måndag 10 september 2018

Om valfusk i det genomkorrumperade totalitära landet Sverige

Idag skäms jag som en hund över att vara född i Sverige. Som tur är bor jag inte där längre, utan är fri, men ändå skäms jag. Jag skäms av att vara medborgare i ett land som har blivit ett skämt i hela världen och blivit en akut fara för sina grannländer på grund av en sinnessjuk migrationspolitik.

Ett land vars ledande politiker uppför sig som lögnaktiga och mobbande barn i en sandlåda och som har förbrukat allt förtroende. Perfekt illustrerat av @stegetefter. Det är dessa dårar som folk röstar på:

Stefan vill prata med Jan och Annie som inte vill prata med Stefan. Jimmie vill prata med Ulf men han vill bara prata med Ebba, Jan och Annie. Ingen vill prata med Jimmie eller Jonas men Stefan kan ta stöd av Jonas fast då kommer han inte kunna tala Jan och Annie för de vill inte tala med Jonas. Om Ulf och Ebba skulle tala med Jimmie slutar Annie och Jan prata med Ulf och Ebba och börjar istället prata med Stefan förutsatt att Stefan slutar prata med Jonas.

Se denna video av Lucas Simonsson!


Jag gav 35 år av mitt liv som officer i Försvarsmakten för att jag ansåg att Sverige är värd att försvara. Jag inser nu att jag jobbade för fienden då fienden hela tiden fanns i landet och inte var Ryssland som vi indoktrinerades att tro. Nu importerar Sveriges regering hela tiden nya stridsdugliga fientliga förband i form av stridsdugliga unga män i tusental. Fyllda av hat mot oss. De är redan nu fler än vad Försvarsmakten har soldater och sjömän.

Det dröjde till 2017 innan jag förstod att korruptionen är som en cancer i det svenska samhället och att även Försvarsmakten var smittad. Det handlar inte längre om försvar av landet utan att göra Wallenberg och de övriga globalisterna lyckliga genom exportstöd för den angloamerikanska vapenindustrin. Sverige är det mest korrupta landet i Skandinavien.

https://www.svt.se/nyheter/inrikes/sverige-mest-korrupta-landet-i-skandinavien

Nu först förstår jag att Sverige styrs av Bilderberggruppen där Sverige företräds av Wallenberg och några hundra underhuggare i olika Frimurarsällskap. Det är de som i praktiken styr Sverige och den största mjölkkon för dem, förutom att plundra oss med olika skatter, är vapenindustrin. Det som gäller för USA gäller för Sverige också. Läs här och här.

De facto är Försvarsmaktens huvuduppgift att lämna exportstöd åt Wallenberg och de angloamerikanska bankoligarkerna. Läs här om regeringens vansinniga vapenaffär (Patriotsystemet) år 2017, en vapenaffär som gjordes på uppdrag av den djupa staten som i praktiken styr försvarssektorn.

Nedanstående bild och text av Raul Christian Michél är upphittad på Facebook:

Deepstate Central Bankstern JACOB WALLENBERG vann Valet även 2018

Det var oväntat tyckte väljarna, jag själv trodde verkligen att det sovande folket hade ställt väckarklockan och inte skulle delta i Familjens Val⁉️

Hur kunde jag vara så Naiv? 😄

Familjen Kommer även att vinna nästkommande Val och ytterligare om 4 år igen och igen om 8 år...

Jacobs Familj kommer att vinna tills vi sätter stopp för galenskaperna.
Framtills det inte sker så får vi kallt vänta 100 år till för en förändring.
(Lever vi då?)

Systemet deras Familj representerar är helt slut, Deras imperium är inte värt någonting om dom inte lyckas lura oss att det är värt någonting.

Jacobs arbete och livsuppdrag går ut på att upprätthålla Systemet som hans Familj har varit med och utvecklat tillsammans med likasinnade Familjer.

Marknaden är skuldmättat, så Familjen behöver få in 30 miljoner nya juridiska personer till Sverige, Familjen måste skuldsätta dem så dom kan trycka mera pengar till det Systemet Familjen är förmögna i.

Så vem hävdar att Krig inte lönar sig i Central Bankernas System?

#KrigaFörFredÄrHumanitärt

Läs Newsvoice artikel med titeln "Wallenberg täljer guld på krig och flyktingkatastrof i krigens kölvatten"

DEBATT. Wallenberg-koncernen säljer först vapen till krigförande länder och hyr därefter ut flyktingbostäder till skyhöga priser. Wallenberg har inga problem med att göra vapenaffärer som ger miljarder och samtidigt skapar en lukrativ eftermarknad.


Wallenbergs är ju globalismens främsta företrädare i Sverige, den globalism som ligger bakom alla USA/NATO-krigen, migrantströmmarna och öppnandet av våra gränser. Och de gör stora pengar på allt elände. Läs här.


In this video I talk about Sweden during World War II, the Wallenberg family and George Soros.

U.S. Documents Indicate Family of Raoul Wallenberg’s Aided Nazis: 
Sweden During WWII


Den mäktiga släkten Wallenberg är inte judisk, men det finns en del intressanta kopplingar värda att belysa.

Sionisten Raoul Wallenberg, hyllad som hjälte i den judiska pressen för att ha räddat tusentals judar, hade själv delvis judisk härkomst. Det har Judisk Krönika nämnt för länge sedan. Han arbetade också för en judisk bankir i Palestina.

Sekreterare på "Raoul Wallenberg-föreningen" var en judinna, nu avliden, Sonja Sonnenfeld, som polisanmälde Ahmed Rami för att ha kritiserat judar. Marianne och Marcus Wallenbergs Stiftelse har upprepade gånger skänkt pengar till henne.

Samma Marianne och Marcus Wallenbergs Stiftelse grundade år 2000 tillsammans med svenska staten det judiska utbildningsinstitutet Paideia. Den judiska aktivisten Barbara Lerner Spectre, som nedan talar öppet om förstörelsen av Europa, var en av grundarna.Marcus Wallenberg, styrelseordförande på SEB och tidigare VD för Investor, är gift med judinnan Fanny Sachs. Fanny kommer från familjen Sachs, känd för bl a Josef Sachs, grundare för NK, och Daniel Sachs, tidigare VD för Urwitz-företaget Segulah (hebreiska för "de utvalda").

Den senare har stoltserat med sin judiska identitet i Judisk Krönika. Fannys dotter Emelie är gift med Peder Bonnier, son till Carl-Johan Bonnier som är överhuvud för det judiska Bonnier-imperiet.

Fannys andra dotter Ellen är gift med Jan Dinkelspiel, från en annan rik judisk familj: familjen Dinkelspiel äger Öhman-gruppen och Claes Dinkelspiel sitter i styrelsen för Nordnet; som ni kanske minns körde Nordnet nyligen en kampanj mot Sverigedemokraterna.

Marcus Wallenberg besökte 2011 Israel och hyllade det som ett innovationsland....

http://www.menorah-sweden.com/artiklar/ekonomi11nr1s35b.html

De har varit extremt framgångsrika i vårt land, där hela det politiska etablissemanget övergivit sina gamla idéer och värderingar för att sluta upp bakom det globalistiska programmet för världen, The New World Order (eller snarare "The Jew World Order").

Wallenbergs ser till att dessa politiker sedan blir rikligt belönade för förräderiet mot det svenska folket.

Marcus Wallenberg JR och Fanny Sachs och har det¨gemensamma barnet Lukas. Fanny har fyra barn från tidigare äktenskap som samtliga har fritt tillträde i maktsfären...

Övrigt av intresse är att Wallenbergarnas gamle vapendragare Claes Dahlbäck blev erbjuden och sitter idag i styrelsen för den mycket judiska investmentbanken Goldman Sachs.

Mindre känt är ju att Raoul Wallenberg hade en kusin Anton Graf von Arco auf Valley vars mor var från den judiska bankirfamiljen Oppenheimer och trots detta främst var tysk nationalist och hatade sitt judiska påbrå.

Han sköt ner Kurt Eisner i ett attentat på öpppen gata februari 1919 som var den judiske anarkist som utropade den bayerska rådsrepubliken efter sovjetisk förebild och var dess förste regeringschef, samt var den som avsatte den bayerske monarken.

Inte underligt att de sovjetiska myndigheterna 1945 hyste viss misstänksamhet till Raoul Wallenberg inte bara för hans judiska påbrå (stalinismen och trotskismen var bittra fiender) och hade kontakter med den amerikanska sionistiska rörelsen, men även detta släktskap.

Judar ansågs vara trotskister om de var på vänsterkanten.

När det kommer till Ivar Kreuger körde Bonniers en aggressiv förtalskampanj i klassisk judisk stil mot Ivar Kreuger och gjorde allt för att skriva ner honom och hans imperium. Ett direkt hot mot den globala judiska finanseliten som han var, fursten i den första globala finansstaten.

Familjen Wallenberg företagsimperium bygger på resterna från Kreugerkraschen.
Dom mäktiga familjerna Wallenberg och Bonnier haft ett Gentlemen's agreement där dom gått ur vägen för varandra.

Wallenbergarna har varit nöjda med att få styra industrin och låtit Bonnier pyssla med Media.

Wallenbergarna har trott att de har varit säkra som herre på täppan och litat på att deras täta kontakter med Moderaterna och SAF (timbro) förevigat skulle garantera dom politisk inflytande.

Efter Bonnier tillsammans med sina bulvaner Proventus lurade till sig TV4 blev Bonnier mer aggressiva och gick in i direkt förhandling med Fredrik Reinfeldt.

I förhandlingarna blev Bonnier lovad amnesti från sina brott, miljarder i pengar samt kontroll över SVT/SR i utbyte mot stöd för alliansen i sina medier.

Alliansen vann valen 2006+2010 och Bonniers makt ökades mer och mer.

Tro inte att ni kan utöva makt via valsedeln, i dagens västvärld ligger nästan all makt hos de globala företagen och bankerna och deras ägare som kontrollerar kapitaltillgångarna. Sveriges rikspolitiker är högförrädare och våra värsta fiender och bör behandlas därefter.

Valet år 2018 går till historien som den största demokratiska skamfläck någonsin som förekommit i Sverige. Man kan lugnt säga att Sverige är en bananrepublik.

Detta är hämtat från Blueshifts efterträdare Alfheimr som i sin tur hämtat från Flashback:

"Största valfusket i svensk historia?

►SD fick runt 7 procentenheter mindre (25% mindre röster) än en stor opionsundersökning som gjordes dagen innan valet där de beräknades få ca 25% och hela 10-12 procentenheter mindre (40% mindre röster) än de största opionsundersökningarna som varit kort innan valet där de låg på mellan 29-30%, medan mirakulöst nog sossarna fick 28,8 % alltså nästan 50% mer röster än beräknat enligt opionsundersökningarnas ca 18-20% vilket vi alla förstår är en matematisk omöjlighet och det tydligaste och absolut i särklass största valfusket i Svensk historia.

När dessutom länsstyrelsens server "kraschade" under valnatten hade SD nästan 23% och direkt efter 17% så bara där försvann 6% av SD's procentenheter (alltså i det skedet ca 25% av deras röster) och valfusket var ett faktum...

Källa: flashback"

Valmyndighetens chef erkänner i denna artikel av Ingrid Carlqvist att Sverige saknar ett system för att upptäcka valfusk.

Citat:

Valmyndighetens chef: Nej, vi har inget system för att kontrollera valfusk i Sverige!

Sociala medier svämmar dagarna efter valet över av hundratals rapporter om misstänkt valfusk. Det farligaste är dock inte enstaka misstag i röstningssystemet utan politiskt initierat valfusk – att ett eller flera partier som har eller har haft makten i Sverige har skapat ett system som helt missar eller bortser från systematiskt valfusk. I dag kan Ingrid&Maria avslöja att vårt land helt saknar ett system som kan upptäcka sådant fusk.

Men, valet är trots allt bara bröd och skådespel (panem et circenses) för folket syftande till att upprätthålla illusionen av en demokrati. Sveriges riktiga statsskick, synarkism, har inte ändrats en millimeter och påverkas inte av valresultat. Läs här.


Visserligen finns regeringsformen, vår viktigaste grundlag, men otaliga regeringar har bevisat sedan 1975 att grundlagen inte ens är värd att betrakta som en rekommendation. Jag har några artiklar om detta på bloggen. Läs Om diktaturens etablerande 1994 och Om en politikers ansvar som exempel.


Så att SD-sympatisörer betraktas som imbecilla och lågt stående människor är ett tydligt brott mot grundlagen.

Allas lika värde betyder allas lika värde och ingenting annat.

Här är ett bevis på grundlagsbrott från idag. Mer än 25% (SD faktiska stöd bortsett från valfusk) av Sveriges väljare negligeras fullständigt av Ygeman och resten av sjuklövern. Personligen tror jag att SD stöd är betydligt högre. Upp mot 30%.

Så till er som mår dåligt. Valet var och är bara ett skådespel för att upprätthålla illusionen av demokrati. Lär er nu att se bakom dimridåerna! Svensk politik finns bara till för att distrahera er. Min blogg är en utmärkt källa om ni vill förstå vilka som arbetar i bakgrunden. 

Skall något ändras så måste Wallenbergklanen m.fl. bankirer störtas. Jag har dock ingen aning om hur det skall gå till. Jag hoppas på dollarns och USAs snara kollaps som Brage Norin skriver om i detta inlägg. Sverige som en lydstat åt den djupa staten kommer att dras med i fallet.

Jag skrev om Sveriges verkliga statsskick, synarki, redan i november 2016 i detta inlägg. Citat från denna artikel:

Synarkirörelsen är en internationell rörelse som uppstod efter Versaillesfördraget. Den finansierades och leddes av vissa finansiella grupper hemmahörande i den internationella bankvärldens toppskikt. Dess mål i alla länder där den finns, är att störta parlamentariska regimer som inte anses tillgodose dessa gruppers intressen i tillräckligt hög grad ... Synarkirörelsen avser därför att ersätta dem med auktoritära regimer som är fogligare och lättare att styra. Makten skulle koncentreras hos industriledarna och hos utsedda företrädare för utvalda bankgrupper för varje land.

Här är sanningen i alla fall. Allt är en del av NWO där socialismen är navet för denna nya världsordning. Läs här.

Facebook har fullkomligt svämmat över av bilder och artiklar om organiserat valfusk idag. Som det verkar, främst från sossarnas sida.


Jag ger här några axplock:

Micke Håkansson:


Mitt sista politiska inlägg.

Fick detta via mail...Valfusk med tidsförsjutning för "justering" av resultatet...också en bra förklaring varför AFS (Alternativ för Sverige) inte överhuvudtaget registerades under "Övriga" trots att mätningar nyligen visat en markant ökning av "Övriga"...


(Bilden ovan är ett montage)

Katastrofen hade varit ett faktum för etablerade partier om "riktiga resultat" för SD och AFS redovisats och om AFS kommit in i riksdagen som stöd för SD. Katastrof hade det också varit om KD och Miljöpartiet fallit ur, så en "räddningsauktion" gen friserade resultat var nog att föredra...

Om allt är "kraschat"..Valmyndighet, Länsstyrelser....förklara då hur SVT kunde få tillgång till resultaten? 

SVT meddelar i inledningen av programmet att de varit i vallokalerna och kollat "läget"...SD fick då 19,8% enligt dem...har de då varit i alla vallokaler i hela landet? 

Tänk då att valet är "riggat"...du har bara Nordkoreanska SVT att följa valet hos...de ger dig SD siffran 19,8% från början som du ska stirra på i 5 timmar...sen sjunker den till 17,6%...då tycker majoriteten "öh, jaha...men det är nog ganska okej ändå"...eller hur?!

En saxad kommentar: Peter Choon Lee: Valmyndighetens sajt kraschade

När den kom igång igen ändrades resultatet radikalt.

S ökade 4%,

MP kom över spärren 
och SD sjönk drygt 2%.

Vart försvann AFS röster...Runt 5-6 %Det var troligen en "man-in-the-midle" attack mellan länsstyrelserna och Valmyndigheten. Den modellen forsökte Hillary Clinton att göra i USA men 'vithat-hackers' satte in en extra 'fire-wall' hos registrerande mydigheten, som bara släppte igenom aktoriserade 'ip-adresser' i varje delstat. Då forhindrades att manipulerade siffror från den "Google"-ledda gruppen i Silicon Valley, som hade satts upp av Clinton-klanen, att utföra ett enormt VALFUSK.

