söndag 13 december 2015

Om systemkollapsen

Johan Westerholm beskriver på ledarsidorna.se i artikeln Aftonbladet har sorg ett antal faktorer som pekar på att vårt samhällssystem har kollapsat. En artikel i Omni med titeln "lamslagna politiker låter bostadskrisen bli värre" visar att även den svenska bostadsmarknaden står inför en kollaps.

När detta sker, kanske inom några veckor, kommer den svenska samhällsekonomin att implodera fullständigt.

Nationalekonomen Tino Sanandaji konstaterar samma sak som Johan Westerholm på sin blogg att många vänsterjournalister i mainstreammedia börjar bli panikslagna när verkligheten kryper närmar dem i surdegsbältet på Södermalm. Läs Tinos artikel "vänstern stoppar huvudet i sanden om flyktingkris"

Jag har personligen ingen som helst empati för svenska journalister. Vad mig anbelangar får de gärna sparkas och deras tidningar gå i konkurs. Det vore kanske lämpligt att de anslöt sig till de rumänska tiggarna med var sin pappmugg från de lattecaféer de tidigare brukade hänga på. Dessa caféer var deras verklighet, långt från svenska folket verklighet, och där satt det och dunkade varandra i ryggen för att få bekräftelse i att deras verklighet minsann var den goda verkligheten som skulle gälla alla. Folket föraktade de och ansåg att folket förstår inte sitt eget bästa och SD är fascister.

Nu kommer verkligheten ikapp. Tyvärr inte bara journalisterna och sjuklöverpolitikerna utan alla oss som bor i Sverige. Jag vet inte vad som kommer att hända år 2016 men jag har en känsla av att kommande år kommer att bli ett fruktansvärt år för oss svenskar fyllt av prövningar, umbäranden, upplopp, våld, terror och förstörelse. Jag hoppas innerligt att jag har fel.

Många familjers privatekonomi kommer att rämna, familjer kommer att splittras och livet blir en kamp att få mat för dagen. En del orkar inte utan kommer att välja att begå självmord.

Våldtäkterna mot flickor och kvinnor kommer att öka även nästa år och fler och fler kvinnor och flickor kommer att få sina liv förstörda.

Detta är priset vi alla kommer att få betala. Detta är priset för att naiva och ej självständigt tänkande svenska väljare röstat fram landsförstörande partier som med full fart kört Sverige i botten.

Regeringen har öppnat Pandoras ask med sin vansinnespolitik, samma vansinnespolitik som alliansregeringen före dem. Det finns ingen återvändo.

Tullverket personal i yttre tjänst vågar inte längre utföra sitt jobb utan vill beväpna sig, men ledningen säger nej. Läs här.

Ingrid Carlqvist hyllar dock Margot Wallström i artikeln "Margot Wallström har öppnat Pandoras ask" och skriver att ingen har gjort så mycket för den livsnödvändiga islamkritiken som hon.

I sammanhanget får vi väl vara glad för det lilla. Vad våldsideologin Islam kommer att göra med vårt samhälle lär vi nog också bli varse om inom en snar framtid.

Min käresta, Lotten Ekström skriver på sin Facebooksida:

"Sista julen

I fred och frihet?

I Sverige?

I livet?

En egendomlig julefrid sänker sig över landet. En julefrid så långt bort ifrån sinnesro och lugn man kan komma. En julefrid i terrorns tecken, skapad av vår regering."3 kommentarer:

 1. Vill tillägga : skrämmande och sannolikt SANN profetia ! Dessutom bra att du pekar på Wallströms pandoraask- öppnande. För få förstår den positiva innebörden-och hennes civilkurage därtill! Hon glipar på den verkliga sanningen!
  Den alltför få känner till eller vill känna till. Dessvärre får hennes ( sanna) uttalanden oönskade konsekvenser.

  SvaraRadera
 2. Margot har knappast gjord sig känd för,
  att visa någon fruktan för ISLAMS framväxt i Sverige...

  Snarare tvärtom häcklat de som varnat för den!!!

  Måhända en KAPPVÄNDARE, absolut inget annat!

  SvaraRadera