tisdag 29 december 2015

Om Sveriges största statsförstörande parti

Jag har tidigare skrivit om socialdemokratin här. Här följer ytterligare några reflektioner på Sveriges största statsförstörande parti. Kombinationen socialdemokraterna och miljöpartiet blev en dödlig kombination för nationen Sverige kommer framtida historiker att komma fram till.

Dessa två vänsterextrema partier (sedan Bommersvikarna utmanövrerade gråsossarna är de faktiskt det) förstörde Sverige genom tre saker:

1) Klassisk socialism/kommunism där dina och mina pengar betraktas som deras pengar. Det är ju bara att höja skatterna!

2) En fullständigt vansinnig, sinnesjuk och inhuman invandringspolitik som kommer att totalförstöra vår välfärd och vårt samhälle.

3) Islamiseringen av Sverige som kommer att förvandla Sverige till ett farligt U-land som vi själva tvingas betala för via skattsedeln. Sverige betalde år 2014 ut 7 853 573 kronor i statsbidrag till olika islamistkontrollerade föreningar. Läs här.

Socialism och kommunism är samma sak. Skillnaden är vägen fram till denna ideologi som ska skapa ”arbetarnas paradis”. Kommunisterna valde våldets väg, socialismen den revisionistiska. Läs här.

Det är som det står i artikeln, ofattbart att folk fortfarande tror på detta. Att folk röstar på dem. Jag skrev samma sak i ett inlägg från i våras med titeln "Om ett ofattbart svenskt samhällsfenomen" som du hittar här.

Vid årsskiftet tar Sverige tillbaka topplatsen. Vi är vana vid att Sverige toppar internationella ligor och rankningar, men denna gång handlar det om en mindre smickrande lista, som förvisso också är en gammal svensk socialdemokratisk paradgren: beskattning. Läs här.

Jag gjorde i ett tidigare inlägg en analys av vilka som kan tänkas vara miljöpartiets väljare. Här följer min snabbanalys av socialdemokratins väljare.

Deras väljare håller på att dö bort ifrån dem p.g.a. hög ålder. Det är gamla människor som alltid röstat på socialdemokraterna, för det skulle man göra då de var unga och då Sverige var en industrination.

1975 drev regeringen Palme igenom en ändring i grundlagen att Sverige skulle bli mångkulturellt (proposition 1975:26). Anledningen var antagligen att man måste bibehålla en växande väljarbas av väljare i utanförskap för att kunna överleva som ett socialistiskt parti. Redan då hade borgerligheten kastat in handduken och propositionen antogs av en enig riksdag. Idag skördar vi frukterna och en bättre samarbetspartner än miljöpartiet finns ju inte.

I en aktuell debattartikel riktar Stefan Hedlund, professor i öststatsforskning vid Uppsala universitet, skarp kritik mot svensk asylpolitik som sossarna har tillsammans med miljöpartiet (och resten av sjuklövern). Hedlund menar bland annat att Sverige lider av “moralisk hybris“, och att våra styrande politiker nu bör göra allt de kan för att undvika en förestående samhällskollaps. Istället för att göra allt de kan för att undvika samhällskollaps så gör de allt för att påskynda den. Läs här, här och här.

En dag skall de politiker som låtit detta ske ställas till svars inför folket och dömas av folket precvis som nazitopparna ställdes till svars vid Nürnbergrättegångarna efter kriget. Då har förhoppningsvis socialdemokraterna försvunnit från den politiska kartan för gott, men folket kommer inte att glömma deras brott mot det svenska folket och nationen Sverige.

Sina väljare har man övergett sedan länge, läs här vad min bloggranne Lars Wilderäng skriver. Sveket är alltså totalt och för mig är det obegripligt att någon överhuvudtaget röstar på dem då de gamla drabbas värst av deras nedmontering av välfärden.

Uppdatering 2018-08-01:

Se denna långfilm om socialdemokraternas smutsiga historia:

00:00:00 - Prolog
00:03:38 - Rasbiologi
00:23:06 - Nazisterna
00:43:26 - Judarna
01:08:55 - Tandexperimenten
01:19:34 - Tvångssteriliseringarna

I 100 år har Socialdemokraterna varit Sveriges största och mest inflytelserika politiska parti. Lika länge har Socialdemokraterna också lyckats hålla sin historia borta från skolböcker och den offentliga debatten. Därför är det inte konstigt att så få känner till Socialdemokraternas historiska grund. Många gånger vet inte ens partiets egna företrädare på vilken historisk grund partiet vilar.

Socialdemokraterna har en unik ställning i svensk historia. Inget annat svenskt parti har haft sådan makt och inflytande över det svenska samhället och vår befolkning. Inget annat svenskt parti har kontrollerat och censurerat media i den omfattning som Socialdemokraterna har gjort.

Inget annat svenskt parti har gjort rasbiologi till en vetenskap och delat upp befolkningen efter ras samt genomfört medicinska experiment på hjälplösa patienter. Inget annat svenskt parti har systematiskt tvångssteriliserat sin egen befolkning.

Inget annat svenskt parti har i så hög grad hjälpt Nazityskland samtidigt som man aktivt förvägrat judar på flykt en fristad. Inget annat svenskt parti har i sådan utsträckning berövat kvinnor möjligheten att sätta barn till världen.

Det här är historien om Socialdemokraterna, så som den aldrig berättats förut.


1 kommentar:

  1. Väldigt bra beskrivning av svensk nutidshistoria! Tack! De anser sig också äga våra barn så därför är vårdnadslön och hemundervisning motbjudande för SAP.

    SvaraRadera