Varför stängde man ner Länsstyrelsernas webbplats, lansstyrelsen.se meddelades vara nedstängd av “säkerhetsskäl” när man kunde se en trend som var tydlig.

Orsaken har EJ offentliggjorts, (“säkerhetsskäl” kan betyda 'vadsomhelst').En anonym Facebookvän:


Nu tog jag frimurarna på valmyndigheten för fusk när de medvetet tar röster från den borgerliga sidan och flyttar till vänsterkanten.

(Kolla på tidpunkten för skärmdumparna. Procenten kan sjunka, inte antalet räknade röster!)

Eller kolla detta:

Man kan undra vilka det är som sitter och räknar röster på länsstyrelserna fram till kl 2 på natten. Personalen på myndigheter som vanligen går hem en halvtimme innan alla andra dödliga arbetare. 

Hur mycket kan det inte fuskas då?

Jag kollade hela tiden och mellan 23-02 då ökade sossarna betydligt mest.

Runt 40% per uppdatering i jämförelse med SD som låg på mellan 6-10 % per uppdatering. Här har det uppenbarligen fuskats. Till fördel för socialdemokraterna.

De är tydligt att de passar på att fuska nattetid då det är lite personal och få som ser vad som händer. Här är sista räkningen sedan igår.En arg blatte talar:

Jag säger VALFUSK.

Ska vi på fullt allvar tro att Socialdemokraterna fick 28%? Efter allt de gjort mot Sverige senaste åren?

Inte ens Reinfeldt förstörde landet så hårt som Löfven gjort. Sexbrottsepidemi, shariapoliser, sjukhus som inte fungerar längre, pensionärer som begår självmord när välfärden tas ifrån dom. Dessa avslöjanden i mainstream-media dessutom. Är det sånt som brukar ge en 28% av rösterna?

Varför skulle SD ligga på 24-28% i flera månader, sen tappa hela 10% precis när det blir val?

Med tidigare opinionsundersökningar har det alltid vart tvärtom. Att SD ligger lågt sen överraskar när de verkliga siffrorna är ännu högre. Varför skulle det vara annorlunda nu?

Vi har sett hur smutsig vänstern vart denna valrörelse, speciellt med gömda sedlar och upprivda reklampapper. Samtidigt kan vem som helst anmäla sig till rösträknare, och därmed kasta bort sedlar de ogillar. Skulle knappast förvåna mig om aktivister gjort extra ansträngning det här året när ”fascismen är som störst”.

Seriöst, kolla alla de exempel som använts under hashtaggen #valfusk2018 på sociala medier. Det är många ställen där sedlar saknats eller partier stått utanför och pressat folk att rösta på dom, vilket är olagligt. Använd gärna #valfusk2018 ni också för att dela med er av misstänksamheter ni beskådat i vallokalerna.

Jag hoppas innerligt SD kräver en undersökning och får den beviljad, för annars är det skandal!

Johan Jäderström:

Hej! Jag är spärrad från att göra inlägg i ALLA grupper fram t.o.m 24 september (alla grupper på FB)

Detta hände efter att jag har gått ut med sparad webbplatsdata och bett kunnigt folk om att analysera denna data i olika grupper på Facebook. 

Jag är helt censurerad och det är möjligt att jag inte ens kan posta det här inlägget. 

Hjälp mig snälla att kopiera ut det här i olika forum och grupper, hälsa från Johan på SR1-Opinion.

Någon som kan analysera webbplatsdata http://84.217.10.36/val2018data.zip (Ab, Ex, SvD, SVT - livedata efter kraschen på valmyndighetens live rösträkningen, samt även webbplatsdata valmyndigheten efter att sidan börjar att fungera igen flera timmar senare)

SD´s siffror gick upp som USA:s ekonomi sista åren, vid 23 procent kraschar val.se och valmyndigheten.se (jag hade misstankar om att detta skulle hända om Sverigedemokraterna skulle explodera i valresultatet) media fortsätter rapportera resultat, trots att det inte finns några data att hämta på valmyndigheten... 

Media rapporterar nu, fem minuter efter att val.se krashat med 23% på SD, att SD nu vänder nedåt, jag tittar vad Expressen får sin webbplatsdata från, eftersom val.se ligger nere och det tidigare varit därifrån som de har tagit sin webbplatsdata. 

Jag granskar Expressen så gott jag kan, men sparar även ner webbplatsdata från flera av de valda stora TV och webbtidningarna. Det som jag kan se är att Expressen hämtar sina liveresultat från en egen undersida, jag är rätt dålig på att analysera webbplatsdata, (webbplatsdata från SVT, SvD, Expressen och Aftonbladet under pågående SD-nedgång, och under valmyndighetens krash, sparad i lämkad ZIP fil. 

Valmyndighetens livedata efter krashen finns även med i länkad i ZIP-fil, kanske någon kunnig här även kan gräva lite i detta?) 

Jag kan överhuvudtaget inte se någon länk till Valmyndigheten. i om denna live rapportering efter krashen, men som sagt, jag är ingen expert på detta. 

Stämmer detta så undrar jag vart fick de sina siffror ifrån med den uppdateringstakten som pågick!? 

Är det bara ett sammanträffande att Sverigedemokraterna sköt i himlen precis innan valmyndighetens sida kraschade, och att de bara minuterna efter kraschen börjar dyka? 

