måndag 15 december 2014

Om den nationella tryckkokaren

Mons Krabbe publicerar idag ett mycket insiktsfullt inlägg om de mångkulturella teoretikernas fullständiga misslyckade experiment. Läs Mons inlägg här. Misslyckandet i det mångkulturella experimentet har skapat inte bara många mänskliga tragedier i form av föräldrar som förlorar sina barn till islamonazismen utan också ett hopplöst utanförskap i segregerade förorter som kommer att ta generationer att bryta (om det ens går).

Dessutom har de åstadkommit ett hot mot Sverige som saknar motstycke då dessa ungdomar uppfostras att hata oss genom moskéer och muslimska föreningar som bedriver hatpredrikningar mot oss genom islamistiska imamer.

Att försöka komma tillrätta med problemet med islamistimamer som verktyg är precis som Mons skriver som att hälla bensin på en eld.

Hur vårt land kan komma utvecklas framöver kan ni läsa i denna rapport från SÄPO som klassar islamistisk terror som det största hotet mot Sverige idag.

Till detta skall läggas den frustration och ilska som byggs upp av etniska svenskar som upplever att Sverige "islamiseras" i en accelererande takt genom den förda naiva och aningslösa politiken. Sverige är en tryckkokare som förr eller senare kommer att explodera. Folk kommer sannolikt också att beväpna sig.

Förutom våld och motsättningar mellan militanta muslimska grupper och spontant organiserade "motståndsgrupper" kan vi vänta oss att några galningar också vänder sig mot de politiker som de upplever bär skulden. I Norge debatteras denna fråga, men i Sverige är det tvärtyst. Se här. Läs också Lennart Bengtssons läsvärda artikel här.

Kontentan av det som tillåts ske är ett Sverige som inte blir en behaglig plats att leva i utan ett land som sönderfaller i våld, raserad välfärd och terror. Ett Sverige i ett inbördeskrigsliknande tillstånd.

Tryckkokaren är tillsluten. Värmen är uppvriden på plattan. Frånvaron av debatt avseende denna förmodligen viktigaste framtidsfråga och att medborgares oro inte respekteras och helt ignoreras av politikerna gör att trycket byggs upp hela tiden och kommer sannolikt att innebära att vi en dag vaknar upp i ett Sverige som vi inte ens kan föreställa oss då tryckkokaren exploderar.

Ett Sverige där den politiska adeln fullständigt ignorerar och bekämpar ca 1 000 000 väljare och deras åsikter på ett odemokratiskt sätt. Ett Sverige som redan lämnat demokratin bakom sig för nästa steg, demokratur, med siktet inställt på slutmålet. Diktatur.

Ett Sverige där man absolut inte vill låta sina barn växa upp i och som bara är ett minne för oss som fått uppleva Sverige som det var innan vansinnet och masspsykosen kring invandring och migration tog överhanden. Som aktiv i sociala medier ser jag dag från dag hur tonen hårdnar i olika trådar på Facebook.  Det är ingen rolig läsning

Detta blir priset vi kommer att få betala för de två blockens makthunger och behov av valboskap. Socialismen behöver en underklass för sin ideologi. Alliansen behöver billig arbetskraft till industrin. Sveriges minsta vänsterextrema parti , miljöpartiet, hade den migrationspolitik de båda tidigare blocken behövde och tilläts därför staka ut vägen mot kaos och sönderfall.

Skulden till allt ligger dock tyngst på oss väljare som varande politiskt ointresserade och fostrade av den politiska adeln att lyda vad de säger, och inte tänka själva, har röstat fram de politiker som orsakar vad som nu sker. Jag bidrar med en video som borde mana till eftertanke.

Dystopi? Nej oro. Stor oro från min sida. Varför lyssnar inte våra politiker på personer som borde veta och ha därmed ha tolkningsföreträde som Nasrin Sjögren, bördig från Iran. Läs hennes vädjan om uppvaknande här.

Jag är inte religiös, men Gud välsigne vårt land!