onsdag 13 november 2019

Om Sveriges politiska karta - Gästinlägg

Gunnar Malmström är tillbaka med en ny betraktelse över dårhuset Sverige. Hans tidigare inlägg hittar du här.

Sveriges politiska karta är nu komplett 2019-11-12

Socialdemokraterna, Miljöpartiet, Centerpartiet, Liberalerna och Vänsterpartiet har samlats om följande uppfattning att regera Sverige, vart och ett av partierna har en egen agenda enligt nedanstående.

Socialdemokraterna uppfattning är att inte införa några begränsningar gällande migrationen till Sverige, partiet anser även att anhöriginvandringen skall prioriteras.

Personer som anslutit till och varit verksamma inom IS är samtliga att betrakta som helt oskyldiga till alla former av anklagelser som riktats mot dem, mord ödeläggelse och förstörelse, våld mot kvinnor och barn, förföljelse och dödande av oliktänkande, etnisk rensning. 

Brott mot internationella lagar och övriga nationella lagar inklusive svensk lag. 

Samtliga svenska IS personer är välkomna tillbaka till Sverige för att erhålla skyddad identitet och boende om så önskas, att behandlas juridiskt, ekonomiskt och socialt som migrant i Sverige. (Övriga partier, Miljöpartiet, Liberalerna, Centerpartiet och Vänsterpartiet har inte ifrågasatt Socialdemokraternas agenda).

Miljöpartiets uppfattning är att alla oavsett omgivande faktorer skall ses som legala flyktingar när de söker asyl i Sverige ingen skall nekas asyl oavsett. 

Att behandlas juridiskt, ekonomiskt och socialt som migrant i Sverige. (I övrigt förekommer så spretande många inriktningar inom Miljöpartiet att det är omöjligt att sammanställa till förklarande underlag).

Centerpartiets uppfattning är att nationen Sverige skall inriktas mot att ta emot ca 30 miljoner nya migranter, att behandlas juridiskt, ekonomiskt och socialt som migrant i Sverige. 

Centerpartiet uppger ingen form för begränsningar eller tidsramar enligt partiets ordförande. Att behandlas juridiskt, ekonomiskt och socialt som migrant i Sverige. (Övriga partier Socialdemokraterna, Miljöpartiet, Liberalerna och Vänsterpartiet har inte ifrågasatt Centerpartiets agenda om 30 miljoner nya migranter till Sverige under opreciserad tidsperiod).

Liberalernas uppfattning är att nationen Sverige inte har begränsningar över antalet asylsökande migranter till Sverige. 

Sveriges skattebetalare är skyldig att svara för alla ekonomiskt uppkomna situationer gällande för migranter och illegala personer. Att behandlas juridiskt, ekonomiskt och socialt som migrant i Sverige.

Liberalernas tillägg, enligt ansvarig talesman för Liberalerna. Migrant skall inte tvingas till egen försörjning vare sig enskilt eller för familjen oavsett tidsram. (Övriga partier Socialdemokraterna, Miljöpartiet, Centerpartiet och Vänsterpartiet har inte ifrågasatt Liberalernas agenda).

Vänsterpartiets uppfattning är att samtliga sociala system och pensioner för svenskar skall upphöra, läggas ned och de ekonomiska medlen uteslutande riktas mot migranter. 

Vänsterpartiet anser att det inte är möjligt att ändra på villkoren för helt fri migration till Sverige. Att behandlas juridiskt, ekonomiskt och socialt som migrant i Sverige. (Övriga partier Socialdemokraterna, Miljöpartiet, Liberalerna och Centern har inte ifrågasatt Vänsterpartiets agenda.)

Samtliga partier nämnda står bakom den egna agendan som leder nedanstående slutsats.

Slutsats, inte en krona till svensk medborgare genom de idag befintliga sociala systemen och pensioner. I övrigt allt till allt och alla förutsatt att du inte är svensk medborgare.

Migranter kommer bittert ångra att de blev svenska medborgare. Samtliga som kastade identitetshandlingar och Pass kommer att stå helt nakna inför det slaveri som väntar den svenske medborgaren, migrantköerna kommer att ändra riktning.

En komisk situation uppstår genom partiernas samlade agendor. 

Finns det en enda migrant som vågar och är beredd att bli svensk medborgare i förhållande till ovanstående samlade politiska agendor. (Under förutsättning att de förstår vad som är under uppbyggnad genom de olika politiska agendorna?)

Sverigedemokraterna, Kristdemokraterna och Moderaterna är helt överens om en gemensam agenda som innebär en betydande åtstramning av migrationen.

Skärpta krav på samtliga migranter att verka över tid för att bli svenska medborgare genom att lära svenska språket nationens juridiska och sociala natur att alla svenska medborgare har lika skyldigheter och rättigheter och egen försörjning genom arbete. 