Och i samma veva som räddas både Liberalerna och Miljöpartiet, som är mediernas gullegrisar, ifrån att hamna utanför riksdagen. 

Vad hände igår egentligen? 

Sverigedemokraterna skulle få 31,3% enligt felindex, Miljöpartiet & Liberalerna skulle vara f.d riksdagspartier. 

Det är inte logiskt att Sverigedemokraterna får mindre i verkligheten än i många opinionsundersökningar, det har aldrig hänt förut och det tabu som det innebär att erkänna SD sympati gör att de alltid kommer vara kraftigt underskattade i opinionen alltså är detta MÅSTE vara ett omfattande valfusk, det räcker inte med att det skulle vara ett fåtal valdistrikt med korrupta rösträknare - Detta måste vara en betydligt större attack på demokratin. 

Och hur kan Löfven få 28% när opinionen visat 20-25%? 

S har alltid varit antingen spikade eller lätt överskattade i undersökningar. 

Det finns inga tveksamheter om att valfusk förekommit, snarare tvärt om när man läser #valfusk2018 

Frågan är om någon kan bevisa att det hände något i samband med att valmyndighetens sida kraschade? 

Hjälp demokratin att utreda detta - Finns det konkreta bevis på ett omfattande valfusk som svensk media och valmyndigheten utfört tillsammans så finns det en tidning som kommer att ta upp detta: Nyheter Idag


MVH Johan SR1-Opinion

Delbar artikel här.

Claudia de Longueville:

Moder Svea gråter i dag.

Hennes rike är sannerligen ett fasaväckande skräckexempel till nation. 
Det är en blodisande djävulsk mardröm, som bara blir värre och som inte tycks ha något slut.

Det är för sorgligt, att i detta till döds torterade land ett helvetesstyre skall avlösas av ett annat.
I den av politiska gangsters terroriserade nationen, skall en fähund till statsminister ersättas av en annan.

Asyldepressionen kommer att spridas exponentiellt i riket och snart övergå till en kronisk plåga för stora delar av detta stackars lands befolkning.

Det står mer än klart, att det inte finns någon plats för svenskarna och för dem som byggde landet.
Ockupationshorderna har snart tagit över detta stackars rike.

De djävulska skador, som åsamkats det lilla landet vid polcirkeln och den därstädes boende lilla folkspillran är av sådan allvarlig art att de är närmast irreparabla, men allt skall tydligen bara fortsätta.

Hur länge skall det dröja innan Nemesis divina når de skändliga missdådarna? Innan vedergällningens efterlängtade timma är slagen?

Det är för sorgligt, men valet var i praktiken riggat.

Annars hade det inte varit möjligt, att ”Partiet” bara tappar futtiga 2,6 procentenheter.
Om allt hade gått rätt till, så skulle det självfallet ha imploderat. Bara obetydliga rester skulle ha återstått.

Tredje statsmakten och särskilt SVT och SR satte demokratin ur spel.

De mörklade realiteter och fakta, vilseförde och förvillade stora delar av befolkningen.
De låtsades, som om ingen var skyldig till den sinnesrubbade, för att inte säga närmast hjärndöda, migrationspolitiken.

Den misslyckade och katastrofala statskonst, vars följder nu är på väg att bryta ned Sverige till ett oöverskådligt kaos av olösliga kulturella, etniska och religiösa konflikter?

När skall det bli tydligt för folket, att de av inskränkthet och galenskap vållade skadorna är oöverskådliga och kommer att plåga landet för evigt.

Att de styrande förlorat kontrollen över den galna ockupation, som föröder riket och att nationens penningar pumpas, som med en flodspruta, rakt ner i ett svart hål.

Vad kallas de stridskrafter, som ockuperat rikets TV- och radiostationer?
När skall bemäktigandet av dessa upphöra?

När skall allt dravel, lögner och rappakalja, som där produceras stoppas?

Läs Johan Westerholms artikel här.

Björn Olanders:

73,2% RÖSTADE PÅ S & V I INVANDRAROMRÅDEN!
Det är INGEN tvekan om varför S och V vill ha en hög invandring! I 9 st s k utsatta invandrarområden ("No Go Zoner") med över 70% utländsk bakgrund (och endast 49,6% sysselsatta i snitt eller 50,4% arbetslösa) röstade inte mindre än 73,2% i genomsnitt på S eller V i valet 2018 (varav 60,6% till S) !!

De 9 invandrarområdena är i exemplet valkretsarna Ö Rinkeby (Stockholm), Araby (Växsjö), Herrgården (Malmö), Ö Bergsjön (Göteborg), Fittja 44 (Botkyrka), N Hageby (Norrköping), M Gottsunda (Uppsala) N Ronna (Södertälje) och Ö Vivalla (Örebro). Den valpropaganda på arabiska som S gick ut med i dessa områden och där man svartmålade SD & M verkar uppenbarligen ha lyckats för S !!

Det är dock mera obegripligt varför C, L och Mp vill ha en hög invandring.

Bara 2,0% röstade på C och endast 1,4% röstade på L i genomsnitt i samma exempel. Mp fick i genomsnitt 4,5% av rösterna. C, L och Mp verkar inte jobba för egen vinning utan valarbetar uppenbarligen för S & V när de förespråkar en hög och fri invandring med öppna gränser..??

SD, M, KD och övriga partier fick i genomsnitt respektive 8,1%, 4,8%, 4,6% och 1,3% av rösterna och kan inte heller påstås ha några fördelar av extra röster från invandrartäta områden.

