måndag 14 januari 2019

Om de förbannade klåparna i politiken - Gästinlägg

Sveriges väg mot en enpartistat, en NWO-diktatur, är snart fullbordad. Vi som kan tänka själva ser detta hur tydligt som helst, men tyvärr verkar huvuddelen av svenskarna sakna tankeförmåga och är helt blinda. Läs Lena Holfves inlägg som handlar om detta här. Jag håller helt med bloggaren "Laglöshetens hemlighet" i vad som skriv här.

Svenskarna, om det numera finns något som kallas svenskar, är i särklass det dummaste och mest naiva folket i världen...

Citat från Lena Holfves inlägg: Ganska snart kommer rensningar där man gör sig av med folk man tror kan sätta käppar i hjulet, och partier kommer att förbjudas och först ut är givetvis sd.

C och L förintar sig själva, Fi är redan borta, och många skriver nu att C+L kommer att straffas av sina väljare. De ska upphöra.

Sd:s väljare tror att de är emot den nuvarande makten men i verkligheten röstar sd som s i riksdagen. 

De är en kontrollerad opposition, och för att få igenom dessa nya lagar har man nu planterat absolut rätt kvinna i HD:

Cecilia Renfors. Som politisk aktivist, feministisk mångfaldskramare, kanske den för Sverige farligaste personen under det kommande årtiondet, i och med att hon utnämnts till ledamot av Högsta Domstolen.

Som i praktiken oavsättlig kommer hon där att kunna fortsätta verka för aktivism, allt från att med domstolsprejudikat införa Global Compact, till att islamofobi får den vida tolkning som den hon argumenterade för som JO och att gymnasielagsamnestin ska tolkas så vitt och brett som möjligt, istället för att upphävas. 

Hennes medverkan i Lagrådet gör att hon dessutom har dubbla roller och kan medverka till att fler olagliga lagar kommer till, för att sedan fastslå deras laglighet genom utslag i HD.

Genom att inte ha nån officiell regering alls får man igenom såväl Global Compact samt gör en revolution i HD.

Här är en lysande träffsäker beskrivning av Harriet Larsson om den besinningslösa uppkomlingen från Maramö som har fått Bilderbergarnas uppdrag att leda Sverige mot fördärvet!

Nu över till Gunnar Malmström som är tillbaka med ett nytt gästinlägg:

Liberalernas ordförandes sanslösa uttalande!

Enbart blå rök för att försöka lugna ned den storm av kritik som riktas mot L och C.
Beslutet att ge reservationslöst stöd till S är det mest omdömeslösa som kan förekomma. Tänk till om vad det är för dårar inom C och L. som bara kan tänka i så verklighetsfrånvarande tankar.

C och L riksdagsgrupper har redan placerat sig på läktaren och får sitta där under 4 år om inte V och övriga gör processen kort och stoppar hela (apspelet) kommande vecka.


S har avgått med en delseger, enkelt uttryckt S vann första slaget men förlorade striden.

Tre partier har under de sista två veckorna visat den fullständiga nonchalans som råder mot samarbetspartner under för S del 25-30 år och för C, L ca 15 år och partierna kommer att få betala med fullständigt förlorad trovärdighet, inget parti med självbevarelsedrift är beredda att ta de tre partiernas ord för trovärdigt i ett samarbetsförhållande. 

Det står fullständigt klart att det i dag föreligger följande S, C, L, är förlorarna. MP är inte ens betydelsefulla i ärendet.

SD och V är vinnarna, de två partierna har stått fast vid partilinje och inriktning av politiska mål, de är att gratulera.

M sitter med bakläxa som var uppenbar för alla, förutom moderaterna själva. Det är en omöjlighet att byta ut en Reinfeldt mot en kopia och ha kvar samma styrelse som startade nedmonteringen av Sveriges ekonomiska och sociala struktur mot en i dag förtvinande fattignation.

KDS har velat runt i samma korridorer och låtsats än hit och dit utan att stå upp för den djupa verkligheten.

