pågått i 1400 år. Se på videon nedan med dr. Bill Warner för att kunna förstå vad som sker i Europa och i Sverige idag. Han levandegör historiska fakta om våldskulten Islam på ett mycket bra sätt. Den är ett måste att titta på. Endast 44 minuter lång.

Slutsatsen man drar efter att ha sett videon är att det är dags att slå tillbaka mot Islam och totalförbjuda ideologin Islam i Europa på samma sätt som Japan har gjort.


Islam är nazismen ver. 2.0 förenade genom antisemitism. Något jag har skrivit om bl.a. här. Slår vi inte tillbaka så kommer historien att upprepa sig ännu en gång och vi och våra barn har ingen framtid alls att se fram emot. Läs Peter Krabbes utmärkta text om förnekelsens apostlar här.

Nu över till Lena Ericksson:

"Världen över gråter människor över terrordåden i Paris. Så även jag.

Men vem gråter över Sverige?

Det är ju känt att IS och andra  grenar av Islam finns förankrade i Sverige.
Vi har hundratals så kallade återvändare. Vi ser filmer och FB inlägg när människor bosatta i Sverige hyllar dåden i Paris. Alla är väl medvetna om att det kommer ett dåd även i Sverige. Vi vet inte när och var men att det kommer att ske kan vi vara säkra på.
Avhoppare från IS säger att Sverige är en bas för terrordåd.

Vem gråter för Sverige?

Vi har en regering som välkomnar alla utan att veta vilka som kommer hit och varför.
Vi har till och med en minister i regeringen som är islamist.
Vi har en regering som inte kan ge trygghet till befolkningen. En regering som inte ser allvaret i denna massiva flyktingström vi nu ser.
Vi har en regering som inte längre värnar svenska medborgares välfärd, en regering som utarmar den svenska ekonomin.

Vem gråter för Sverige?

Svensken har blivit ett tyst folk som inte längre värnar om vår ekonomiska välfärd, vår demokrati och mänskliga rättigheter. Vem är enfaldig nog att tro att det som hänt i Paris inte kan hända oss?

Jag gråter för Sverige!"