Notera även att andelen befolkning med utländsk bakgrund uppgick till över 70% (genomsnitt 85,3%) och att endast 49,6% hade sysselsättning (dvs 50,4% arbetslösa) i genomsnitt! Svenska folket undrar:

- ÄR DETTA DE LÄKARE, INGENJÖRER & SJUKSKÖTERSKOR SOM STEFAN LÖFVÉN BRUKAR BERÄTTA OM...?? 


Källa: Valresultat 2018. SVT. https://valresultat.svt.se/2018/

Slut Björn Olanders.

Facebooksidan Faktafabriken ställer sig frågan: I våra utanförskapsområden så ser det ut som att det pågår någon slags kollektiv röstning. Är detta klandemokrati?

Cred @konsenuseliten:
https://twitter.com/konsensuseliten/status/1039430344829751296?s=19Läs denna artikel med titeln Socialdemokraternas starkaste fästen är no-go-zoner

Citat därifrån:

Har du någon gång undrat varför S, V och MP vägrar att kalla en spade för en spade? Eller varför de står i tv och gör sig själva till åtlöje när de blint försvarar och urskuldar Sveriges farligaste och brottstätaste områden? 

Jo, det är enbart för att där bor de rödgröna väljarna. 

De rödgröna partierna har sina starkaste fästen i Sveriges samtliga ”särskilt utsatta områden”, eller no-go-zoner, som vi vanligt folk kallar dem. 

Därför vägrar de att kalla en spade för en spade, ett upplopp för ett upplopp, en kris för en kris och ett haveri för ett haveri.

Två av många, många artiklar om valfusk för SD:

SD-valsedlar försvunna: "Mycket märkligt"

SD:s valsedlar saknades i vallokal

20 anmälningar gällande misstänkt valfusk

Här tar invandrarkvinnan SD:s valsedlar och slänger i soporna

De starkaste bevisen på att valet 2018 var riggat!

Vad händer efter valfusket?

Denna artikel hade censuren tagit bort:


Denna artikel också borttagen:


Samma artikel på Nyheter Idags webb: Dansk valobservatör: ”Aldrig sett ett val så odemokratiskt som det svenska” Lyssna på honom här.

Så här skriver han på Facebook till videon: "I Sverige för att observera valet. Slutsatsen är tydlig - tyvärr är det inte ett demokratiskt val. Jag tar nu upp det i Europarådet!"Läs vad regimens lögnmedia skriver här. Trovärdigt?


Breakdown of the suspicious details and meddling surrounding the Swedish election:Annika Gran Charmolu:


Valmyndigheten igår:


Peter Harold: 

Helena Palén Olofsson:
SD,s valsedlar saknades i vallokal. Skärhomen, Stockholm.Foto:Marcin Granowicz klockan 13:09


Det är brottsligt att fortsätta röstning i en vallokal där ett partis valsedlar har "försvunnit". 
En sådan händelse skall polisanmälas!

Ännu ett censurerad artikel:


Detta nedan kommer från en anonym källa. Om detta stämmer, vilket inte skulle förvåna mig, är att detta är ett ytterst allvarligt brott. Blotta misstanken räcker för en extremt noggrann utredning:

Det finns tydliga indikationer på väldigt kriminellt och allvarligt valfusk.
Under Almedalsveckan 2018 på Gotland har vi fått kontakt med en källa som vill förbli anonym och är rädd för sitt liv, som påstår att mjukvara har utvecklats att fuska fram felaktiga elektroniska röstresultat. För att implementera denna software behövs det kanske att släcka ner valmyndighetens hemsida.

Det här är ett riktigt allvarligt brott. Är det vad svenska myndigheter håller på med. Då är det riktigt allvarligt. Vi måste få till en utredning om det här.

I Degerfors ska en sossepolitiker ha följt med väljare in i vallokalen och hjälpt till och gjort i ordning deras röster. Läs här om misstänkt otillbörlig valpåverkan i Degerfors och Filipstad.

Läs här vad Anna Ernius skriver: HOT, VÅLD OCH BORTPLOCKADE VALSEDLAR – HAR DET FÖREKOMMIT VALFUSK?

Anmäl fusk som du känner till:

OSCE Office for Democratic Institutions and Human Rights 
Ul. Miodowa 10 
00-251 Warsaw 
Poland 
Office: +48 22 520 06 00 
Fax: +48 22 520 06 05 

office@odihr.pl

Slutligen, idag har jag intervjuats av Lettlands ryskspråkiga public service, Latvijas Radio 4 Doma Laukums, om det svenska valet.

Jag lovar alla mina följare att jag ljög inte. Inslaget sändes i Lettländsk radio minst två gånger idag. Du kan lyssna här på sändningen kl 12:10. Intervjun med mig börjar 13:55 in efter den svenske ambassadören.

Journalisten lät chockad över den "Sverigebild" som jag gav. Sverige har alltid setts som ett föregångsland tidigare i Lettland. Nu vet de sanningen.

Jag kan ju inte ryska, men en Facebookvän som heter Alexandra pratar flytande ryska. Hon skriver så här:

Mikael Hagenbo Har precis lyssnat på den del du pratade i. Mycket bra ! Gratulerar. 

Du sade sanningen, så som det precis är och inte som det verkar vara. 

När jag lyssnade på Max Lapitsky då kunde jag höra klart och tydligt den försiktiga ryska retoriken. Eftersom han jobbar för Sveriges Radio är han politiskt neutral i sina uttalande och vrider och vänder på termer. Tycker inte om den sorts av sned och vriden retorik - mycket använd i Ryssland. 

