lördag 28 november 2015

Om hedersvåld

Dags för ännu ett gästinlägg av Lotten Ekström. Denna gång om hedersvåld.

Lotten och jag besökte Fadimes grav för några veckor sedan och uttryckte vår respekt för denna svenska hjältinna. Det var med sorg i hjärtat vi stod vi Fadimes gravsten. Bredvid är hennes systers Songüls gravsten som hittades död i sin lägenhet förra året Dubbel tragedi på samma plats. Båda gravstenarna är väldigt lika. Nu lämnar jag över till Lotten:

"Här kör man på en sten, det är helt klart. ¨

Att ta in att det faktiskt är så att män från vissa kulturer våldtar betydligt mer än män från andra kulturer är SVÅRT OCH TABU att ta in.
Dessvärre. VI MÅSTE TA IN DETTA FAKTUM.

Pela, Fadime, Abbas....många är de som fått sätta livet till.

Mona Sahlin vägrade inse att hedersmord förekommer i Sverige och att det till och med är utbrett. Hennes speciellt utsedde utredare på den tiden hette Masoud Kamali och han sa såhär: 

DET FINNS INGEN SPECIELL HEDERSKULTUR.

När hon många år och många flickors död senare insåg, eller erkände att så var fallet så sa hon:

- JAG HAR VARIT NAIV.

April 2015 sa Stefan Löfvén:

DET FINNS INGEN GRÄNS FÖR HUR MÅNGA FLYKTINGAR SVERIGE KAN TA EMOT.

Här gick det lite snabbare innan lögnen blev för uppenbar.
Den 24:e november 2015 sa Stefan Löfvén, Sveriges statsminister:

- VI HAR VARIT NAIVA. 

Sverige har världens högsta våldtäktsstatiskt. Den har rusat i höjden sedan det började välla in en massa män från en kultur så avlägsen vår som en kultur kan bli. En kultur där kvinnan många gånger är hälften så mycket värd som en man och om hon inte skyler sin kropp i stora löst sittande, täckade, kläder är att betraktas som en hora. I många fall från kultur där det är accepterat att våldta en sådan kvinna.

Detta har man bra koll på och därför har man sedan flera år mörkat statistiken, skickat fram Gudrun Schyman för att stå och ljuga om att det är män i allmänhet som våldtar, inte några speciella och att de flesta våldtäkter sker i hemmen etc. Main stream media har dock tvingats uppmärksamma detta på senare tid för att inte bubblan skulle spricka totalt. Finland har beslutat tillsätta en utredning där man ser efter samband mellan gärningsmännens bakgrund och antal brott.

HUR MÅNGA FLICKOR OCH KVINNOR OCH DERAS ANHÖRIGA SKA OFFRAS INNAN DE FÖRBANNADE HYCKLARNA SÄGER:

VI HAR VARIT NAIVA?"

Fadime och ni andra, ni som redan är offer och ni som lever under förtryck idag. Jag ber om ursäkt å hela Svenska folkets vägnar för att ingen lyssnar på er i det politiskt korrekta Sverige. Jag skäms och det enda jag kan göra är att hoppas att ert offer inte varit förgäves. Vi glömmer er INTE!


Inga kommentarer:

Skicka en kommentar