tisdag 19 november 2019

Om Stefan Löfvén i Agenda och DN-intervjun - Gästinlägg

Kenny Korén är tillbaka med ett nytt gästinlägg:

Angående Stefan Löven i Agenda och DN-intervjun.

Kriminella klaner sprider skräck i Tyskland och där går polisen på storoffensiven mot storfamiljer som regerar med våld och förakt för samhället. 

Stefan Löven försöker alltså dölja vad som sker i Tyskland men flera artiklar även i Sverige belyser vad som händer och sker och hur Tysk polis agerar med goda resultat. 

Stefan Löven och Morgan Johansson samt Jerzy Sarnacki är för lågt begåvad eller möjligtvis för självgoda för att inse att deras lögner är alltför genomskinliga och för lätta att avslöja för att längre kunna kunna passera trots SVT`s och TV 4`s dagliga propaganda. 

Statsministern är en katastrof och allt fler inser att "kejsaren är naken".

I Danmark så säger Polisen att 98 % av de gängkriminella och som har våldsamma konflikter de består av ungdomar av ett annat etniskt ursprung än Danskar (Veckans Brott på SVT.) 

Detta vore ett helt omöjligt uttalande från någon högre polischef i Sverige eller av någon politiker från 7-klövern. 

Vi minns det drev och alla anmälningar polisen Peter Springare fick utstå när han beskrev sina arbetsdagar.

Stefan Löven påstår helt att han inte kunde se denna utveckling komma men denna påstådda "utvecklingen har pågått under flera års tid.

Om man som statsminister inte kan förutse konsekvenserna av en massinvandring av unga män från våldsamma dysfunktionella länder med en snedvriden kvinnosyn då är man en inkompetent politikermarionett som måste tvingas att avgå.

Exakt denna "utveckling" förutsåg och varnade bland annat Sverigedemokraterna för sedan flera år tillbaka och vi var många andra som också gjorde det och därför så pekades vi ut som rasistiska och främlingsfientliga. 

Man bör då mycket enkelt dra slutsatsen att de politiker som förutspådde detta för flera år sedan är mer lämpliga att leda landet.

Det är också en förbannad medveten lögn från Stefan Löven att det beror på socioekonomiska faktorer för i mångkulturella förorter så är de invandrargrupper som är födda i MENA-länderna eller de som har en eller två föräldrar därifrån extremt överrepresenterade vid skjutningar (DN-undersökning), grupp-och överfallsvåldtäkter (Uppdrag granskning) samt vid sprängningar, gängmord och ungdomsrån.

Det medans medans vissa andra invandrargrupper som har samma redovisade och skattepliktiga inkomstnivå som de gängkriminella eller individuellt brottsbelastade de är mycket sparsamt förekommande som dömda i Svensk domstol.

Många fattiga som har levt i Sverige under tidigare generationer och världen över de skjuter och spränger och våldtar inte. De ägnar sig inte heller åt utpressning, åldringsbrott eller ungdomsrån. 

Det är skamligt hur Stefan Löfvén och Morgan Johansson fortsätter att bete sig när de framför sina argument och sin retorik och jag känner stark avsky mot deras beteende.

Stefan Löfvèn och Morgan Johansson och många fler från kulturmarxistiska, socialistiska eller ultraliberala samt från den sekteristiska klimatalarmistiska påstådda miljörörelsen de har en globalistisk nationssöndrande agenda. 

Regeringen och dess stödpartier vill att Sverige skall bli en mångkulturell underlydande provins till EU och FN.

Socialdemokraterna som tappar alltfler av sin infödda väljarbas de har via den Socialdemokratiska kristna broderskapsrörelsen skrivit avtal med Muslimska intresseorganisationer och lovat dem stort inflytande vilket gjorde att Imamer under fredagsbönen 1994 uppmanande besökarna att rösta på Socialdemokraterna.

I Sverige så finns det 2 miljoner utrikesfödda samtidigt som c:a 120.000 personer får permanent uppehållstillstånd varje år. Så länge det inte finns ett Muslimsk riksdagsparti så är det de som socialdemokraterna satsar på i sin nyrekrytering av nya väljare för att behålla makten. 

Människor utan Svenskt medborgarskap som har varit i Sverige i 3 år eller längre har rätt att rösta i kommunalval och avgöra kommunens framtid. 

Föga förvånande så har både Vänsterpartiet och Socialdemokraterna lagt in motioner om att de även skall få rösta i riksdagsval.

Man låter alltså människor utan Svenskt medborgarskap rösta i kommunalval samtidigt som 7 riksdagspartier utestänger 1.1 miljoner människors val av Sverigedemokraterna och de gör allt för att de skall ha så lite inflytande som möjligt.

Häromdagen så blev Morgan Johansson intervjuad på SVT angående att SD försökte få till en misstroendeförklaring mot honom och han talade då om att SD alltid beter sig så här istället för att vilja diskutera. Självfallet så blev inte Morgan Johansson konfronterad med att Socialdemokraterna hade förvägrat SD att vara med och diskutera gängkriminaliteten och förslag till lösningar. 

SVT har sina partisympatier så det var förstås inte oväntat att de inte förde den naturliga kritiska frågan till hans totalt motsägelsefulla retorik och verklighetsförfalskning eftersom SVT själva bedriver en osann subjektiv agenda"journalistik".