Han som är fött och uppfostrat i kommunistisk Soviet har det i benmärgen. 

Han går kring ämne som katten kring heta gröten. 

Han stammade när han pratade om våldtäkter i Sverige och praktiskt sätt förnekade de. 

Min slutsats: han stödjer 'regimen'. 

Han förminskade allt det vad du sade, klassificerade det som överdrivet. Klassisk rysk/totalitär retorik, som jag känner så väl från kommunistiska tider i Polen. 

De försökte t o m avbryta honom och korrigera honom, men han ändå påstådde sitt, upprepade allt som en gammal skiva. Förnekade att SD's valsedlar försvann och att valet blev riggat. Och allt han har sett med 'sina egna ögon'. OMG ! 😀

Läs Mats Dagerlinds krönika med titeln Valresultatet – ett utslag av fake news och lögner här.

Läs vad min vän Zoéline Alahmad skriver:

Det är en rättsskandal det som nu bevisas mer och mer och jag hoppas de skyldiga straffas enligt demokratisk lag, för nu är det fan nog med diktaturfasoner ifrån dessa icke demokrater som vill kalla sig detta ordet demokrat vilket de självklart inte är utan det är fasaden de bär medan de agerar svekfullt i lönn. 

De är socialister kommunister fascister punkt slut! 

Varför annars fuska sig till makten först och sen angripa och blocka och censurera dem som avslöjar dem att det är exakt det de gör???

De gör bort sig totalt och vaknar inte svenska folket nu när de ser hur dessa falska maktgalna politiker agerar för att skydda sina själviska positioner, så vaknar aldrig dessa med kognitiv dissonans till sans!!!

Nu väntar vi bara på att Ryssland får skulden för allt fusk under valet.

Sverige är kört. Sveriges folk är den stora förloraren (som förlorar sitt land).

David skriver:

Yesterday was a dark day for Sweden, Europe and the world...

Around 80 % of the Swedish population voted for more gang rapes, more car burnings, more terror bombings and so on...

But worst of all... they set Sweden on an virtually irreversible path towards a muslim majority (=Sharia Laws).

The Social democrats are cheating their way to victory by importing hundreds of thousand of voters [migrants].
Sadly they will now get another four years of importing even more voters, making it even harder to steer away from this path to destruction of our western values.

The Swedes are like sheep, allowing themselves to be brainwashed by the narrative that is being force fed to them by politicians and main stream media.

The irony is that when Sweden becomes a muslim state all the "liberal" values these naive and blindsided voters holds dear will be completely stripped away from them.

It is also ironic and tragic, that those who are actually trying to fight for democracy, women, and peoples rights, are called "racists" and "nazis" by the ones they are actually trying to save!

When Swedens population gets a muslim majority (around 2040) you can kiss all your liberal values goodbye and dress your granddaughters in burkas.

People can't seem to think 20 years ahead, or even learn from the history of other countries turned muslim.

After this election it is hard to stay positive and see any hope for the future of Sweden and Europe.
My only advice if we are to have any chance at all to save this country and our western values, is as follows:

-Stop believing naive politicians or main stream media. Swedish politicians don't know squat about islam, and the few who actually do are called "far right" or "racists".

-Learn about Islam, and the caliphate they are trying to build in Europe.

-Stop being afraid of being called ridiculous things like "racist" or "nazi". If uneducated people "unfriends" you on facebook because you want to save the world, then good riddance!

-Don't let the naive main stream narrative bully you into being quiet. Let your voice be heard load and clear on social media!

Läs också här.

En Facebookvän, Tibor Sabo, skriver om detta blogginlägg:

Jättebra sammanställning med faktamässiga underlag. Det var ett förprogrammerat valfusk vid 23% och kl 00.25. Regeringen hade en perfekt B-version som avaktiverade rösträkningen för SD medan låtit räkna de övriga partiet. 

Samma programmering används av vatten- och värmesystem vid ifyllning av olika kanaler och som känd för IT-tekniker vid högskolenivån. Svenska väljarna förblev grundlurade. Valrörelsens har folket som ett verktyg och testinstrument. Resultatet avgörs i förväg långt innan valdagen i Wallenbergarnas huvudkontor sedan 1952. Nu är det något speciellt när Soros-gruppen är huvudbeställaren.

Läs här om hur George Soros betalade Expos ”gräsrotsrörelse” för att påverka valet 2014. Samma sak har kanske skett nu?


Lyssna till Micke Willgerts samtal med Lars Bern om valresultatet.


Lyssna till Micke Willgerts samtal med Gunnar Sandelin om valresultatet.Läs vad Donald Trump anser. Vita Huset meddelar att President Trump vill ha mer uppgifter om det påstådda valfusket i Sverige för att kunna agera i frågan.

Denna text nedan från en anonym skribent på Facebook stämmer väl med hur jag själv tänker. Det är så den genomkorrumperade nationen Sverige fungerar:

Hur står det till i mellanmjölkens land?

Jo, våra allmänna betalningsmedel skapas till 98 procent av privatägda storbanker.

Dessa i sin tur tar 400 miljoner om dagen för det. Våra skattekonton ligger i Wallenbergs bank SEB (känner du stanken från Enskilda Banken).

Media är ägardirektivstyrd opinionsbildning som ägs av ett fåtal individer.

Inget av de etablerade partierna vill göra något åt detta plus att Wallenberg och Bilderberg redan sedan länge valt ut Lööf till nästa statsminister.

Så vilken teater med all denna valhysteri och röstning! Vilket spel för galleriet!