Annie Lööf har lyckats med konststycket att slå sönder alliansen, som i och för sig enbart varit en kuliss utan inneboende kraft och målsättning, helt och hållet beroende av en tafflighet inom Moderaterna utan motstycke. 

Skälet för taffligheten ligger i att Moderaterna kör med samma besättning som var under Reinfeldts tid och som försökt låtsas som om den tiden inte existerar längre och lika förbannat fortsatt på samma väg som Reinfeldt. Resultatet total tafflighet och omdömeslöshet.

Annie Lööf har lyckats spräcka Liberalerna totalt och som kommer att leda till att ett antal ansvarsfulla personer kommer att lämna partiet inom kort. Kvar blir ryggdunkarna, lismarna och ideologernas dårar och det är en sorglig grupp av nollor och feminister.

Annie Lööf stora bedrift är att hon dessutom har spräckt det egna partiets lojalitet, ett större antal väljare kommer att byta parti: A L bör vara tacksam om C klarar 4 procent spärren nästa val.

Dolkstöten mot Vänsterpartiet är utan tvekan A L största strategiska misstag gemensamt med Stefan Löfven.

Vänsterpartiet behövs bara när regeringen tillträder, säger Centerpartiets Annie Lööf.


Jag flikar in ett Facebookinlägg av Annika Grahn Charmolu som kommentar på video ovan:

Hon har krokat av demokrati, Sveriges nations och svenskarnas bästa. Hon har krokat av allt utom sitt ego och makten och den globalistiska fascistiska eliten. 

Hon får dopamin-kickar av "duktighet" och "lydighet"! Hon är fast i samma fälla som så många andra "duktiga" svenskor beroende av dopamin genom "duktighet". De har de bästa godaste och finaste värdegrunder som de låtit sig duktigt programmerat in. De kan läxan duktigt utantill!

I en annan tid och i ett annat land hade de varit duktiga koncentrationslägervakter som lagt sig på kvällen i rena lakan med ett självgott leende på läpparna över sin duktighet och till freds somnat med ett leende på läpparna över sin korrekta duktighet via sin lydiga gärning. 

Den duktiga Lööf tjänar är Wallenberg och Bilderbergare dvs den globalistiska nationalstatskrossande kriminella globalistiska fascistiska finanseliten. 

Hennes mål är evigt mer erkännande av hennes duktighet. i hennes fall av klättring i makthierarkin. 

Hon äcklar mig! 

Hennes dopaminberoende borde behandlas. Andra "duktiga" tjejtanter har haft stort förtroende och sett upp till henne. Tragiskt! Djupt äcklad!

(PS L Brodin :
"Så här resonerar bara en i**ot som inte ens kan räkna. V behövs bara vid omröstningen till riksdagen. Därefter behövs deras 28 mandat inte längre, påstår hon i en intervju. 

Utan dessa 28 mandat har "mittenregeringen" 167 mandat och oppositionen 154. Lägger inte V ner sina röster VID VARJE OMRÖSTNING de kommande åren faller regeringen. Har stollan inte ens fattat detta?")

Även om nu inte Vänstern fäller förslaget till ny regering kommande vecka så kommer S, Mp, C, L partierna att ställas inför den betydande verkligheten. 

Vänsterpartiet tillsammans med övriga partier kommer inte under några som helst omständigheter tillåta att konstellationen har fria händer, första bästa tillfälle och de kommer att fälla regeringen utan minsta tvekan, svinhugg går igen och i det svekförhållande som S partistyrelse serverat finns ingen pardon att vänta från Vänsterpartiet. Sveket iscensatt av Annie Lööf. 

Sammanfattning 4partiklanen kommer inte att överleva en länge tid, kanske inte ens kommer att se dagens ljus. 

Om det finns utomstående dirigenter till den röra som nu ligger för handen finns ett enkelt svar. 

Förbannade klåpare, ni har inte tillräkligt bakom pannbenet för att spränga Sverige ned i avgrundens nationslöshet och diktatur som ni så hett eftertraktar.

