onsdag 30 december 2015

On the road to hell

Vart är Sverige på väg? Tja, vi är inte på väg. Vi är redan där. Här är Sverige idag:


Vilket land vill du att dina barn skall växa upp i? Eller dina barnbarn?

Jag hoppas att jag kan gå i pension innan år 2022 som är min pensionsålder, men jag är tveksam att jag kan stanna så länge. Sverige kommer att gå under innan dess. Så länge jag är aktiv officer så kommer jag att försvara Sverige, alltså Sveriges folk och den demokrati vi hade innan sjuklövern förstörde den med sin värdegrundsdemokrati.

Jag kommer aldrig att överge mitt Sverige så länge jag kan göra något för mitt land. Som soldat har jag svurit en ed och min värdegrund står fast. Något jag skrev om redan i september 2014. Läs här.

Om några destruktiva partier vill förstöra Sverige då kommer jag att kämpa emot.

Vi kunde haft ett land idag som vore det bästa landet på planeten att leva i, Det vi hade, för det hade vi, har vi inte längre.

Lyssna på Kent Ekeroths fantastiska tal här.Jag vill förändra i första hand genom politiken, genom att engagera mig för SD, i andra hand att göra vad som krävs för att få stopp på galenskaperna och att rädda Sverige på andra sätt som idag är ganska luddiga. Risken är att allt är försent redan.

Nu ber jag om er hjälp, vad skall jag göra? Kommentera gärna.

Kommentatorer typ väpnat motstånd mot regeringen förkastar jag direkt. Jag tror på politik och demokrati och inte på våld.

Problemet är bara att regeringen och sjuklövern har avskaffat demokratin och under tiden går Sverige under. Vad gör man? Sverige är en nation på väg mot helvetet. Och jag köper inte detta.

Jag vägrar ge upp! Sverige måste läkas och bli en nation baserad på kristen värdegrund igen. Det mångkulturella som inte fungerar tillsammans med oss måste rensas bort. Hur gör vi det?

Eller vill Svensson ha sharia istället för svensk lag? Inte jag i alla fall.


1 kommentar:

 1. "Inga kommentarer:
  Skicka en kommentar"
  OK, då vill jag skicka en kommentar..
  Men var ska jag börja med?
  Ska man börja med de totala faktaresistensen inom politikerskrået? Livligt påhejade av Söderboende journalister och kändisar med pizza och netflix som bombtunga argument?
  Ska vi tala om 5000 "nyanlända" i veckan?
  Ska vi tala om bostadebehovet för dessa?
  Inte bara det initiala "tak över huvudet" utan om var de ska bo om två tre år? Vi har redan sett småkravaller inom akutboendet. Var det 3.5kvm yta per boende som Mogr verket tilåter?
  5000/vecka, 60% får stanna, 3000 kvar, dvs et behov av minst 200lgh - per vecka..
  Vi byggde 34 000 lgh totalt under hela 2014..
  Ska vi tala om de gamla (en del dementa) som flyttas till förmån för ensamkommande unga män, 25-40 år?
  Ska vi tala om skolan? Om alla "nyanlända barn" som inte kan ett ord svenska och som därför kräver all läraruppmärksamhet?
  Eller räcker det met att tala om de redan befintliga klasserna i utsatta områden där ingen har svenska som hemspråk?
  Eller ska vi tala om det som SVT ser som viktigast just nu, fördelning av pappamånader?
  Vad tycker de "nyanlända männen" om det?
  Efter allt detta, bara ett urval från dagens Sverige gjort av en gnällig gubbe, ska vi tala om att Mittmedia stänger kommentarsfälten på nätet?
  Man vill uppenbarligen inte lyssna på Folkets åsikter?
  För att man vet bäst själv?
  Ja DET var ju ingen nyhet, inte de sjunkade upplagorna heller..
  Ska jag fortsätta försöka välja ämne? Det finns ju ännu flera att välja på.
  Nä....
  Jag blir så trött på allt hyckleri, förnekande, blundande och lögner "uppifrån" tror jag ska se på en repris av Mello från 2011.
  Rekommenderar annars att läsa Ledarsidorna.se, en vettig sosse som skriver riktigt bra krönikor på hygglig svenska
  (Ser fö att jag i texten har använt pluralis majestatis genomgående, dvs "vi", pluralis, om mig själv, f'låt, det bara blev så...)

  SvaraRadera