torsdag 14 maj 2015

Om att välja och sova när man borde förbereda sig för krig

"Ni som i alla år förnekat, blundat och ägnat er tid åt att sätta epitet på de som varnat för det som i dag pågår borde skämmas. I er iver att få framstå som goda, har ni låtit en ondska växa. Hur länge till ska ni låtsas om som detta inte sker?"

Citatet är från ett blogginlägg av Roger "Salle" Sahlström som ni kan läsa här. Europa är är på väg mot krig igen. Signalerna är många och kommer tätare och tätare i rapporteringen. Här London. Här Rom och Milano.

Det tredje världskriget har redan börjat och de flesta, inklusive våra politiker, är inte ens medvetna om det. Läs här vad professorn i underrättelseanalys Wilhelm Agrell skriver. Citat från artikeln: "Det tredje världskriget är redan här. Det utspelas mellan västvärlden och andra stater på ena sidan och terrorgrupper och IS på andra sidan - och det kommer bara att eskalera."

Han har helt rätt i sin analys och som grädde på moset har vi Putin i Ryssland som hot nummer 2.

Det finns en medvetet mörkad del av världshistorien som inte lärs ut i skolorna. Hitler är inte död ideologiskt utan hans judehat lever vidare och frodas. Idag heter nazism islamism och de är ideologiskt förenade genom antisemitism. Tänker man ett steg längre kan man konstatera att Nazisterna vann andra världskriget, eller att kriget inte är slut ännu och en ny urladdning kommer.

Antisemitism lever och frodas i främst muslimska länder. En ny blodig kamp mot mänsklig ondska är oundviklig. Kanske blir det i Libyen som det 3:e världskriget startar då EU ju vill skicka marktrupp dit?

Hur nära Hitlertyskland och Palestinska staten står varandra kan du lära dig om här. Palestinierna vill fortsätta förintelsen som Hitlertyskland startade. Se här. Läs mer här.

Jag antar att du är ganska skakad efter att ha sett dessa videor och undrar hur Svenska regeringen och Vatikanen kan erkänna Hitlers efterföljare, den icke existerande antisemitiska staten Palestina? Jag har inget svar förutom makalös naivitet och historielöshet eller att det finns en "grand plan" bakom utarbetad av några mäktiga män? Pengar styr, inget annat?

Läs här hur islamisterna skaffar sig tolkningsföreträde. Se här den 77 minuter långa dokumentär om islam och araberna som är förbjuden att visa i UK. Den visar med all tydlighet hur vi kapitulerar för en arabisk öken- och mördarsekt och lämnar upplysningstiden och frivilligt lämnar vetenskapsideal bakom oss. Allt för några få utvalda oligarker skall kunna göra sig själv rika på vår bekostnad. Islamisterna kanske bara är nyttiga idioter?

Det är inte islam som är problemet enligt denna dokumentär. Det är den arabiska kulturen som är problemet (och de har en fruktansvärt massa pengar som vi behöver) och vi kröker rygg för dem.

Islam är bara ett verktyg för oligarkerna (inluderande våra sjuklöverpolitiker) att stjäla så mycket pengar från oss icke invigda som möjligt? De konservativa motkrafterna finns, men är alldeles för få. Läs här.


Jag hittade ett inlägg på Facebook idag från en person som heter Daniel. Jag tycker att det var så bra skrivet att jag väljer att citera honom. Titeln på inlägget är "Det bisarra förnekandet!"

"Det är ingen hemlighet att det finns nynazister och för den delen gammelnazister som förnekar att förintelsen ägt rum och att det är förtal och hatpropaganda mot nazisterna att påstå något sådant.


Just nu i Europa så pågår en liknande bisarr och fullständigt obegriplig kampanj där starka krafter påstår att någon Islamisering inte pågår och att Islam är fredligt och helt ofarligt.

I båda fallen så förnekas det alltså helt öppet, trots svidande bevis i båda fallen att något hemskt och ofattbart vidrigt har ägt rum och äger rum i skrivandets stund.

Båda fallen uppvisar de båda förnekarna en fullständigt bisarr hållning till verkligheten och till de hundratusentals bildbevis och vittnesmål som fullkomligt väller in över oss. Idag i en betydligt mer rasande takt än då, åren 1939-1945.

 
Likväl är det bisarra inte mindre bisarrt idag än vad det var då. Människorna då använde propaganda för att tysta ner och mörklägga det som skedde i koncentrationslägren och dödslägren och idag så använder vi exakt samma propaganda och rasist, fascist och Islamofobanklagar varje kritisk röst. 


Huvudmålet är dock det samma, förneka och tysta ner verkligheten!

Det är med avsky och rädsla jag ser hur oerhört lite Europa lärt sig av sin mörka och vidriga historia och det är med sorg och bestörtning som jag ser hur mitt hemland de senaste åren förvandlats till en vidrig konstellation av människor som i ett nazistliknande tillstånd, maniskt och helt utan kritiskt tänkande, slaviskt följer den proklamerade korrekthetens vansinniga parad!

Samtidigt ligger bevisen i högar och de mördades huvuden ställs på parad med stolta bödlar som i Islams namn gjort det som den store profeten så heligt kallat dem att göra.

Då 1945 låg liken på rad i massgravar och bredvid stod stolta nazister och hade genomfört det som den store profeten hade kallat dem att göra.

Då svor vi en ed om att det aldrig skulle få hända igen, nu är vi snart där igen....."


Det som Daniel skriver är verkligen ödesmättat men allt som sker i Europa just nu pekar mot samma sak. Europa är på väg mot storkrig eller i värsta fall världskrig. Fienden är densamma som förra gången, antisemitismen. Uniformerna och aktörerna är dock olika. Varumärkena skiljer sig åt, men båda är "-ismer"

I dag är det skäggiga män i klänningar och vita mössor vi kommer att få möta. Inte européer i välpressade uniformer. Deras fältuniform bär ondskans färg, svart, och vi kan se dem varje dag i nyhetsflödet genom rapporteringen om IS.

Som europé är det otäckt att reflektera över, men frågan måste ställas, om vi har våra politiker på vår sida denna gång eller på fiendens sida? Mycket tyder på att det är det sistnämnda tyvärr. Europas undergång är trolig, likaså en ny förintelse på Europas mark av både kristna och judar. Den västerländska civilisationen säljs bort av förrädare till politiker.


Svenska folket sover vidare när de istället borde förbereda sig för det krig som redan börjat. Våra fiender berättar själva, så det är bara att lyssna och ta till sig varningen. Vik 15 minuter och titta på denna video. Har du mer tid, titta också på denna 71 minuter långa video om islam med historikern Tom Holland som kunnig guide. Läs även vad min bloggranne "Statsmannen" skriver här. Vi är verkligen ett naivt och fredsskadat folk som jag har skrivit om här.