En migrant kan inte anses vara behörig att erhålla svenskt medborgarskap med mindre att denne någon förstår och kan kommunicera genom tal och skrift på svenska språket och har nödig kännedom om det svenska juridiska systemet och egen försörjning.

Nu är det upp till dig som tagit del av inlägget att dra egen slutsats.

Så långt Gunnar

Ja du Gunnar, det var länge sedan jag drog min slutsats. Ingen av de sju globaliseringspartierna eller den kontrollerade oppositionen SD vill Sverige något gott. I frimurardiktaturen Sverige handlar det enbart om att plundra befolkningen, införa en teknokrati och polisstat som folket själva skall finansiera med skatter. Svensken är så hjärntvättad att han ser inte den satanistiska ondska som manifesteras i regering, riksdag och i EU.

Kanske är det bara jag, som äkta kristen och som har den Helige Ande i mig, som ser vad som sker? 

Kanske är det därför Herren ville att jag skulle lämna Sverige och flytta till Lettland?

Sverige kanske befinner sig under Guds dom för att de kristna i Sverige övergivit Hans son och omformats till en judisk sekt under den satanistiska religionen Talmudisk Judendom?

Sverige som har en regering och riksdag, som tillsattes med Hans auktoritet att styra landet, och som nu istället helt tjänar världens härskare - satan och dessutom tillåter, och understödjer, att avgudadyrkan (islam) får fäste i landet och dessutom status som religion i landet och pushas fram politiskt, och av svenska kyrkan, samtidigt som korsen plockas bort från kyrkorna.

Som kristen kan jag ha full förståelse för om Sverige utplånas med eld från himlen som Gud gjorde med Sodom och Gomorra. 

Faktiskt kan jag tycka att detta vore ett välförtjänt öde för Sverige. Jag kan också tycka att helvetet är ett välförtjänt öde för alla kristna sionister (som verkar utgöra majoriteten av Sveriges kristna) som spottar min frälsare Jesus Kristus i ansiktet genom att frenetiskt hävda att judarna är Guds utvalda folk och att Zioniststaten Israel skulle ha någon slags särskild Gudomlig status. Läs här

Jag har aldrig mött så mycket hat mot mig som förkunnare tidigare som jag mötte när jag står upp för sanningen i Guds ord och vad Jesus gjorde för oss som i den ”kristnaFacebookgruppen ”Vi som litar på Jesus Kristus” som verkar bestå enbart av kristna sionister fyllda med det hat som kännetecknar Talmudisk judendom.

Men, det är inte upp till mig att tycka eller döma. Jag vet att den levande Guden har full kontroll över skeendet i Sverige och jag är bara tacksam att Han tog mig, som Hans son, därifrån medan Han låter sin dom falla över landet. Läs här och här.

Avslutningsvis, så återkommer här Olle Ljungbeck, 87 år, med några avslutande ord som han riktar till Sveriges Hillary Clinton, styrd av demonen Jezebel, Annie Lööf.

För helvete Annie Lööf!

Visa att Du är en varelse av kött och blod, och inte någon som bara basunerar ut själlöst låtsasprat och pladder. 

Du låter som en programmerad megafon och inte som en politiker med omsorg om sitt folk.

Vem talar Du till i nedanstående? Du ingår ju i en allians som har egen majoritet. Varför då ropa åt andra att de skall agera. 

Vågar Du inte själv? Eller snarare du vill inte därför att Du sålt dig åt barbarerna som nu så gott som dagligen slaktar och spränger människor till döds på gator och torg. 

Hur många av dina 10000 afghaner tror du finns i de gangstergäng som nu terroriserar vårt land, våldtar kvinnor och flickor etc?

Att en ung kvinna som innehar rollen som partiledare för ett svenskt riksdagsparti kan vara så kallhamrat cynisk mot det egna folkets lidande - som hon själv orsakat - har väl aldrig hänt förr. 

Du liksom Stefan Löfven har med hänsyn till er för svenska folket helt destruktiva politik blod på händerna. 

Du kan aldrig svära dig fri från att Du bl a bär skulden för att Sverige är nära en kollaps vad gäller såväl nationell trygghet som välfärd.

Har Du förmåga att sätta dig in i hur Du skulle reagerat om dina egna barn av barbarerna utifrån utsatts för samma terror våld och död som Du med nästan ett flin på läpparna har godkänt.

Märker Du inte själv - om inte, så är Du sjuk - hur falsk Du är. 

Å ena sidan överseende med allt våld som de utifrån kommande barbarerna skapar varje dag och inte den minsta medkänsla med alla de svenskar som dagligen lever under terror från dessa.

Och en sak till. Ni kan rekrytera hundratusen poliser till och kommer ändå inte att krossa barbarerna. Det enda som kan återställa tryggheten i Sverige är utvisning av alla dem som utfört brott där straffet är fängelse. 

