onsdag 6 november 2019

Om den akuta bristen på hederliga journalister och den vänsterliberala elitens satanistiska ritualer - Gästinlägg

Annika Grahn Charmolu är tillbaka. Länk till tidigare inlägg på samma tema här.

Mainstreammedia och svensk public Service idag tjänar som informationsredskap i propagandasyfte i globalismens tjänst och många i mediabranschen kan anses vara "nyttiga idioter" som inte fattar sitt forums syfte.

Mainstreammedia används av globalisterna som propaganda organ men även som ett vapen i ett informationskrig. 

Jag började söka på nätet häromdagen för att se hur MeToo-rörelsen låg i tid jämfört med Epstein pedofilaffär. 

Det jag funderade över var att mediabolagen ett slags politiskt konglomerat brukar skydda de sina och Weinstein var den störste producenten av dem alla i Hollywood. Han blev till en centralgestalt och den som först hängdes ut anklagad för sexövergrepp.

Denne man var vän med Clinton och Epstein och hade precis som Clinton åkt med Epstein till dennes ö på dennes jet, Lolita Express

Nu har det kommit fram. Anledningen varför media i USA blåste upp MeToo kampanjen var att man vill avleda och dölja Epstein skandalen, vilka men hade både uppgifter och dokumentation på som bildbevis etc. anledningen var att för många av extremeliten inklusive kungahus skulle dras in dessutom att Bill Clinton skulle skyddas då denne skulle finnas utan skandaler vid Hillary Clintons sida för ett eventuellt presidentskap. 

Uppgifter kom igår - Projekt Veritas. Att ett tv-bolag redan då hade precis allt om Epstein för att gå ut med nyheterna, för tre år sedan

Hillary Clinton som globalisternas utkorade presidentkandidat var förutbestämd av dessa att bli president. Man hade "riggat" inför det på alla upptänkliga vis. 

Uppgifterna om Epsteins sexövergrepp skulle inte få komma vägen för Clinton så därför som undanmanöver trummade mediabolagens nyheter unisont ut om Weinstein och sjösatte MeToo-kampanjen. 

Tunge Weinstein fick offras. Hillary Clinton har man försökt bana väg för genom en massa anklagelser för att få Trump avsatt. Hon lurar där bakom i kulisserna för att eventuell ställa upp i presidentvalet 2020.

MeToo kampanjen precis som det mesta som "hajpas" i media i USA som aktivist-modeflugor landar alltid i Sveriges media/nyheters och kulturnöjes Stockholm. MeToo Sverige tycktes dra igång med blixtens hastighet som på en given signal. Givetvis individer i strålkastarljuset som anklagadet kända branschkollegor precis som i USA.

Dröm om min förvåning när jag såg Lena Edre, dramatenskådespelerskan, bland de som frontade MeToo-kampanjen.

Många år innan denna kampanj mot främst sexuella övergrepp i arbetslivet gjordes det en undersökning av en forskare om sexuella trakasserier på bl a arbetsplatsen Dramaten.

Det som framgick av denna var att det var extremt vanligt att kvinnlig personal, skådespelare utsattes där. 

Både DN och Sveriges radio bland många andra skrev om undersökningens fynd. De resultaten protesterade fackombudet (?) Lena Endre mot. Hon skrev till och med en debattartikel i DN där hon avfärdade hela undersökningen. 

Men om detta villle tydligen inga inom media rapportera om då de ju stod tillsammans som systrar på MeToo-estraden.

Med andra ord så hade man kunnat stävja de sexuella trakasserierna för länge sedan om ansvariga inom media och teaterbranschen redan då satt in åtgärder.

Detta tycker jag avslöjar hur de själva som frontade Metoo-rörelsen därigenom har en skuld i.

Så står de unisont solidariskt framför kameror i förnekelse om att de inte redan då tog sitt ansvar då och brydde sig om sina systrar då så många år innan. Men det är tydligen en för obehaglig sanning för dom att inse.

Svensk media som hakar på direktimporterade trender från USA gällande "vänsterliberal" feministisk aktivism borde, efter Project Veritas avslöjande om MeToo som en spy-op för att skydda Hillary Clintons presidentkampanj, ta sig en allvarlig funderare.

Läs här

Man startar i USA en MeToo kampanj mot sexuella trakasserier i mediabranschen för att skydda elitens Pedofila brottslighet.

Svensk mainstream media och svensk public Service idag tjänar som informationsredskap i propagandasyfte i globalismens tjänst. Många i mediabranschen kan anses vara "nyttiga idioter som inte fattar sitt forums syfte.

Många av de synliga i media låter sig nyttjas frivilligt. De vet sitt syfte och belönas rikligen för agitera politiskt korrekta floskler. De finns i politiken, på nyhetsredaktioner, i nöjesbranschen.

Ofta poserar svenska framträdande kändisar på bild med ett dolt öga. Deras herrar globalisteliten smickrar av det då de ser denna deras egna kod. 

När ska alla vakna och förstå sin roll? Att de i praktiken servar och främjar en elits globalistiska målsättning. Många är de som säljer sig för att fortsatt tjäna pengar och väljer att blunda.

MeToo bestod av sexuellt kränkta tanter i media som inte brytt sig alls om den katastrofala våldtäktsvågen över Sverige, som drabbar barn och unga, det har man struntat fullständigt i. 

Dessa offer tiger man ihjäl. 

Det säger väl allt!  

Moral etik och ansvar - var finns de rakryggade uppriktiga solidariska- sant medmänskliga?
Globalisterna som vår svenska regim är lierade med och delar agenda med, finansierar i delar sin budget med svarta inkomster. 
Barn-trafficking jämte bl.a. droger och olja på stor svart marknad. Handeln med barn har exploderat under deras maktinnehav (läs - Obama administrationen.)
De nyttjar stendumma vänster/liberaler som nyttiga idioter för att främja egenintresse vilket är utnyttjande av barn vilket de vänsterliberala med sina queer- och subversiva genus- och identitetspolitiska agendor främjar. 
Att snärja genom pedofili är den djupa statens utpressningsmetod för att tillskansa sig makt. 
Tillslut krävs att för att upptas till högre globalistmaktsfär att du är pedofil eller accepterar pedofili! ....det är så redan.... VAKNA!
För att finna uppgifter om detta krävs mer än att slö-googla. Tyvärr så väljer globalist-lierade google så klart att nedtrycka detta i sökresultat.
- Beskrivet av fd CIA Robert David Steele i youtube-klipp. (10 minuter.-längst ner i bildrutas hörn - till vänster textningsikon- som stöd för hörförståelse.)