lördag 28 november 2015

Om sanningen

I Sverige så anser sjuklövern och massmedia att du inte är värd att få veta sanningen. Din enda uppgift som medborgare är att låta dig matas med den "rätta värdegrunden" genom medias kanaler, och betala skatt, och avgift till Radiotjänst förstås, så att fler våldsamma och farliga unga män från MENA-länder kan importeras och du framgångsrikt kan låta dig indoktrineras via Public Service (och dessutom betala för din egen indoktrinering),

De som har kunskap i psykologi och har vaknat upp ur PK-dvalan är inte mottagliga för etablissemangets manipulering av befolkningen. Läs här och använd din egen hjärna istället för att låta dig manipuleras av korrupt vänstermedia.Demokratin i Sverige är avvecklad genom ett antal riksdagsbeslut som går tillbaka till Olof Palmes regering 1975. Nu är demokratin ersatt av något Marika Formgren kallar för "värdegrundsdemokrati".

Lyssna på Marika här:


Sjuklövern har bara ett intresse vad gäller dig, förutom vad som sagts ovan, att utöva "mind control" över dig så du blir en lydig valboskap åt dem och ett lydigt redskap åt globalisterna som i sin tur kontrollerar politikerna och utövar kontroll över dem genom bl.a. de årliga Bilderbergmötena.

Speciellt framträdande är strävan mot "mind control" inom vänstern; socialdemokratin, vänsterpartiet och miljöpartiet. Jag tror att alla som gjort sig fria från vänsterns lögner, hat, terror och förföljelser och blivit Sverigedemokrater kan vittna om detta. Marcus Birro kan definitivt vittna om vänsterns hat och hot. Läs hans ord här.

Vänsterns väljare tycker det är bekvämt att andra tänker åt dem. Sanningen? Usch sanningen är jobbig och "rasistisk"!

Det fantastiska med sanningen är att sanning är sanning även om ingen tror på den. Omvänt gäller att en lögn är en lögn även om alla tror på den.


Det knepiga med dagens samhälle är att veta vad som är sant. Vill man undvika de värsta lögnerna så skall man säga upp relationen helt med svensk massmedia. Genom att ta del av alla lögner som sägs och skrivs där så är du utsatt för kommunistisk "mind control" även om du kanske inte tänker på det. Att göra så är början på din egen frigörelse och din resa att bygga upp ett öppet sinne.

När man betraktar samhället själv ute i verkligheten, med egna ögon, eller via media så kan du aldrig vara 100%-igt säker på att det du ser verkligen är sant. Andelen "False Flag Operations" ökar hela tiden när stora händelser inträffar i världen. 

Det är som vanligt globalisterna som ligger bakom. Deras motiv är geopolitiska och deras vanligaste tillvägagångssätt är att bygga upp ett hat mot muslimer för att få legitimitet att intervenera i t.ex. Syrien. Vi ser detta just nu i hela Europa där George Soros orkestrerar och betalar massinvandringen från MENA-länder. Läs här

Syftet är att bygga upp ett stort hat mot muslimer så att Europa exploderar i krig och våld. Samme Soros står också bakom en global kampanj mot "rasism" och man förstår verkligen varifrån den svenska masshysterin om "rasism" har sina rötter och det är ingen slump att Mona Sahlin bjöds in till ett Bilderbergmöte 1996. Kvinnan som idag är en ikon för den påhittade rasismhysterin. 

Jag befarar att vi kan få komma att se en ny "holocaust" snart där offren inte är judar utan just muslimer. De har som mål att drastiskt minska jordens befolkning och ett förödande urskillningslöst krig är den bästa metoden. Dessutom tjänar de pengar på det hela samtidigt genom det militärindustriella komplexet som de kontrollerar.

Ole Dammegård berättar om en stor "False Flag Terrorism Operation" nedan, nämligen Breivikhändelserna i Norge. 
En intressant aspekt av det han säger i sitt föredrag är att efter 9/11 (som också var iscensatt) så tvingades globalisterna att ändra strategi. 

Anledningen var det stora antalet offer som attentatet krävde och som innebar att ca 2000 arga och upprörda mödrar till offren fortsatte att gräva i vad som egentligen hände deras barn denna vackra septemberdag 2001. De upplevde att den officiella förklaringen inte stämde. Många hävdar nu att attentatet handlade om "controlled demolition". Lyssna på Susan Lindauer, f.d. CIA-agent och en primärkälla som berättar här:Läs hennes bok "Extreme Prejudice" här.

Nu har man enligt Dammegård istället övergå att iscensätta händelser med figuranter där andelen verkliga offer hålls till ett minimum. Detta berättar Ole Dammegård också om i videon som är länkad ovan.


Lyssna nedan hur Ole Dammegård berättar om hur man hetsar upp hat mot Islam från globalisterna. Bilda dig en egen uppfattning.


Så vad är sanning och vad är lögn? Ja, mitt enda råd är att öppna ditt sinne och sök information från alla andra källor än svensk media. Alternativ media och internationell media ligger mycket närmare sanningen (om det finns någon) än lögnaktig svensk media. 

Var inte rädd för att utmana etablerad sanning som makten vill att du skall tugga och svälja, Lita på dig själv och din egna kritiska analytiska förmåga och var inte rädd att uttrycka vad du anser vara sant och rätt. 


Världen behöver fler som vågar gå emot strömmen, annars kan vi aldrig bli fria från globalisternas strypgrepp igen. Du anar inte hur vilseförda vi är. Något jag skrivit om här och här.

Lyssna också på Lars Bern när han talar om det gröna hotet mot vår frihet, och miljöpartiets livsnerv, här:
Lycka till på din frihetsresa och "May The Force Be With You!"


2 kommentarer:

  1. Ja närmare sanningen än så här kommer vi inte! Tack för dina upplysningar
    mvh Wiee

    SvaraRadera