Något annat botemedel finns inte.

Olle Ljungbeck, Hanåsvägen 110, 80591 Gävle

Läs också Dick Erixons krönika ”hur mycket våld får migrationspolitiken kosta?
Falukorv och ägg - Gästinlägg

Falukorv och ägg

Det var en fredag. Min fru och jag hade anledning att fira. Bubbel var inhandlat och jag stod i kön på ICA, med 1 kg färska havskräftor och ett halvt kilo räkor. 

Kvällen var räddad. Och jag mådde oförskämt bra. Men där och då, fick jag en brutal insikt i hur det är att vara fattig pensionär i dagens ”rika” Sverige. Och den slog mig i ansiktet, med full kraft.

Framför mig i kön stod en äldre dam med varorna i sin rullator. Hon var liten och tunn. Tydligt märkt av ålder och ett långt arbetsliv. ”Nej, det blev för mycket” sa hon när kassörskan berättade vad inköpssumman blev. 

Nervöst bläddrade hon i sin slitna plånbok. ”Kan du ta bort falukorven?”. 

Kassörskan slog bort falukorven i kassan och berättade återigen vad den gamla damen skulle betala. ”Nej, du får nog ta bort äggen också”. 

Hon tittade på kassörskan med stora och trötta ögon, precis som om hon besvärade genom att inte ha pengar tillräckligt för sina nödvändiga inköp. Det började krypa i kroppen på mig.

Inte en gång sa hon ”hej, hej”. Inte en gång bad hon om att få något utan att betala. Hon bara sjönk ihop och rotade i sin plånbok. 

Då klarade jag inte mer utan bad kassörskan slå in äggen och falukorven för sig. Tog summan på mitt ICA-kort och gav den gamla damen varorna som kostade 53 kronor och åttio ören. 

Hon tittade på mig med tårar i ögonen och lät ett nästan ljudlöst ”tack” komma över läpparna. Jag betalade mina egna varor, betydligt dyrare, rafsade ner dem i en kasse och sprang ifatt damen. Mina ögon var också fuktiga vid det här laget.

Jag bad att få bjuda henne på en kopp kaffe och hon frågade varför. 

Efter att jag förklarat att jag arbetar med äldrefrågor på politisk basis och ville skriva om detta, tackade hon ja under förutsättning att jag inte skrev ut hennes namn. ”Jag skulle skämmas inför mina barn och barnbarn. De vet inte att jag har det så här knapert”. 

Damen, som hette Anna, hade arbetat som undersköterska i mer än 45 år. Under några år hade hon arbetat i Afrika för Läkare utan gränser.  

Hennes man var död sedan flera år och den pension hon fick ut nu, var minimal. ”Det var ganska bra när vi kunde leva på två pensioner och hans tjänstepension, men nu är det inte lätt”. 

”Jag skulle kunna tänka mig att flytta till en mindre lägenhet, men det är svårt att hitta en med lägre hyra”. 

Hon fick inte fullt bostadstillägg eftersom hon äger sin bostad och dessutom har ett litet torp uppe i Värmland. 

”Min man byggde det med sina egna händer, han var duktig”, sa hon. 

”Jag kan inte förmå mig att sälja det och dessutom skulle jag inte få så mycket för ett litet torp mitt i mörka skogen”. 

Vi fortsatte att prata en stund och när vi skildes åt tog hon min ena hand, med båda sina. ”Du är en fin pojke” sa hon. ”Jag hinner nog inte få någon glädje av ert arbete, men lova mig att du fortsätter kämpa för oss fattiga pensionärer”.

På vägen hem tänkte jag på alla dessa tysta och ”snälla” pensionärer som får stå tillbaka i dagens besparingar och prioriteringar. 

De höjer inte sina röster och de är tacksamma för den lilla pension som blir över, efter skatt. Men de har betalat till pensionen under ett helt arbetsliv. De skulle ha det bra när de blev gamla. Det var ”kontraktet” med staten!

Hur kunde det bli så här? Hur fick vi ett samhälle där gamla betyder så lite? Hur fick vi ett samhälle där 90-åringar inte kan få plats på ett äldreboende? Där många som slutligen kommer till ett äldreboende är så skröpliga att de bara har månader kvar att leva.

Bubblet, havskräftorna och räkorna smakade bra. Men först efter att jag lovat mig själv att aldrig sluta att kämpa för de gamla i vårt land. 

Aldrig sluta att kämpa för den stora grupp av medborgare som betalar sin skatt, men utsätts för en daglig strukturell diskriminering.

Vill du hjälpa till? 

Du kan gilla sidan (inte bara denna artikel), dela artiklar, skriva artiklar och kommentarer, men framförallt delta i vårt arbete för en värdig ålderdom i Sverige.

Göran Dandelo