söndag 10 maj 2015

Om en underbar vårdag

Reflekterar över Sverigedemokraternas vårfest på Långholmen 2015-05-09.En dag med fantastiska engagerade människor och en makalös känsla av gemenskap. Att ett politiskt parti kan frammana så mycket positiva känslor och energi i mig förvånar mig. Även människor som man träffar första gången känns som gamla vänner.

Inget av de andra partierna förstår den sammanhållning och den samhörighet som vi verkligen KÄNNER med varandra i vår folkrörelse Sverigedemokraterna. Det är helt magiskt.

Jag har tidigare skrivit om hur det är att vara Sverigedemokrat r.

Bara musiken när man kom dit, gamla hederliga Svenska slagdängor, Siw Malmqvist, Evert Taube och andra svenska legender gör att man blir varm i hjärtat och nästan tårögd. Jag älskar verkligen Sverige och att få uppleva detta med 100-tals andra Sverigevänner som delar samma känsla är magiskt.

Att lyssna på våra partiföreträdare Rickard, Mattias och såklart vår älskade partiledare Jimmie var en energiinjektion som heter duga. Vilka kloka, pragmatiska och varma människor. Här kan du lyssna på Jimmes tal.

Vår egen Paula Bieler iklädd en mycket vacker och somrig klänning var också enastående. Vilket proffs!


Att få se SD nya vårfilm där vanliga svenskar säger vad de tycker om SD, wow! Titta här! Vansinnigt proffsigt och berörande. De fyra kortfilmer som visades med budskapet "lagom är bäst" var gjorda med humor och finess. Se den första av 4 filmer här. Här är film 2, film 3 hittar du här och film 4 här.Att äntligen få tag på en SD-Pin att bära på jackan med stolthet var också efterlängtat.

När jag tänker på sjuklövern ser jag en stinkande soptipp inom mig där tiggarna sitter runt om. När jag tänker på SD ser jag en blommande sommaräng där Paula dansar i sin vackra klänning bland blommorna och med en svensk flagga i handen. Glädjebeskedet att Jimmie kandiderar för ytterligare en mandatperiod avslutade programmet för dagen. Och Jimmies tal? Fantastiskt bra som vanligt.

När vi lämnade folkfesten så gick vi förbi vänsterextremisterna som stod där som aporna på ett apberg skrikande "nazister" och att då bara skratta inombords är också en skön känsla. De står där omgivna av poliser och gör bort sig själva, fast det är de för korkade för att förstå.

De får sin energi av hat och en vilja att krossa vårt land. Så långt från oss Sverigedemokrater man kan komma som drivs av kärleken till vårt land, respekten för de som byggde upp Sverige och försvaret av Sverige som ett land som även våra barn skall kunna leva tryggt i. Och kärleken till varandra såklart, och vår partiledning som sliter hårt för oss, ibland för hårt.

Sverige behöver en socialkonservativ rörelse som SD. I själva verket behövs flera konservativa rörelser. Lyssna här på Mattias föredrag på föreningen Heimdal i Uppsala som jag hade glädjen att vara med på.

Nu kör vi, give 'em hell!