söndag 24 maj 2015

Om Oikofobi

Oikofobi är är en benämning på det självhat och den konsekventa nedvärdering av den egna nationen och kulturen som kännetecknar allt fler journalister och politiker i västvärlden. Vem som myntade begreppet har jag skrivit om här. Jag har försökt använda min intellektuella kapacitet länge att förstå detta fenomen, men det är svårt att hitta en förklaring som är logisk.

För oss nationalister med en demokratisk och humanitär grundsyn ter sig detta fenomen obegripligt. Än mer obegripligt är det att svenska folket ständigt röstar fram regeringar som avskyr Sverige och svenskarna och som vill byta ut befolkningen mot muslimska invandrare från tredje världen.

Sverige är dock inte ensamt denna åkomma. Hela västvärlden lider av den. Dock är Sverige extremt, och överlägset bäst i klassen vad gäller självförakt och självdestruktivt beteende. Jag kommer alltid tillbaka till samma slutsats, det finns en plan att förstöra vårt samhälle. Målet är en ny världsordning som ofta går under namnet "New World Order (NWO)".

"Vad är då detta?

"Following the collapse of the Soviet Union in 1991, American ideologues – politicians and academics – began discussing the idea of the emergence of a “new world order” in which power in the world is centralized with one power – the United States, and laid the basis for an expansion of elitist ideology pertaining to the notion of ‘globalization’: that power and power structures should be globalizaed. In short, the ‘new world order’ was to be a global order of global governance. In the short term, it was to be led by the United States, which must be the central and primary actor in constructing a new world order, and ultimately a global government." (Källa: länk nedan)

Man talar även om "The Global Political Awakening". Läs här. Som en motkraft mot denna plan (om den existerar) så har Ryssland och Kina börjat samarbeta för att sänka USA och dollarn. Läs här och här. Sannolikt kommer de att lyckas  Detta citat (länk till höger) illustrerar varför:

"Thus, the Western world, built on the hegemony of the petrodollar, is in a catastrophic situation. In which it cannot survive without oil and gas supplies from Russia. And Russia is now ready to sell its oil and gas to the West only in exchange for physical gold! The twist of Putin’s game is that the mechanism for the sale of Russian energy to the West only for gold now works regardless of whether the West agrees to pay for Russian oil and gas with its artificially cheap gold, or not.-
-In this brilliantly played by Putin economic combination, physical gold from the reserves of the West is rapidly flowing to Russia, China, Brazil, Kazakhstan and India (i.e. the BRICS countries). At the current rate of reduction of reserves of physical gold, the West simply does not have the time to do anything against Putin’s Russia until the collapse of the entire Western petrodollar world. In chess the situation in which Putin has put the West, led by the US, is called “time trouble”.


Jag har tidigare skrivit om NWO och The Global Political Awakening här och här. De västliga demokratierna skall störtas och medelklassen i väst skall krossas och göras medelslösa. En ny världsordning skall införas med en världsregering som styr allt. Konspiratoriskt? Kanske.

Kanske blir Kina och Ryssland de som genom sitt agerande kommer att stoppa planen med NWO? Men till vilket pris för världen?

NWO är kanske målet, och medlet är en okontrollerad massinvandring i väst som kommer leda till samhällskollaps och inbördeskrig. Det går inte hitta en annan logisk förklaring på den sjuka som hela västvärlden lider av. Karl-Olov Arnstberg har skrivit om detta här, och jag tror han har helt rätt i det han skriver. Läs också Arnstbergs senaste artikel med titeln "massinvandringens gåta" här. Arnstbergs artiklar ger i alla fall mig kalla kårar.
Massinvandringen är planlagd och avsiktlig, ett av flera händelseförlopp som leder mot några finansfamiljers kontroll över världen. De kontrollerar redan ekonomin, men det räcker inte. De vill också få kontroll över politiken och då är denationaliseringen nödvändig. - See more at: http://www.exponerat.net/karl-olov-arnstberg-massinvandringens-gata/#sthash.gMmrFCYL.dpuf
Massinvandringen är planlagd och avsiktlig, ett av flera händelseförlopp som leder mot några finansfamiljers kontroll över världen. De kontrollerar redan ekonomin, men det räcker inte. De vill också få kontroll över politiken och då är denationaliseringen nödvändig. - See more at: http://www.exponerat.net/karl-olov-arnstberg-massinvandringens-gata/#sthash.gMmrFCYL.dpuf

