onsdag 6 maj 2015

Om att bli gammal i ett konkursbo

För oss som är intresserad av Sverige och värnar om landets framtid är det mycket dystra tider just nu. Vi förstår att landets ekonomi står inför en kollaps i en mycket nära framtid. Jag börjar att dela några länkar om detta:

Jan Ivarson
Inger Nyberg
Bloggen bakom kulisserna
Expressen

Migrationsverket, som är den enda myndighet som tillåts verka på löpande räkning, bränner skattebetalarnas pengar för vår välfärd i ett rasande tempo. Ettan i Expressens video hyrs ut för svindlande 68.850 kr per månad. Pengar som går direkt från oss via Skatteverket och Migrationsverket i fickorna på rika finansmän.

Sjuklöverpolitikerna har nu bevisat att de fullständigt förlorat förståndet, verklighetsuppfattningen och omdömet vad gäller vilka summor som är rimligt för ett boende för att hysa asylsökande (vilka de flesta av dem inte har verkliga asylskäl - för de som har det, har inte råd eller möjlighet att ta sig hit).

P.g.a. kostnaden för den vansinniga invandringen tvingas staten låna och öka & öka statsskulden då "ladorna är tomma". För närvarande lånar staten 95.000 kr/minut = 5,7 miljoner kr/timme = 136,8 miljoner kr/dygn = 957,6 miljoner kr per vecka (dvs nästan 1 miljard kr per vecka). Man kan se hur Sveriges statsskuld ökar i realtid här. Tyvärr finns ingen nödbroms.

Tino Sanadaji, den briljante nationalekonomen, som aldrig har bevisats har haft fel, talar om detta i amerikansk TV, han skriver i den danska nättidningen Snaphanen att Sverige är på väg mot ett stup. Han har också skrivit om hur den svenska myndigheten Arbetsförmedlingen fifflar med statistik om nyanländas etablering här.

Vi läser dagligen i alternativa media att Sverige kommer att kollapsa. Vår framtid, våra barn, kommer att drabbas av flera generationer av barn med undermålig skolutbildning för att skolan kollapsar säger OECD, här återgivet i nättidningen avpixlat. Det som aldrig nämns i politisk korrekt media är den egentliga orsaken till raset. Min bloggranne Curnocopia? redovisar skakande statistik över skolan här.

Sjukvården rasar ihop, vi får finna oss i att vi drabbas av dödliga sjukdomar, som TBC orsakat av multiresistenta bakterier kommer tillbaka genom invandringen av Romer från Rumänien. De som är smittade omhändertas inte av politiskt korrekta skäl och tillåts sprida smittan vidare i samhället.

Vårt försvar, ja det skall vi inte prata om.

Men nu till det som detta inlägg skulle handla om, att bli gammal i Sverige 2015. Kortfattat, det är inget man vill. Har man inget eget sparat kapital i madrassen (det som finns på banken kommer staten snart att beslagta) så väntar ett liv i misär och fattigdom när man inte orkar jobba längre. Antalet fattigpensionärer ökar i rekordtakt. Det bästa man kan hoppas på är att man får dö hastigt i sjukdom eller i en olycka så man slipper sakta svälta ihjäl i misär.

De pengar som våra gamla jobbat ihop, som skulle gå till dem och välfärden när de blev gamla, förskingras nu av sjuklöverns politiker med nästan 1 miljard i veckan. Nej förresten, pengarna är ju redan slut, det är tomt i ladorna, så de pengar vi betalar den vansinniga massinvandringen med är ju lånade pengar.

På köpet importerar vi muslimska extremister som skapar parallellsamhällen där svensk lag inte gäller längre, utan islams lag Sharia tillämpas. Extrema Salafistpredikanter tillåts ta över utan att samhället gör någonting. Sara Skyttedal, som tyvärr inte blev partiledare i KD, har skrivit om detta här. Sverige reagerar inte mot muslimsk radikalisering utan låter det fortgå. Allt för kulturmarxistisk politisk korrekthet.

Detta inlägg handlar inte om våldtäktsförsök och fullbordade våldtäkter, men var och en kan ju själv reflektera över BRÅ statistik om just detta.
Sjuklövern orsakar skador som inte går att reparera i Sverige. Den värsta skadan för en demokrati är nog att tilltron till politiker skadas allvarligt. Politikerförakt blir en norm. Vägen mot ett U-land drabbat av inbördeskrig är redan utstakad och det kommer att bli direkt livsfarligt att bo eller bli gammal i Sverige. Av många skäl. Hur jag än försöker ser jag inga ljuspunkter för Sverige. Så mycket är redan raserat som vi inte har råd att reparera.

Har sådana partier som sjuklöverpartierna något som helst existensberättigande i en demokrati? Självklart inte, då de i praktiken infört diktatur genom DÖ och gör sig skyldiga till om inte högförräderi i alla fall grov trolöshet mot huvudman. Något jag skrivit om här. Domen kommer att bli hård mot dem den dag då luftslottet slutligen kollapsar som det gjorde i Grekland eller då inbördeskriget mot islamisterna startar i Sverige.


Den politik som förs är förräderi mot ett helt folk, som inte verkar bry sig då de inte vet bättre, eftersom de nöjer sig med att ta del av lögnerna i politiskt kontrollerad gammelmedia där allt framstår vara som det alltid varit, tryggt och fint i folkhemmet. Folk kommer inte att vakna innan de själva drabbas av samhällskollapsen, men då är det försent.

Det lilla, lilla hoppet står till den Sverigevänliga folkrörelsen Sverigedemokraterna, lokalpolitiker i alliansen (som jag skrivit om här) och sociala medier och bloggare som inte är politiskt kontrollerade och som kan väcka fler sovande svenskar ur sömnen.

Bli gammal i Sverige? Livsfarligt bokstavligt talat. Här är vår framtid. Tugga och svälj, det är ju så som 87% vill ha det!

Jag kan bara hålla med Catta och Nasrin Sjögren, det är hög tid för ett fredligt uppror.