onsdag 18 februari 2015

Om vad som egentligen förstör vårt land

Jag läste en artikel i samtiden i morse om kulturmarxism. Denna artikel fick mig att börja reflektera. Vad är kulturmarxism egentligen? Läs här och här och se denna video:Egentligen är det enkelt. Kortfattat handlar det om hur man förgör ett statsbyggande inifrån genom kulturmarxistisk infiltration av akademi, kulturliv, massmedia och offentlig förvaltning.

Kulturmarxism är ingen konspirationsteori utan den statsbärande ideologi som just nu förstör vårt samhälle i rasande takt inifrån. Den är totalt dominerande i hela samhället. Allt som vi upplever som galenskaper, vansinne och hot mot samhället, som islamism/terrorism finns här för att kulturmarxisterna vill det. De vill förstöra vårt samhälle och de möter inget motstånd förutom från Sverigedemokraterna och fri politiskt inkorrekt media.

Att nedmontera det militära och psykologiska försvaret och stödja totalitära krafter är kraftfulla medel som garanterat skapar sönderfall och kaos i samhället. Idag finns de i både det rödgröna blocket och i alliansen. I och med decemberöverenskommelsen så har de gått samman för att öka takten på samhällets sönderfall.

Hur det har kunna bli så här skulle jag gärna vilja veta. Om någon läsare har tillgång till statsvetenskaplig forskning om detta så får ni gärna kontakta mig i kommentarsfältet.

Kanske är det försent, Sverige är kanske redan för illa åtgånget för att kunna överleva som nation, eller så finns det fortfarande ett litet hopp kvar?

Det är i alla fall oerhört viktigt, ja avgörande, att vi tillsammans börjar att bekämpa kulturmarxisterna. Det är en mycket svår uppgift då de kontrollerar svensk massmedia, svensk politik och många skolor, högskolor och universitet, men försöker vi inte så har vårt land och våra barn ingen framtid överhuvudtaget.

Hur gör man då? Enda sättet är att väcka fler av det sovande folket och organisera en motståndsrörelse mot kulturmarxisterna. Den finns redan och heter SD. Man göra precis som samtiden gjorde, skriva en artikel, blogginlägg och vara aktiv i sociala medier för att exponera de som faktiskt förstör vårt land mitt framför ögonen på oss.

Kulturmarxisterna, de som vill förstöra, eller redan har förstört, vårt samhälle använder frenetiskt olika medel för att nå sina mål. Massinvandring från MENA-länder, hat, hot, mobbing, smutskastning mot oliktänkande och våld. Ju mer försvarslösa och underkuvade och rädda vi blir, desto bättre.

Det viktigaste är att vi mobiliserar oss mot hotet inifrån och om möjligt samordnar våra insatser. Det går inte att blunda längre.

Läs gärna denna satiriska blogg och nicka igenkännande. Titta också på denna film från USA.Detta är en sjuka för hela västvärlden, fast Sverige är nog mest illa ute.