Den politiska adeln är medspelare i denna plan, likaså massmedia som ägs och kontrolleras av dessa mäktiga män som jobbar snabbt och målmedvetet för att samhällskollapsen skall ske så snabbt som möjligt. Vi har nog inte många år kvar att leva i den värld vi vuxit upp i. Framtiden kommer att bli väsentligen annorlunda. De som överlever det kommande kriget kommer inte att få det lätt.

En dag kommer kanske en massiv cyberattack orkestrerad av dessa mäktiga män att slå ut Internet vilket leder till total kollaps i bl.a. världshandeln och distributionen av el, livsmedel och drivmedel. De mäktiga männen kommer undan ändå, för de har förberett allt för den nya världsordningen. De har förberett egna bunkrar där de är skyddade. Det är så det börjar. Sen följer kanske en våg av terrordåd, upplopp, inbördeskrig och världen blir ett helvete att leva i.  Kanske över en natt?

Den ekonomiska krigföringen pågår redan. Eskalerar det hela kan det bli ett tredje världskrig med Kina och Ryssland på ena sidan och USA och dess allierade på andra sidan. I ett sådant världskrig kan vi förvänta oss användandet av i alla fall taktiska kärnvapen, kanske även strategiska?

Min bloggranne Cornucopia? är inne på samma linje och han uppmanar sina läsare att förbereda sig för det kommande kriget. Läs här. Som ett "fredsskadat" folk kommer svenskarna att råka väldigt illa ut, oförberedda och försvarslösa som vi kommer att vara.Vi är helt beroende av import av livsmedel då våra politiker avvecklat inhemsk livsmedelsindustri. Just nu dör våra mjölkbönder sotdöden, och många orkar inte längre och begår självmord. En destruktiv politik mot landet och regeringen tittar bort som vanligt och låter människor ta sitt liv samtidigt med konsekvensen att landet inte klarar av att försörja sina medborgare den dag Sverige blir avspärrat av en cyberattack, terrorhandling eller krigshandling. Så gör bara en regering som lider av kraftig Oikofobi.

Om det är någon av mina läsare som har någon annan förklaring till Oikofobin som just nu frodas i västvärlden så skulle jag uppskatta en kommentar om detta. Finns det en plan där massinvandring av muslimer bara är ett medel för ett annat dolt mål? Jag hoppas innerligt att det inte är så och att det är så enkelt att vår generations politiker bara är osedvanligt korkade och ansvarslösa. Eller är orsaken helt enkelt vänstervridningen som Palme påbörjade? Läs vad min bloggranne Tommy Hansson skriver här och vad Roger Sahlström skriver här. Läs också vad Ivar Arpi skriver om västvärldens självhat här.

NWO – New World Order. I den här maktkonstellationen föddes och vårdas tanken på en ny världsordning och en världsregering. - See more at: http://www.exponerat.net/karl-olov-arnstberg-maktens-man/#sthash.cia14czd.dpuf
NWO – New World Order. I den här maktkonstellationen föddes och vårdas tanken på en ny världsordning och en världsregering. - See more at: http://www.exponerat.net/karl-olov-arnstberg-maktens-man/#sthash.cia14czd.dpuf

1 kommentar:

  1. Så länge som det finns Liv i Oss av vanligt folk = väsentligt flera än 90 % av medborgarna - så finns det hopp.

    Om mitt hopp på min blogg under rubriken: ”LUFT ATT ANDAS OCH SUVERÄNA PENGAR ATT BRUKA FINNS DET I ÖVERFLÖD AV !”

    SvaraRadera