DÖ:2 Det spel som nu visas upp är en nyutgåva av DÖ:1.

En väsentligt förändrad variant av DÖ1. Resultatet är detsamma. Var helt införstådda med att 7-Partiklanen internt är helt överens om att allt handlar om att utestänga SD.

Den så kallade 4-partiregeringen har garantier för att M och KD inte kommer att samverka eller samordna med SD och därmed är spelplanen öppen.

Vänsterpartiet är spelmotorn i planen att fullständigt grundlura samtliga väljare.

Ulf Kristersson och moderata partistyrelsen har garanterat de övriga 6-partierna att aldrig någonsin föra några förhandlingar med SD än mindre göra sig beroende av SD.

Ebba Bush Thor KDS är lite vacklande men håller fortfarande dörren stängd över för alla former av samverkan med SD.

Apspelet mellan Vänsterpartiet och Socialdemokraterna är en riktigt dålig variant av urusla skådespelare som uppvisar en fullständig parodi av indignation, artister Jonas Sjöstedt och Stefan Löfven.

Lägg märke till att skrivelsen författad av 4-partigruppen om noll inflytande för Vänsterpartiet kommer som slutkläm i ett dokumentavsnitt.

Författarna har inte gjort sig besväret att dölja innehållet av den enkla anledningen att det skulle vara enkelt för svenska folket att med egna ögon förstå varför Vänsterpartiet nödvändigtvis måste ingå i 5-partiregeringen med passivt stöd av M-partiet och KDS-partiet. Därmed är DÖ-sjuan uppe igen i ny skepnad.

Undermineringen av Sverige kommer att öka markant fram till att det hela havererar och EU träder in i bilden för att rädda svensk ekonomi under förutsättning att Sverige som nation upphör och att EU ledningen tar över styrningen av före detta nationen Sverige.

Så långt Gunnar Malmström.

Frimuraren (och därmed satanisten) och riksdagens talman Per Olof Andreas Norlén, född 6 maj 1973 i Bromma, riksdagsledamot för Moderata samlingspartiet blev Sveriges riksdags talman den 24 september 2018. Han designade DÖ1 och kommer nu designa DÖ2. Läs här om hans medlemskap i det satanistiska ordenssällskapet Frimurarna.


Som folkvald riksdagsledamot och talman skall löfte och lojalitet ligga till väljarna och INTE till ett hemligt satansdyrkande ordenssällskap.


Läs här om världens mest korrumperade land. Sverige.

Här är den avgörande information om svensk regeringsstyrning som inga svenska PK-journalister i massmedierna kommer att skriva om. Det menar Kalle Hellberg som sammanställt hur Bilderberggruppen och Wallenberg selekterat vilka personer som ska få höga ministerposter sedan 1950-talet fram till idag.


Läs Peter Krabbes utmärkta inlägg om haveriet i det svenska politiska landskapet här.

Jag avslutar detta gästinlägg med en text av Christina Lagerson:

”Klockan är tjugo över sju. Jag går att söka i sjön, sömnen utan slut. Förlåt mig, jag orkade inte uthärda.”

Med de orden avslutade Vilhelm Moberg ett brev som han lämnade till sin fru den 8 augusti 1973, tolv dagar före sin 75-års dag.

De var hans sista ord. Han tog sen sitt liv i vattnet nedanför sitt hus Söderäng i Tomta på Väddö i Roslagen.

Vad skulle Moberg ha sagt om dagens Sverige? 
Hur skulle han inte våndats? 

” Ett politiskt likgiltigt folk faller lättast offer för diktaturen”. Skrev han i bitterhet, i förtvivlan.

Låter tyvärr som ett alltför bekant tillstånd i dagens Sverige....eller hur? 

Moberg förutspådde tidigt landets öde och hans kamp för att väcka det svenska folket till insikt, till kunskap och till handling var desperat. 

Han gav till sist upp.

Är det dags för oss också ? Ska vi också ge upp? 
Eller....?

Så här skrev han på fyrtiotalet: