måndag 8 oktober 2018

Om den planerade dödsstöten för Sverige - Gästinlägg

Fem vänner till mig ligger bakom detta gästinlägg. Alla med sina respektive bidrag. Kenny Korén, Lasse Wikman, Olle Ljungbeck, Thomaz Wiberg och Zoéline Alahmad. Läs detta inlägg och agera.

Om två månader skriver det politiska etablissemanget på det det definitiva beslut om avlivning av nationen Sverige:

Läs här, här, här och här.

Här hittar du avtalet från FN som en pdf.


Kenny Korén:

Nu har de nationssöndrande globalisterna alltmer bråttom allteftersom deras planer avslöjas.

Majoriteten av alla Svenskar har varit högst delaktiga i denna utveckling eftersom de varit intellektuellt lata och inte kritiskt granskande till en majoritet av politikernas agendor och trott på deras medvetna lögner med hjälp av SVT, DN, SVD, Aftonbladet och Expressen.

Jag uppmanar alla till att stoppa en majoritet av de Svenska politikernas globalistiska agendor och Soros Open Society och hans migration till Europa. Vänligen ta kontakt med varandra och informera om var, när och hur vi demonstrerar mot detta dråpslag mot vår välfärd, pensionssystemet och våra barnbarns trygghet.

Lasse Wikman:

För en liten stund sedan (7/10-18), sände jag detta mail till riksdagspartierna.

En expeditionsministär är en tillfällig regering, i avvaktar på att en ny regering tillträder. En expeditionsregering sköter bara rutinärenden. Alltså, öppnar post och handlägger rutinärenden. Den tillfälliga regeringen ska alltid försöka undvika politiska förslag och beslut.

Nu har vi medborgare fått veta, att Sverige ska skriva under FN:s migrationsramverk och därmed öppna gränserna.

Migranterna ska särbehandlas på ett positivt sätt. Samtidigt beläggs media med munkavle. Ingen negativ rapportering om invandringen ska få förekomma.

Justitiedepartementet säger att frågan om införlivning i svensk lagstiftning kan komma att diskuteras.
En expeditionsregering som tar sådana långtgående beslut, agerar långt över sina befogenheter.

En regering som aldrig informerar landets innevånare, är inte en demokratisk regering. Det är en diktatorisk regering.

Det är fruktansvärt att vi, landets befolkning, ständigt ska behöva gå med hjärtat i halsgropen, då tydligen en diktatur har införts i vårt land.

Beslut tas över våra huvuden, utan att ni i regeringen eller ni i riksdagen lyfter ett finger, för att protestera eller bemöta vansinnet med logik.

Ingen information går ut till folket, trots att det tydligt står i regeringsformen, att all makt utgår från folket.

Vi vet alla vartåt ni siktar. Det är den nya världsordningen som ni till varje pris ska införa.

Ni är en skam. Ni är inte värda att respekteras.

I USA har jakten på den djupa staten inletts. Den omänskliga och vedervärdiga organisation ni tydligen beundrar.

Snart kommer också räfsen att gå över den djupa statens lakejer även här i Sverige.

Domen över den svenska nationens förrädare kommer att bli hård.

Thomaz Wiberg:

Är Annie Lööfs mål en världsregering?

"I dagarna har det avslöjats att Centerpartiets ledare Annie Lööf är medlem i Trilaterala Kommissionen. Det är en hemlig klubb för den politiska och ekonomiska eliten i världen.

Men vad är Trilaterala Kommissionen? Vad är dess syfte och agenda? Vem är Annie Lööf i egenskap av medlem i denna klubb av globalister?

* * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * *

En av dem representerar den europeiska stolen, en annan den amerikanska stolen och den sista representerar den asiatiska stolen. De säger vad den Trilaterala Kommissionen innebär. Det betyder de tre 'effektdelarna' av världen.

Målet för den nya världsordningen är:

  • En världsledare
  • Med en världsregering
  • En världsvaluta
  • och en världsreligion
Allt handlar om kontroll, och de berättar tydligt sin syn på saken.

