söndag 29 november 2015

Om ideologiernas kampHela syftet med praktisk politik är att hålla folket skrämt (och därmed skrikande efter ledning till säkerhet) genom att hota det med en ändlös rad av troll, alla imaginära.
Henry Louis Mencken (1880 – 1956). 
Källa här.
Börjar man analysera svensk politik så kommer man fram till att det handlar om en kamp mellan tre olika ideologier, kommunism, liberalism och socialkonservatism.
Jag dristar mig till att skriva kommunism och inte socialism eftersom socialdemokraterna har sålt sig åt extremvänstern och deras vänsterextrema indoktrineringsanstalt heter sedan länge Bommersvik.

Både kommunismen och liberalismen är utopiska ideologier med ingen eller väldigt svag förankring i verkligheten. Något jag skrivit om här. Idag har man gått samman till en politisk sörja som gör allt för att bekämpa socialkonservatismen. Man har samlats i en trång korridor, åsiktskorridoren.


Ann-Charlotte Marteus på Expressen skrev i februari en krönika med titeln "det är jag som är åsiktskorridoren" där hon erkänner att hon var med och byggde den korridor som har förhindrat en konstruktiv debatt om migration och integration.


Svensk lag gäller bara för vanliga medborgare. Politikerna i sjuklövern har tagit sig friheten att strunta i svensk lag, även grundlagen, och man etablerade redan 1994 diktatur som samhällsmodell för framtiden. Något jag skrivit om här.


Det som de sju avskyr mest av allt är att det socialkonservativa partiet Sverigedemokraterna vägrar ställa upp på den värdegrundsdemokrati (begrepp uppfunnet av Marika Formgren) som förenar de sju. Ju mer SD växer desto mer desperata bli de. Desto smutsigare blir medias skrivningar och lögner om SD. Fri oberoende media finns inte i Sveriges medieetablissemang utan är och förblir en dröm för oss som vill ha demokrati. Hur djupt infiltrerad media är av kommunister kan du ta del av här.


Kampen har alltså kommit att stå mellan värdegrundsdemokrati och äkta demokrati baserad på nationalism och socialkonservatism som SD står för.


SD nationella ideologi innebär förenklat att att den egna nationens intressen skall sättas i främsta rummet, och att den egna nationens intressen skall vara fri och suverän i förhållande till andra nationer och att statens gränser så långt som möjligt skall sammanfalla med nationens utbredningsområde. 


De sju andra partierna avskyr nationalism utan drivs av globaliseringsagendan enligt FN Agenda 2030.


Så här har ni det. Svensk politik är idag polariserad mellan två läger, de som vill ha demokrati och värnar om Sverige som nation och de som vill behålla värdegrundsdemokratin och utplåna Sverige som nationalstat.


I sjuklövern går det idag inte att hitta ett enda parti som står upp för något eget i politiken, alla trängs i samma åsiktskorridor. En åsiktskorridor som är lika snårig och lömsk som labyrinten på Kreta. Våra mediala och politiska makthavare letar ängsligt efter vägar ut men finner sig ständigt tillbaka där de började. SD-Minotaurens frustande steg ekar allt närmare.


Albert Einsten sade en gång "Peace cannot be kept by force; it can only be achieved by understanding". Ett mycket klokt uttalande som säger väldigt mycket, 


Skall få ordning på svensk politik igen måste vi förstå vilka oförenliga krafter som står mot varandra. Sjuklövern och deras indoktrinerare i media har inte visat några som helst tecken på att få igång ett demokratiskt samtal så att man kan närma sig varandra och förstå varandra. SD har vid oräkneliga tillfällen sträckt ut en hand för samtal men fått nobben.


Det går nämligen att närma sig varandra. En vän till mig, Benny Hansen - moderat kommunpolitiker skriver så här på Facebook:


"Jag har med stort intresse följt SD's landsdagar, inte för att jag har planer på att lämna Moderaterna och bli Sverigedemokrat - nej för att jag seriöst vill veta mer om SD's politik och säkra att jag är på rätt spår när jag talar mig varm för ett M+SD samarbete.Två myter om SD som faller direkt om man tar sig tid att lyssna på dem är:
1. SD är inget enfrågeparti, på landsdagarna har man diskuterat och motionerat inom hela det politiska spektrat, d.v.s. SD har en bred fullvärdig politik inom alla områden.
2. SD är inte rasister, man står för en stram invandringspolitik. De förslag som läggs fram är konkreta, genomtänkta och realistiska.
Kort sagt att lyssna på SD är som att lyssna på ett vanligt demokratiskt parti med kloka och förnuftiga tankar. Man visar en professionalism som få andra partier matchar.
I SVT analyserar man och förbryllas över att SD är precis som andra partierna och att SD inte uppfyller deras fördomar om att de är ett rasistiskt enfrågeparti.

Den analysen är enkel! SD har under flera år lockat väljare och politiker från de flesta andra partierna - självklart betyder de att de tar med sig sina tankar och ide'er in i SD och jobbar för dem inom SD. Och en viktig punkt som skiljer SD från andra partier är att de i större utsträckning verkligen lyssnar på sina medlemmar.

I SD ser jag en kompetent, professionell och kunnig samarbetspartner för M och KD. Jag har agiterat för detta samarbete i flera år och tror fullt och fast att det kommer ske. AKB har ett val - samarbeta med SD eller bli utbyt mot en ledare som ser den möjligheten - trycket på samarbete växer konstant inom M"

Bennys klarsynthet och moderaten Finn Bengtsson inspirerade mig en gång till detta inlägg.
Under tiden värdegrundsdemokraterna manövrerar i åsiktskorridoren förfaller Sverige i ett rasande tempo. Snart kommer bostadsbubblan att spricka och då om inte förr får Svensson uppleva konsekvenserna av decennier av politiskt vanstyre när hela den svenska ekonomin imploderar, kanske över en natt.

Svensson som är van att stå i kö i butiken kommer att finna sig i en situation där han vare sig kan ta ut pengar då bankerna kraschat, och hans pengar blivit konfiskerade av banken, eller handla mat på ICA längre då butikerna plundrats av de som inte bryr sig om att stå i kö utan bara tar vad de vill ha, Den typ av människor från dysfunktionella kulturer som idag eldar bilar, bränner skolor, flyktingförläggningar, kastar handgranater och skjuter vilt i våra städer. Läs artikeln "Det är en kultur fylld av våld" här.


Grattis Svensson. Du har fått vad du röstat på! Här är ditt nya Sverige som dina barn skall växa upp i. Här får du en föraning om vad som komma skall.Inga kommentarer:

Skicka en kommentar