fredag 17 juli 2015

Om landssorg

I natt vaknade jag av min partner Lotten bredvid mig låg och grät. Jag frågade självfallet henne varför hon grät. Svaret var; jag känner sådan sorg över Sverige och hur de förstör vårt land.

Ja, vem gör inte det, men försök och sov nu svarade jag. Vad skall man säga? Vad skall man göra?

Man kan ju inte säga att hon har fel, för det har hon ju inte. Allt man kan göra är väl att lära sig leva med att Sverige snart är bortom räddning, och klamra sig fast vid hoppet att det blir ett extraval i höst eller i vår.

Men om det nu är så att Sverige såldes till Saudiarabien eller något annat arabland redan 1973 för att islamiseras, vilket jag har skrivit om här, vad hjälper då ett extraval? Det hela kommer bara att fortsätta i den illusion som kallas demokrati som vi lever i. Hur kommer vi ur denna malström av vansinne som förrädare till politiker har placerat oss i?

Det enda sättet är en folklig resning där folket verkligen reser sig och kastar ut politikerna.

För att citera Herman Lindqvist:

"Sverige är ett litet, rikt land som levt i fred och frihet i nära 200 år, detta har gjort att vi i vårt land har kunnat hålla på i generationer med det sociala experimentet och försök att skapa vad man uppfattat som idealsamhället, vilket gjort att vi ligger före många andra länder som haft egna stora inrikes- och utrikespolitiska problem att lösa först.

Om du ska räkna upp våra extrema sidor så glöm inte att svenska folket är extremt fegt, det saknar civilkurage, människorna är extremt konflikträdda, få vågar säga vad de tycker och detta har gjort att beslut fattas ibland högt över huvudena på folket eftersom folket inte säger ifrån.

Det skulle behövas mycket mer djävla anamma och riktig finsk sisu. Jag tror att den som du kallar extrema invandringspolitiken kommer att stramas upp inom några år."

Det ligger alltså inte i den svenska mentaliteten att göra uppror mot överheten så en folklig resning verkar ytterst osannolik. Men om folket reser sig tillsammans genom en folkrörelse där man förändrar Sverige genom en helt ny politik och man inom ramen för folkrörelsen ger varandra styrka, då finns det kanske en chans till förändring trots allt?

Detta inlägg skrev jag 23:e juni inspirerad över att ha träffat Lotten genom vårt politiska engagemang. Inlägget har ironiserats av Johan Westerholm på hans ledarsidorna men bryr jag mig om detta? Inte ett smack. Jag gissar att han får för lite kärlek själv i den döda folkrörelsen socialdemokraterna, så det handlar nog om ren avundsjuka.

Faktiskt är detta enda vägen framåt för riktig förändring i en demokrati, att förändra genom politik och inte genom väpnat uppror. Det är denna linje jag står bakom, att förändra genom politik, men frågan är hur många fler finns det som Lotten som inte kan sova på nätterna p.g.a. oro och sorg över Sverige. Hur mycket uppdämd ilska finns det hos Svensson som fortfarande knyter näven i fickan?

När och hur kommer denna ilska ut, för ut måste den förr eller senare. Vad kommer att hända då? Ja, då kan det faktiskt bli riktigt farligt i Sverige och vi kan ganska snabbt hamna i ett inbördeskrigsliknande tillstånd med upplopp och våld.

Var det värt det sjuklövern? Alla lögner om invandringen och de problem som detta vansinne innebär och har inneburit och som förstör vårt land. Som innebär att människor mår dåligt och inte kan sova på nätterna i sin lindrigaste form, nästa steg är depression och i värsta fall självmord.

En vansinnespolitik som också innebär att våra äldre svälter ihjäl och inte ens får sylt till pannkakorna längre, eller att de slås ner och dödas på gatan som den 72-årige svenske man som dödades efter ett rån av sju utlänningar, sex kvinnor och en man, i början av juli.

Sverige landet som självmant gick från ett demokratiskt föredöme till en salafistisk diktatur genom att landet såldes av förrädare till politiker. Sverige, landet som lät parallellsamhällen växa upp som svampar ur marken där hatet mot Sverige och svenskar odlas och växer dag för dag.

Om inte inbördeskriget startar genom att folket gör uppror mot den politiska adeln så är det kanske i något av dessa utanförskapsområden som tryckkokaren exploderar?

Bra jobbat sjuklövern, ni har snart lyckats med er plan att förstöra Sverige. Ert agerande följer till punkt och pricka den plan för att förstöra Sverige som Karl-Olov Arnstberg skrev om här.

Men, snart kommer upproret och splittringen i moderaterna och kanske i sossarna också. Många konservativa gammelmoderater kommer att gå till SD eller stödrösta på SD i det extraval som måste komma i höst eller till våren 2016. Det finns ett parti redo att hantera den största kris Sverige någonsin har befunnit sig i. En kris orsakad av generationer av förrädare inom svensk politik. Från 70-talet fram till idag. Detta parti heter SD som sitter på den medicin landet behöver - socialkonservatism - efter decennier av vänsterns och socialliberalernas misshandel av landet.

Den oikofobi som ni har närt kommer att ersättas av hårt arbete att reparera skadorna, men också en nationell stolthet över vårt land och återinförande av demokrati igen från den diktatur som infördes i och med Reinfeldts decemberöverenskommelsen. Diktaturen kommer att och folket återta makten.

Jag låter Lotten avsluta detta inlägg med en dikt hon skrev en annan natt då hon inte kunde sova p.g.a. oro och rädsla över situationen i Sverige och med ständiga tankar att flytta utomlands med sina barn då hon inte vågar bo kvar i det dömda landet Sverige längre. Dessa tankar har nu ersatts av ett politiskt engagemang, för vi överger inte Sverige när Sverige behöver oss som bäst.