tisdag 14 april 2015

Om ett ofattbart svenskt samhällsfenomen

Igår var jag och lyssnade på Kjell Albin Abrahamsson när han föreläste om sin bok "Låt mig få städa klart" arrangerat av Samfundet Sverige-Israel i Stockholm. Efter att ha lyssnat på Kjell Albin ställer jag mig samma fråga som Nils Lundgren gör i en artikel i det goda samhället med titeln "Hur kan någon tro på socialismen idag?" Socialismen och kommunismen är likartade politiska ideologier som delvis grundar sig på filosofen Karl Marx idéer.

Kommunismen har bara under 1900-talet mördat 100-150 miljoner människor, jämfört med Hitlers 25 miljoner människor. Läs här artikel i Avpixlat. Kjell Albins bok recenseras i en ledare i DN med titeln "Kommunism - den sanna bilden av utopin".

Kjell Albin berättade om hur mycket kommunismen håller Sverige i ett strypgrepp fortfarande. Ett land där ca 80% av journalistkåren på det "opartiska" Public Service-bolaget SVT är vänstersympatisörer. Läs här hur läget ser ut i journalistkåren och lyssna på Stefan Torssell nedan.Högskolor, universitet och skolor har tagits över av vänsterextremister och genuspedagoger (ett specialfall av vänsterextremister).

Politiker hörs aldrig fördöma kommunismens brott mot mänskligheten, utan hatar och mobbar istället ett demokratiskt parti, Sverigedemokraterna, som inte har en enda blodsdroppe på sina händer. Att kritisera vänstern är till och med direkt farligt då du kan få ett gäng våldsamma aktivister efter dig. Samhället kommer inte att hjälpa dig då du kritiserat den "rätta värdegrunden"

Läs här vilka de verkliga mördarna är. Det finns bara en totalitär ideologi som är värre än kommunismen och det är islam. Läs här. Om allt detta får våra barn inte höra ett ord om i skolan, utan istället uppmanas elever att gå ut och demonstrera mot Sverigedemokrater när vi har torgmöten. Inte sällan följer lärarna med och hejar på eleverna som inte har en aning om vad de håller på med då de är historielösa därför att historien undanhålles dem genom den vänsterkontrollerade skolan.

Hur kan ett helt folk, svenskarna, bli så fullständigt mentalt förstörda under några decennier? Hur kan folk välja att inte reflektera och tänka själva? Hur kan det vara tillåtet att all massmedia kontrolleras av extremvänstern i ett land som i alla fall kallar sig för en demokrati?

Hur är det möjligt att kommunismen har sån makt i Sverige att de samtidigt som islamisterna, som vill skära huvudet av oss, stryper oss till döds genom lögner och människofientlig utopisk propaganda kryddat med rena våldshandlingar från extremvänstern? Är det så att vänsterns strypgrepp på svenskarna har medfött syrebrist och permanenta hjärnskador? Är det därför vi tillåter dem leka hur de vill med våra skattepengar utan att titta? Är det därför vi tillåter att Sverige tas över av kommunister/Putinister och/eller islamister?

Jag förstår inte, och har nästan ångest över hur illa ute detta land är just nu.

Låt Kjell Albin, som den goda talare han är, få prime time i statstelevisionen, och ut med alla vänsterextremister som ständigt bjuds in till TV-sofforna. Låt Kjell Albins bok bli obligatorisk kurslitteratur i gymnasieskolan.

Kjell Albin rådde oss att aldrig ge upp och anmäla vänstervinklade inslag till granskningsnämnden. Detta är förmodligen det enda hoppet att få bort de värsta vänsterextremistiska journalisterna från Public Service-TV och SR (i P1 härjar de fritt).

Läs också min bloggranne Tommy Hanssons artikel om Sovjet här.

Slutligen, köp Kjell Albins bok (länk ovan) och läs den. Får ni chansen att lyssna på honom någon gång, ta den. Han är den ende författare som bott stora delar av sitt liv i forna östblocket under sin tid som utrikeskorrespondent, och kritiserar kommunismen som en primärkälla. Han har sett allt med egna ögon, både här och där.Det enda som kan rädda Sverige är en konservativ motkraft som kan agera som motkrafter mot de vänsterliberala samhällsutplånande krafter som styr Sverige idag. Vakna Svensson! Prata med dina barn, annars blir de historielösa och nationslösa. Sverige är på väg att försvinna. Kommunism/Putinism eller islamism? Någon av dessa totalitära ideologier kommer att ta över om DU inte säger ifrån NU! Frågan är vem som hinner först, för du sover väl vidare Svensson?


2 kommentarer:

  1. Det är inga Svensson som läser din kolumn Mikael- och det är synd för dom är alltid välgrundade och välskrivna, men vi "närmast sörjande" får dela allt vi orkar ☺

    SvaraRadera
  2. Dela på Terje. Dela på! Tack!

    SvaraRadera