fredag 15 maj 2015

Om Socialdemokratin

Socialdemokratin, som under decennier varit landets statsbärande parti men också en folkrörelse, finns inte längre. Partiet gav upp sin identitet, sin själ på samma sätt som alla gammelpartier gjorde i och med Decemberöverenskommelsen. Stefan Löfvéns beslut att bilda regering med miljöpartiet satte sista spiken i kistan för partiets trovärdighet.


Från att ha varit ett statsbärande parti, som man även om man inte delade partiets åsikter ändå kunde ha respekt för, har partiet omformats till ett statsförstörande parti som utgör en direkt fara mot Sverige och dess befolkning. Partiet hotar vår kollektiva säkerhet och tillåts göra det av väljarna. Något jag skrivit om här.

Man skall dock inte skylla allt på socialdemokratin, förfallet började redan i början av 90-talet med folkpartiet och Bengt Westerberg, förstärktes ytterligare under alliansens två mandatperioder under Reinfeldts ledning genom uppgörelsen med miljöpartiet om invandringspolitiken.

Tittar man i vårbudgeten för den rödgröna regeringen ser man att nettokostnaden för invandringen uppgår till 175,4 miljarder kr eller 37.091 kr per skattebetalare i S+Mp-regeringens vårbudget 15 april. 

Tillkommer gör 90,5 miljarder kr eller 19.133 kr per skattebetalare i nettokostnad för de kommunala stöden. Totalt blir därför kostnaden 265,9 miljarder kr eller 56.224 kr per skattebetalare. Detta är 6,8% av Sveriges BNP och MER än Sveriges budgetunderskott 2012-14 om 24,9+130,9+72,2= 228,0 miljarder kr !! Se hela uträkningen som Björn Olanders har gjort här.

Samtidigt rasar välfärden, försvaret, äldreomsorgen och många andra basfunktioner som ett demokratiskt samhälle behöver. Detta är förräderi mot ett helt folk och ett monumentalt väljarsvek som socialdemokratin nu driver igenom.

Gamla människor som slitit hela sitt liv förvandlas till fattigpensionärer och får leva på kattmat genom partiets politik. Samma människor som genom åren troget röstat på "partiet" då det inte fanns något annat parti för dem. Pensionärerna svälter men regeringen tvekar ändå inte att skjuta till 22 miljoner till kvinnor i Egypten! Kan ett svek bli större än så? Troligen inte.

Socialdemokratin som folkrörelse är redan död och är ersatt av den Sverigevänliga folkrörelsen Sverigedemokraterna och landets pensionärer, våra barn och barn-barn får hoppas att SD får så många röster att partiet kan börja styra Sverige rätt igen.

SD flåsar redan Löfvén i nacken som det uttrycks i denna artikel. Det är så att de starka måste bära de svaga, våra gamla, precis som beskrivs här. De har prioritet 1 då de själva jobbat ihop till sin ålderdom som därför måste vara värdig och human och erbjuda allt samhället kan uppbåda. Så tyckte nog Socialdemokraterna en gång, men inte längre. Nu är det endast SD som tycker detta i svensk politik.

Läget är nu så allvarligt för Sveriges ekonomi att landet sannolikt kommer att kollapsa innan nästa planerade val 2018.

För socialdemokratin, som alltid lever på andras pengar, innebär vägen mot den slutliga kollapsen höjda skatter och så småningom, för att rädda kollapsade banker, att spararnas pengar beslagtas. Konstitutionellt stöd för detta finns nämligen så enda säkra sättet är att skaffa sig ett kassaskåp och ha sina pengar hemma eller en utländsk kapitalförsäkring. Man får ju ändå ingen ränta på banken längre.

Vi är många som är extremt oroliga för vårt land och är förtvivlade över att förfallet går så fort och att väldigt lite om verkligheten rapporteras i gammelmedia. Vi inser att vi kan komma att tvingas fly Sverige och ta vår familj med oss inom snar framtid.

Även om man inte enbart kan peka ut socialdemokratin som ensamt ansvariga för samhällskollapsen var det ändå Stefan Löfvén som valde att bilda parti med det kulturmarxistiska partiet miljöpartiet och fortsätta den vansinnespolitik som alliansen fört före dem. Han hade chansen att börja processen med att rädda Sverige men tog den inte. Istället valde han att öka takten med islamiseringen och kollapsen av den f.d. välfärdsstaten Sverige. I kombination med DÖ betraktar många statsministern som högförrädare eller landsförrädare gentemot svenska folket.

Löfvén är ju flitig att kalla Sverigedemokrater för "rasister" och "fascister". Var har fått detta ifrån?

Jo, han har adopterat riktlinjer från Sovjetiska Kommunistpartiets centralkommitté från år 1943:

"Medlemmar och frontorganisationer måste oupphörligen besvära, misskreditera och uttrycka sig nedsättande om våra kritiker. När motståndarna blir alltför irriterande, stämpla dem då som fascister eller nazister eller antisemiter. Kopplingen kommer efter tillräcklig upprepning att bli ett "faktum" i det allmänna medvetandet."

Detta skall ses mot bakgrunden att socialdemokratin hyser många uppenbara antisemiter i sina led.

Socialdemokratin är en integrerad del av ett ofattbart samhällsfenomen, dyrkandet av kommunismen.

Socialdemokratin förtjänar att dö. Frågan är om de förtjänar en gravsten dock? Möjligtvis en minneslund så att framtida generationer kan minnas hur Sverige förstördes innan landet började byggas upp igen av en Sverigedemokratisk majoritetsregering alternativt en regering där en ny partiledning, fri från smitta från Reinfeldt, i moderaterna kan bygga en fruktbar relation med SD.

Något jag skrivit om här. Jag är själv gammelmoderat så jag ser möjligheten till ett lyckat äktenskap.

Missa heller inte Nima Gholam Ali Pours utmärkta och välskrivna artikel "historien upprepar sig" här.

Ett uppföljande inlägg hittar du här.


1 kommentar: