torsdag 17 december 2015

Om avsiktlig eller oavsiktlig blindhet

Nu är vi i läge valrörelse sade SD partiledning igår på det medlemsmöte med flera hundra ansvarstagande Sverigevänner som genomfördes på Älvsjömässan igår. Vi måste vara det då tiden håller på att rinna ut. Vakna Sverige det finns en gräns som SD Europaparlamentariker Kristina Winberg skriver här.

Detta är sista chansen att rädda Sverige från en fullständig kollaps, och vi måste få till ett extraval 2016. Min uppfattning är att Sverige inte överlever till 2018, och i och med att decemberdiktaturen fortfarande gäller i praktiken så är det inte säkert att det blir ett val då heller.

Min avsikt med detta blogginlägg är att uppmana alla, inkluderande ansvarstagande människor som röstat alliansen tidigare, att börja att öppna ögonen och engagera er.

Jag tror att ett samarbete mellan SD och ett eller flera allianspartier skulle kunna vara fruktbart. Jag vet, inte tror, att det jäser bland många moderater på lokal nivå, och sannolikt även på riksnivå, att partiledningen i Stockholm fortsätter att agera dörrmatta åt den landsförstörande rödgröna feministiska regeringen.

Jag vet att dessa personer vill att moderaterna skall samarbeta med SD och fälla katastrofregeringen.

Ta nu ert ansvar och hjälp oss att rädda det som är kvar av Sverige. Antingen genom arbete inom era egna partier, eller kom över till oss. Vi behöver människor med politisk erfarenhet om det blir extraval.

En gång i tiden var både moderaterna och KD konservativa partier. Idag har Sverige bara ett konservativt parti kvar, det socialkonservativa partiet SD. Resten är antingen marxistiska eller tokliberala.

Vi måste tillsammans väcka fler som sover vidare och inte ser eller förstår hur illa ute Sverige är. Vi måste engagera oss!

Mitt sätt är genom denna blogg och att vara aktiv på Facebook. Snälla dela.

Sverige finansierar idag massinvandringen med hjälp av lånade pengar vilket gör oss alla till några som kommer att hamna i lyxfällan.

Fundera på vad du kan göra. Kanske är skadorna på landet redan så stora att de inte går att reparera, men vår partiledning var optimistiska. Men tiden börjar att rinna ut.

Ta ditt ansvar för landet nu och öppna ögonen. Hjälp till. Snälla!

Bli medlem och läs om partiets principprogram här. Läs också mitt tidigare blogginlägg om SD här.


- Posted using BlogPress from my iPad

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar