lördag 12 december 2015

Om "Trans Atlantic Trade And Investment Partnership"

Trans Atlantic Trade and Investement Partnership (TTIP) är ännu en del av de angloamerikanska oligarkernas (globalisternas) plan riktad mot oss, vår frihet och vårt självbestämmande.

Se en video här med "en arg blatte talar" med titeln "en katastrof större än flyktingpolitiken".

Därefter se video nedan.Det är tvärtyst i svensk media om detta vilket inte är så konstigt då huvuddelen av svensk media ägs av Bonnier AB eller Shibsted Media Group som i sin tur ägs av de angloamerikanska oligarkerna.

Jonas Bonnier är Bilderbergare och var med på gruppens möte år 2012. Läs här. Bonnier AB eller Bonnierkoncernen är ett familjeägt mediekonglomerat med sin bas i Sverige.

Bonnierkoncernen har sin bakgrund i Albert Bonniers Förlag som grundades av Albert Bonnier 1837, och ägandet ligger alltjämt hos medlemmar ur släkten Bonnier. Läs här.

"Bilderberg handlar grundläggande om att smälta samman näringsliv och politik, så att politikerna tjänar de internationella företagens intressen.

År efter år konstaterar vi att världsmedia har belagt Bilderbergs möten med total ”media blackout”.

Media granskar inte Bilderberg, eftersom Bilderberg äger media”, skriver Tankesmedjan Mänsklighet. Läs här.

Schibsted ägs av bl.a. av "Goldman Sachs & Co Equity Segregat" och "J.P. Morgan Chase Bank N.A. London". Alla storbanker som ägs av de angloamerikanska oligarkerna. För hela ägarlistan se här.

Schibsted förvärvade år 1996 Aftonbladet och år 1998 Svenska Dagbladet. Och det är inte det enda de äger. Läs på länk ovan.

TT Nyhetsbyrån är ett aktiebolag som ägs av Bonnier och Schibsted huvudsakligen. Se hela ägarlistan här.

Därav tystnaden i mainstreammedia och därav varför svensk media bara serverar det som de vill att vi skall få veta. Sanning, halvsanning eller lögn. Alltid vinklat dock så att det skall passa globalisternas agenda.

TTIP är nog något av det allvarligaste som vi måste ta ställning för mot politiskt i Sverige just nu. Varför då? Jo. anser du att storföretag skall ges rätten till att överpröva länders lagar och att de kan stämma dessa länder ifall deras lagar är ett hot mot deras fortsatta vinst inom deras verksamhet?

MONSANTO, som väldigt gärna vill sprida sin genmodifierade föda till Europa har investerat 82 miljoner kronor för att detta handelsavtal skall gå igenom.

Genom att få igenom ISDS hoppas Monsanto att kunna stämma alla stater i EU som kräver märkning av genmodifierade produkter. Därför tycker Monsanto att det är värt att lägga 82 miljoner, bara USA, för att lobba direkt mot politiker. Läs här

Det kan handla om att nordamerikanska bolag som Monsanto, duPont och Syngenta genom TTIP kan stoppa Sverige från att förbjuda hormonstörande ämnen i mat och exportera sin giftiga mat. Lyssna här hur giftigt och farligt Genetiskt modifierade organismer är för vår hälsa. Det amerikanska folket är redan förgiftat och nu vill de förgifta oss också.

Eller att fossilbolag i USA ska kunna stämma länder som vill stoppa gas från den extremt miljöfarliga metoden ”fracking”. Detta kommer dessutom att avgöras i domstolar utanför det ordinarie rättsväsendet.

Ett exempel på detta som redan inträffat inom EU var när Vattenfall stämde den tyska regeringen p.g.a. avvecklingen av kärnkraften i landet som det beslutades om för några år sedan. Mer om detta här.

Tobaksjätten Philip Morris stämde Uruguay för att de ville begränsa rökningen. Detta kunde ske tack vare ett ett handelsavtal mellan Schweiz och Uruguay. Samma sak hände när Australien ville införa generiska tobaksförpackningar.

Om du vill hjälpa stoppa TTIP skriv under här och här.Inga kommentarer:

Skicka en kommentar