lördag 22 december 2018

Om det nya läkemedlet Lystoanal

Jag har tidigare skrivit om det innovativa läkemedelsbolaget Delta Medicals spännande produkter här, här och här. Igår hörde företagets VD Thomaz Wiberg av sig och annonserade den nya produkten, resultatet av två års utveckling. Så här presenteras nu en NY SALVA från Delta Medical (*med spår av ironi och satir).

Lystoanal ®

I produktinformationen kan man läsa:

Får du ofta ont i röven när du inte får dina känslor och åsikter curlade? Lider du av vänsterblivna ideal baserade på ideologiska dogma?

Orsaken kan vara så enkelt som att du lider av kognitiv dissonans som lätt kan åtgärdas med psykologhjälp. Men i svåra fall kan smärtan i röven vara olidlig när människor i din omgivning använder sina kognitiva kunskaper emot dig.

När sprickorna i röven också för med sig andra trängande behov som känslan av att vilja riva ordentligt med en spikklubba för att försöka lindra besvären. Då har vi produkter som lindrar!

En salva som innehåller smärtstillande tillsatser som lindrar klådan och irritationen.

Prova Lystoanal ® 110mg/g *med spår av ironi och satir

Thomaz Viberg meddelar att han är full av förväntan på mottagandet på den svenska marknaden. ”Det finns inget annat land där vi ser en större marknadspotential än just Sverige” säger Wiberg.

Wiberg meddelar också att de samtidigt släpper högabsorberande anpassade vuxenblöjor att användas under behandlingen då biverkningen slappröv annars kan upplevas som besvärande.

Statskontoret ligger just nu i förhandlingar med Delta Medical om mängdrabatt både på läkemedlet och vuxenblöjor för riksdagen, regeringskansliet, svenska myndigheter och SKL.