söndag 29 december 2019

Om mainstreammedias koordinerade attacker med falska ”nyheter” - Gästinlägg

Martin Borin belyser här på ett talande sätt hur mainstreammedia arbetar tillsammans med koordinerade attacker med falska ”nyheter”:

Fake News media kommer åter igen med en koordinerad fake news attack, den här gången globalt. 

Man påstår att jetströmmarna blivit vågigare och det är helt sant. Det man däremot undanhåller är att det är man made. Dvs det är Geoengineeringsindustrin som gjort detta. 

Med olika radaranläggningar världen över HAARP, EISCAT m.fl. så styr man nämligen jetströmmarna genom att hetta upp de övre luftlagren så att jetströmmarna viker av. 

Man har också under många år spridit ut aerosoler som är rent miljöfarliga som Innehåller aluminium, barium, strontium, svavel, svavelsyra, m.m. för att jonifiera övre luftlagren kraftigt så att dessa luftlager blir lättare att påverka via radarstationer på marken. 

Man skickar kraftiga radar pulser upp i dessa lager som värmer upp luftlagren och får jetströmmarna att ta nya riktningar. 

Det är framförallt västvärlden som manipulerar vädret på detta sätt, genom global dimming. Vi får så kallade slöjmoln över stora områden. 

Idag sprids dessa aerosoler via alla möjliga flygbolag där man blandar många olika substanser i flygbränslet och får en global täckning av dessa aerosoler i övre luftlagren. Man har flera olika namn på denna geoengineering
bland annat, SAI. Stratospheric Aerosol Injection. SRM, Solar Radiation Management osv. 

Det är rena miljögifter detta som geoengineeringsindustrin sprider ut för att påverka klimatet. 

Aluminium och andra metaller som hamnar i miljön och gör människor och djur sjuka. 

I Canada är det stor skogsdöd pga. denna miljöförstöring. Man kan med detta globala system styra vädret så vi får torka, regn, stormar, oväder, snö osv. 

Detta är inget nytt utan har utvecklats ända sedan 50 talet. Men det är något som politiker och media talar väldigt tyst om. I stället har media och regeringar försökt sälja in dessa ovanliga väderföljder pågrund av detta som orsakade av CO2 utsläpp av bilar, kor och förbränning. 

Detta är givetvis helt fel, men man har under många år försökt sälja in detta koncept som som global warming med PR kampanjer av bl. a. Al Gore. 

När det inte gick längre när man insåg att lögnerna var förstora och fusket med fakta började lysa igenom så bytte man namn på denna lögn. 

Det fanns nämligen inget som visade på att klimatet blev varmare. Då bytte man namn på lögnen till Climate Change, vilket var ett bättre namn då det inte kan ifrågasättas. 

Klimatet har nämligen alltid ändrats oavsett mänsklig påverkan. 

Det man gör idag är nämligen att sprida denna fake news attack om climate change med PR kampanjer som Greta nu när Al Gore blivit uttjatad så har man i stället börjat använda barn i denna fake news attack. 

Samtidigt styr man vädret med geoengineering och sprider miljögifter i övre luftlagren med bland annat aluminium. 

Mätningar har visat att halterna av aluminium i snö, regn och dricksvatten ökat lavinartat vilket leder till en påskyndad demens, demenssjukdomar hos människor och djur. Vilket är den verkliga miljökatastrofen vi står inför. 

Den verkliga miljöförstöringen är inte pågrund av CO2 utan är den av geoengineeringsindustrin spridda aerosolerna av olika metaller i atmosfären.

Det har dessutom aldrig handlat om miljön, de som står bakom detta bryr sig egentligen ingenting om miljön utan allt handlar om en agenda att sprida dessa fake news om Climate Change som förevändning om olika skatter för att stoppa det som geoengineeringsindustrin skapar med sin miljöförstöring med aerosoler och radarsystem som påverkar jetströmmarna. 

Det är en väldigt cynisk industri där allt går ut på att ljuga om klimatet som förevändning för olika beskattningar av folket. 

Sedan har man lagt locket helt på hur man i själva verket själva styr och påverkar klimatet med rent miljöförstörande metoder. Men detta har politikerna talat väldigt tyst om och fake news media pratar inte heller högt om detta bedrägeri som pågår. 

Nu gör man i stället en ny globalt riktad manöver att lura folket om dessa jetströmmar som blivit krokigare och därav kylan. Vilket är sant, men man undanhåller att berätta att denna påverkan av jetströmmarna kommer ifrån geoengineering med radarsystem i kombination med giftiga aerosoler.
FLER LÄNDER RAPPORTERAR NU IN KÖLDREKORD PÅ LÖPANDE BAND.
CO2 driver således inte på någon Global Warming – solen styr klimatet. Läs här.
Välkommna till Grand Solar Minimum
Vi är som sagt på väg mot betydligt kallare klimat överlag p g a solens avtagande effekt.
Det här har Piers Corbyn varnat för. Läs här.

P.g.a. att solen är så inaktiv blir jetströmmar större och vågigare så att kalla vindar från polerna får lättare att strömma ut mot de varmare områdena.
ALASKA
Värsta köldknäppen på många år djupfryser Alaska.
En våg av extrem kyla sveper över Alaska med de lägsta temperaturerna på sju år. Myndigheterna varnar för kylskaderisk.
JAPAN, USA, CANADA…
World Snow Wrap, December 6 - Huge snow totals again in California, more snow in Europe and Japan
INDIEN
Delhi faces second-coldest December for over a CENTURY: India gripped by ‘bone-chilling’ weather
https://www.rt.com/news/476969-india-freezing-cold-delhi/?fbclid=IwAR11riDDDb38xxm6GeKqedbdwueLFsypZ43el9GG2pXskYGTEc6ax12haJk
GRÖNLAND
GREENLAND’S SMB GAINED 14 GIGATONS OVER THE PAST 2 DAYS ALONE, PUSHING THIS SEASON ABOVE THE 1981-2010 AVERAGE
DECEMBER 3, 2019 CAP ALLON
Despite decades of doom-and-gloom prophecies, Greenland’s Ice Sheet is currently GAINING monster amounts of snow — 14 gigatons over the past 2 days alone (Dec 01 – Dec 02).
EUROPA
October temperatures dip to coldest in decade across northernmost Europe
Global warming, regional cooling: -27 °C on Finnmarksvidda is extreme to be October. The county of Troms and Finnmark had several places with average temperature 2 to 4 degrees Celsius below normal for the month.
NORGE
Har ikke vært mer snø i Tromsø i begynnelsen av november på nesten 100 år
Av John M. Johansen - 4. november 2019
Årets oktober har ikke vært så kald på over 10 år, med temperatur ned mot hele 29 minusgrader på Finnmarksvidda, skriver TV 2. Snart kommer snøen også over hele landet.
SVERIGE
Har aldrig varit så kallt i Karesuando i oktober på 35 år meddelade radion precis (-24 grC) Grand Solar minimum som sagt!
Solens effekt har avtagit.
Nytt köldrekord för säsongen väntas i natt
Publicerad igår 23.04
Natten till måndag blev riktigt kylig i Pajala i Norrbotten – 25,8 minusgrader. Det är den lägsta temperaturen så här tidigt på säsongen sedan 2006. Men redan i natt kan det bli ännu kallare.
USA
NORTH AMERICA SUFFERS “UNBELIEVABLE” SNOWFALL TOTALS — STATE OF EMERGENCY DECLARED IN CANADA
OCTOBER 14, 2019 CAP ALLON
NORTH AMERICA SUFFERS “UNBELIEVABLE” SNOWFALL TOTALS — STATE OF EMERGENCY DECLARED IN CANADA
OCTOBER 14, 2019 CAP ALLON The weekend’s historic Arctic front brought significant snowfall to many regions of North America, particularity to southern Canada and Midwest/Western United States.
Early snow cover record set for USA – a foot of snow in 25 states!
Anthony Watts / 16 hours ago
Snow cover over Lower 48 most extensive on record for early December (going back to 2003). At least a foot of snow has fallen in 25 different states over last few days. And snow has fallen as far south as Southern California, Tennessee, and Northern Georgia.
UK
RYSSLAND
Russian coldest winter in 150 years
AUSTRALIEN
Australia will shiver through one of its coldest winters EVER
Coldest maximum summer temperature on record at Thredbo
CHILE
CHILE - COLD PERU: “WE ARE GOING THROUGH ONE OF THE MOST INTENSE WINTERS IN 50 YEARS”
Läs här om det CIA-ägda flygbolaget Evergreen Air som ägnar sig åt att förgifta vår planet.