tisdag 29 december 2015

Om miljöpartiet

Det finns ett parti, ett av Sveriges minsta, som får oproportionerligt stort inflytande i Svensk politik och det är miljöpartiet.

Även om vissa miljöpartister själva hävdar att dom inte hör hemma på skalan vänster-höger, så är det ändå uppenbart för en tänkande och reflekterande observatör att dom ligger till vänster, till och med extremt till vänster.

I själva verket är miljöpartiet så extremt att det kan betraktas som ett extremistparti.

Miljöpartiets kärna består av den vilsna vänster som lever kvar efter den globala kollapsen för kommunismen och murens fall. Det man med säkerhet kan säga om kommunismen är att den garanterar fattigdom och miljöförstöring. Som bonus medföljer alltid ett totalitärt politiskt förtryck också som vi såväl känner från historien.

Att miljöpartiet valt ett ogräs, maskrosen, som sin partisymbol är ganska talande då partiet är svensk politiks ogräs tillsammans med Fi som ligger nära miljöpartiet.

Miljöpartiet bygger sin ideologi på ekosocialism som är en ideologi sammanslagen av aspekter från marxism, socialism och/eller frihetlig socialism.  Ekosocialister i allmänhet tror att expansionen av det kapitalistiska systemet är orsaken till social utslagning, fattigdom, krig och miljöförstöring genom globaliseringen och imperialism under överinseende av repressiva stater och transnationella strukturer.

Ekosocialister förespråkar därför demontering kapitalismen, med fokus på gemensamt ägande av produktionsmedlen genom fritt associerade producenter.

Det ironiska är att är att det som de vill demontera, kapitalismen, istället har inneburit att miljöpartiet har blivit språkrör för rovkapitalismen i form av de angloamerikanska oligarkerna och deras FN Agenda 2030 som är en blueprint av miljöpartiets marxistiska sätt att se på världen.

Föregångaren till FN Agenda 2030, FN Agenda 2021, var även den en marxistisk komplott att avfolka landsbygden och packa in oss alla i små lägenheter i städerna.

Då partiet agerar nyttiga idioter (i fallet miljöpartiet är detta en mycket passande beskrivning) åt de angloamerikanska oligarkernena, alltså rovkapitalism, så kan man verkligen undra över hur det står till där uppe hos de som utformar partiets förvirrade och destruktiva politik.

Att dessutom miljöpartiet får sina väljare tack vare en av tidernas största bluffar, klimatbluffen, där den livgivande gasen CO2 målas ut som skurken till en påhittad global uppvärmning är värt att notera.

Ungdomar som saknar kunskap om politik och ideologier, speciellt kommunism då dess brott mot mänskligheten aldrig talas om i den marxistiska svenska skolan, kan säkert känna att det där med miljön och global uppvärmning, det verkar viktigt så jag röstar på miljöpartiet! Jag är övertygad att det är där, bland de minst insatta och pålästa, som vi hittar miljöpartiets väljare.

Massinvandringen av muslimer från tredje världen som kommer att förstöra Sverige fullständigt om den inte stoppas är miljöpartiets hjärtefråga. Hur galen vice statsminister Åsa Romson är kan ni läsa här.

Statsminister Stefan Löfvén är om möjligt ännu galnare då han dels bildar regering med detta lilla extremvänsterparti men också utser Åsa Romson inte bara till miljöminister utan också till vice statsminister!

Miljöpartiet bidrar till ett Sverige där vi kommer att få finna oss i att leva under ständigt terrorhot från nazismen version 2.0, islam, och därför anser jag att miljöpartiet borde terrorstämplas och förbjudas att verka i svensk politik. Det är ett parti som inte har något gott alls i sin politik utan fullt klart är ett rent samhällsfarligt parti.
Inga kommentarer:

Skicka en kommentar