Moderaterna under regeringen Reinfeldt förde en massinvandringspolitik för att medvetet söndra välfärdsstaten. Det beskrev Reinfeldt i sin bok "det sovande folket" samt hur han på mötet i Davos beskrev att Sverige har alltför få låglönearbeten. 

Vad outbildade ofta analfabeter skall arbeta med i ett alltmer högteknologiskt samhälle det visar sig när 110 av 290 kommuner och 18 av 20 regioner har stora ekonomiska problem.

Många har svårt att förstå att det är en medveten söndring av Sverige trots att man i BRÅ-Rapporterna år 1999 och 2005 utförligt beskrev vilka som är kraftigt överrepresenterade vid våldtäkter, mord och annan grov brottslighet.

7 riksdagspartier vill medvetet skapa kaos genom en splittrad befolkning och man har lika medvetet gett tolkningsföreträde och prioriterat permanenta uppehållstillstånd till trosinriktningar och/eller de med en kulturellt nedärvd snedvriden ojämlik kvinnosyn. 

De som har kämpat mest för att kvinnan skall bli sämre behandlad och den extrema underrapporterade ökningen av våldtäktsmäns ursprung och velat förhindra utvisningar av sexualförbrytare och mördare det är många av de som kallar sig för "feminister".

Sverige är ett mycket sjukt land och kanske helt utan räddning för oavsett hur många röster SD eller något annat parti får som vill rädda Sverige så är myndigheter, migrationsverket, Svenska skolan, högre lärosäten, institutioner, globalistägd och presstödd media, Publicistklubben, författarförbundet, kvinnoorganisationer, teater och filmproduktioner, läroböcker, SVT/SR, Regeringskansliet, UD och Svenska kyrkan infiltrerat av kulturmarxister och globalister. 

Den dagen som de som i många år varnat för allt våld och det ekonomiska haveri som vi idag dagligen får rapporter om är i kraftig majoritet så finns det en möjlighet men då måste alla politiskt tillsatta inom dessa uppräknade områden avsättas och ersättas

Kön och hudfärg är inte det primära utan att man är den mest kompetenta. De som tillsätts skall istället för de med en politisk kulturmarxistisk globalistisk agenda ersättas med kompetenta, välutbildade experter som kan göra konsekvensanalyser innan de fattar avgörande beslut och ha verklighetsförankrade visioner och i första hand prioritera sin inhemska befolkning som försörjer dem.

Det är av yttersta vikt att både en författningsdomstol och ett tjänstemannaansvar införs något som borde vara ett krav från SD väljarna till sin partiledning att driva.

Så långt Kenny.

Domen efter statsminister Stefan Löfvéns framträdande i söndagskvällens Agenda är inte nådig på sociala medier. 
Flera kända debattörer och politiker visar frustration när de kommenterar Löfvéns världsfrånvända, faktaförnekande pladder.
Många frågar sig också hur det är möjligt att en person som har så lite förståelse för de svårigheter som Sverige fått tack vare arvet efter Fredrik Reinfeldt, förvaltat och förvärrat av socialdemokraterna – nämligen den huvudlösa, samhällsfientliga och totalt ansvarslösa migrationspolitiken – kan sitta kvar som regeringschef.
Löfvéns styre är historiskt på grund av dess rekordsnabba takt att helt köra Sverige i botten.
Läs här.
Rikslögnaren Statsminister Stefan Löfven menar att kriminaliteten varit lika omfattande om Sverige inte haft västvärldens största invandring.
Även utan invandring hade Sverige ändå haft skjutningar, bilbränder och sprängningar. På något annat sätt är det svårt att tolka det statsminister Löfven sa i SVT:s Agenda på söndagskvällen.
Han menar att segregationen beror på att det är för låg sysselsättning och för hög arbetslöshet i de områden där gängbrottsligheten sker.
– Men det hade det varit oavsett vem som hade bott där, om det var så att du hade satt dit människor som var födda i Sverige under samma förutsättningar, så får du samma resultat, säger Löfven.
Slutsats: Löfvén är fullständigt galen. Läs här.

Sverige fullständigt sinnessjuka regering skänker pengar till påhittat problem, en lögn, medan gamla svälter och vanvårdas. Det är dags att anhålla dem nu!
Under FN:s klimattoppmöte i New York lovade statsminister Stefan Löfven att Sverige ska dubbla sina bidrag till FN:s klimatfond och skänka åtta miljarder kronor för perioden 2020 – 2023. 

Detta trots att Sverige redan skänker mest. Läs här.

Detta trots att det igår var tio år sedan fusket bakom FN:s klimatpanel, IPCC, avslöjades. Totalt läckte tusentals brev och dokument ut efter ett dataintrång mot klimatforskningsenheten vid University of East Anglia i november 2009. Läs här.

Det är rätt fantastiskt vad Sverige kan producera på bara några fåtal mandatperioder.
1: En justitieminister till synes med Tourettes syndrom i talarstolen.
2: En statsminister med påfallande öppen demens som inte ens kommer ihåg den just ställda frågan, eller att besvara den.
3: En f.d. statsminister som i en slags dement paranoia tror det blir krig av att ett land värjer sig mot farliga individer genom saklig gränskontroll.
4: Människor som fortfarande tror på fullt allvar att det går att påverka dessa saker genom att aktivt delta i deras psykoser.
Läs här.