onsdag 25 mars 2015

Om galenskap som blivit nationell mainstreampolitik

Om kvällens avsnitt av uppdrag granskning

Man måste ha en bostad för få börja med en etableringsinsats och man måste ha en inkomst (genom en etableringsinsats) för att få en bostad i ett land där det inte finns lediga bostäder enligt Mattias Walsten på arbetsförmedlingen.

Detta säger allt om systemkollapsen i det land som snart är ett U-land och som en gång var ett land med fungerande välfärd. Sverige. Vi fick också veta att arkitekten bakom systemkollapsen heter Erik Ullenhag som går i Bengt Westerbergs fotspår.

Ruinfeldts uppgörelse med miljöpartiet 2010 och att han utsåg Erik Ullenhag till integrationsminister 2010 var spiken i kistan för Sverige.

Kringgången är att köpa sig en folkbokföringsadress så man får komma in i etableringen. Över 60 personer kan vara skrivna i en enda lägenhet. Organiserad brottslighet och lycksökare gnuggar händerna. Sverige blöder och går under.

Är det bara jag som tycker att det är nog nu? Sverige skall INTE bli ett u-land och vi väljare förnekas att få gå till valurnorna. Något vi inte accepterar. Vi skall genom decemberöverenskommelsen 2014, då diktatur infördes i Sverige tugga och svälja det som den politiska adeln bestämt för deras (inte vårt) bästa så de hinner ändra grundlagen innan vi får yttra oss igen 2022.

De kommer inte bry sig då heller. De bildar en ny överenskommelse. Deras makt och deras höga lön är viktigast. Tyvärr kommer inte Sverige överleva som nation länge till. Något jag skrivit om här. Vårt land är dömt att bli ett kollapsat U-land. Något jag har skrivit om tidigare i denna blogg här.


Sveriges enda kvarvarande halmstrå heter Sverigedemokraterna. Skall någon förändring ske måste det ske i år. Ett extraval i år är enda räddningen för Sverige. Kanske är det redan försent, men hoppet är det sista som överger människan.Vill du veta Sveriges statsskuld i realtid. Läs här.

Vi är rökta och vårt statsskick som brukade vara demokrati, idag är diktatur, kommer förr eller senare (förmodligen förr) ersättas av islams sharialagar. Tack alla som bidragit till detta. Ni är de riktigt skyldiga som röstat fram den politiskt korrekta adel som förvandlat Sverige till en diktatur genom att ni har röstat som ni alltid har gjort utan att följa med i samhällsdebatten. Ni har genom er röst godkänt den politiska värdegrunden. Så skyll inte på politikerna. Förklara istället för era barn och barnbarn varför ni tillät att Sverige gick under genom att ni röstade på de som lät det ske.