Med den agendan är det inte svårt att förstå varför det ökade inflödet av just islam in i Europa är så tydligt. Islam som redan i sig själv kräver total underkastelse är perfekt för att kuva världens folk. En religion som redan har en totalitär syn, och en totalt misogyn kultur som inte hyser någon respekt för liv och värdighet är perfekt för att skapa denna enda världsreligion.

Så det är inte alls svårt att förstå varför den svenska regeringen så öppet tillåter den kulturen att ta över, och varför Annie Lööf är villig att låta 30 miljoner människor från Mellanöstern och Afrika att flöda in i landet.

Detta är vad som gör henne till den farligaste politikern i svensk historia. Människor gillar inte bara att läsa om det. De gillar inte att undersöka saken närmare.

* * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * *

För att förstå mer om Trilaterala Kommissionen behöver vi gå till den ursprungliga källan. David Rockefeller. Han var inte bara ordföranden för formuleringsrådet som mer eller mindre äger och kontrollerar den amerikanska utrikespolitiken.

Den Trilaterala Kommissionen existerar som en förlängning av rådet av utländska relationer att förena de politiska beslutsfattarna i Europa, Nordamerika inklusive Kanada och Japan och därmed Asien.

Här är vad David Rockefeller sa vid Bilderbergmötet i Baden, Tyskland 1991:

”Vi är tacksamma för Washington Post, New York Times Magazine och andra publikationer vars ledare deltog i vårt möte och respekterade löftet om diskretion under nästan 40 år.

Det hade varit omöjligt för oss att utveckla vår plan för världen om vi hade blivit utsatta för ljuset av offentlig granskning under dessa år. Världen är nu mer sofistikerad och beredd att marschera mot en världsregering. Supernationell suveränitet och världsbank är att föredra framför nationella statsregeringar.”

Trilaterala Kommissionen representerar skickligt samordnade insatser för att ta kontroll och konsolidera de fyra kraftcenter av makt; politisk, monetär, intellektuell och religiös makt. Trilaterala Kommissionen avser att skapa en global ekonomisk union och politisk union under FN-kontroll."

* * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * *

Texten ovan är några intressanta utdrag från en färsk och mycket avslöjande och skrämmande bloggartikel av Thomaz Wiberg som du hittar här.

Läs mitt blogginlägg med Olle Ljungbeck och fakta om bl.a. trilaterala kommissionen här.

Zoéline Alahamad:

Läs inlägget av Lasse Wikman och sluta att ’sova mer nu’ med hjälp av massmedias lögnpropagandan vilken svekfullt styr landet idag, för om ni ärligt älskar Sverige så skriver ni på denna viktiga namninsamling för Sveriges rätt till existens som en självständig nation!!!

Vi har 2 månader på oss innan detta avtal som sänker Svea går i kraft.  

Nu börjar vi visa vad bl a vår vakna grupp PraktiskaSveaDemonstrerarStarkt verkligen vågar stå upp för. 

Ni kommer att få ett meddelande i mail som ni sen ska bekräfta då ni har skrivit under namninsamlingen så att underskriften blir giltig.

Kopiera och dela om det inte går att bara dela för detta måste spridas ut till alla som älskar Sverige som självständig nationalstat!!!

Jag startade namninsamlingen och hoppas att alla som älskar Sveriges fritänkande demokrati skriver under för nationalstatens rätt att finnas till!!! 

Jag upprepar: 

Vi har alltså endast 2 månader på oss med vår namninsamling innan detta diktatoriska avtal ifrån FN ska påtvingas emot och i förtryck över det svenska folkets rätt till att vara svenskar med sin stolthet tradition kultur och livstil med mera som en självständig nation helt oförskämt och grymt hänsynslöst respektlöst. 

Så: 

Vakna nu och stå enat upp för era rättigheter som ett folk som älskar Sverige!!!

Mvh: 

Jag Zoéline en tangentbordskrigare med mera ja jag har ’råg i ryggen’ och stenhård vilja att verkligen stå upp för vackra blågula SveaRike i underbara nord!!!

Ja vi är många som envist står upp för Sverige i motvind eftersom det är vårt land vi älskar att leva i!!!