Valmyndigheten och länsstyrelsens hemsidor släcktes ned under rösträkningen.

MSB styrs av Dan Eliasson, Postnord har slarvat bort förtidsröster, utlandsröster har ogiltigförklarats, folk har kryssats i förtid och inte fått rösta, valsedlar har slängts och en av de internationella valobservatörerna säger att han aldrig sett ett så odemokratisk val.

Vi får se vad OSSEs samlade rapport säger.

Valfusket kommer i synlig dager om Annie Lööf blir statsminister!

NWO jobbar på som om nätet inte finns.

Tyvärr får fler och fler insyn i vad som pågår där bakom draperiet.

NWO bestämde att Amerika skulle få sin första svarta president. Precis som dom nu tycker att det är dags för Sveriges första kvinnliga statsminister.

Så hur kommer då lanseringen av Annie Lööf rent tekniskt att gå till. Här får vi ett logiskt svar.

Gerth Axner: ”Bilderberggruppen har redan bestämt att Annie Lööf ska bli statsminister, och då blir det troligtvis så. Allt förberett sedan något år tillbaka.

Hon är inte statsministerkandidat, så man måste vara extra noga.

Först så måste samtliga nuvarande riksdagspartier klara 4%-gränsen.

Sedan måste de båda blocken bli lika stora, så att ingen av de nuvarande statsministerkandidaterna tydligt kan säga att just en av dem ska bli statsminister.

Då måste de enas, eftersom SD inte får bli vågmästare. Då blir det en kompromiss, så de enas om Annie Lööf.

Även om manipulationerna leder till orimliga siffror i vissa fall.
T ex AFS, som legat på c:a 3%, samt MED som i alla fall borde kommit över 1%. T o m närmre 2%.

Och FI på c:a 0,5%. Och LPO, som borde legat mellan 0,5 och 1%.

Hur kan dessa mindre partier TILLSAMMANS bara få 1,4 %?

Samt S 28,4 och SD 17,6 verkar inte heller motsvara vad som kommit fram i förundersökningarna.

Småfusket i vallokalerna är ingenting jämfört med ett fullständigt anpassat valresultat.

Ju större fusk, ju lättare sväljer folk det som sanningar. För stora fusk kan ju helt enkelt inte förekomma.

Det är bara dåliga förlorare som tror på sådant.”

”Statsvetaren om att Bilderbergmötet bjöd in Annie Lööf

VÄRNAMO/VÄXJÖ Varför var Centerpartiets partiledare Annie Lööf inbjuden till det superhemliga Bilderbergmötet med världens maktelit den 1-4 juni i USA?

– De ser henne som en blivande statsminister och de vill veta var hon står i vissa frågor, tror Magnus Hagevi, professor i statsvetenskap vid Linnéuniversitetet i Växjö.”

Läs här (artikel från juni 2017)

Välkomna till Lettland! Du kan ta båten till Sverige för att närvara på begravningen av ditt födelseland. Fast du gör nog bäst i att låta bli. Det är för farligt att gå på gatorna i Sverige och luften är för svår att andas till skillnad mot i Lettland. Tiden då dissidenter arresteras mitt i natten eller "försvinner" är nog inte långt borta i Sverige...


Uppdatering 2018-09-12

Sveriges Television: Länsstyrelsen anmäler misstänkt valfusk Upptäckt förfalskade namnteckningar.

Helena Palén Olofsson: Om Annie Lööf blir statsminister är valfusket ett faktum!

Hur gick valfusket till?

Uppdatering 2018-09-13

Min Facebookvän Lasse Wikman skriver:

Detta har jag sänt idag (13/9-18) till riksdagspartierna. Till SD som en information.

Till: Socialdemokraterna, Miljöpartiet, Vänsterpartiet, Centern, Liberalerna, Kristdemokraterna, Moderaterna

Med stort beklagande och mycket djup otillfredsställelse, kan vi, svenska folket, konstatera att det val vi hade den 9 september 2018, inte gått rätt till.

Alltför många oegentligheter inträffade både dagar före valet och på valdagen. Det gäller fusk på valstationer, där Sverigedemokraternas röstsedlar inte var framlagda, där Sverigedemokraternas röstsedlar var lagda bakom Socialdemokraternas, där blanka röstsedlar ej fanns tillgängliga, där valförrättare bytt ut Sverigedemokraternas givna röster mot Socialdemokraternas, där många kunde mötas av ett lapp i röstbåset, att kuverten inte behövdes slickas igen, utan det gällde bara att flika in, där alla röstsedlar ligger öppet tillsammans, så att alla kunde se vilken röstsedel man tog, där folk har blivit hotade innan valet, där personer blivit uppringda av Socialdemokraternas valarbetare erbjudit 500:- för att de ska rösta på S, där Miljöpartiets kandidat ringt till Moderaterna och erbjudit 3.000 röster, mot att de skulle få tillstånd att bygga en moské.

Mycket mycket mer finns att berätta.

Men det allvarligaste är, att när Svt & Tv4 visade resultaten som droppade in och att Sverigedemokraterna låg på c:a 25%, då lades helt plötsligt Valmyndighetens dator ner. Man angav en krasch som orsak. Märkligt, för nog borde väl en myndighets databas hålla för 6004 distrikts inrapportering. Rimligt hade det testats innan, inför Sveriges viktigaste val, ellerhur?

Nej, kraschen var ett osympatiskt fusk, en gigantisk flagrant åtgärd från myndigheten, för att se till att Socialdemokraternas resultat växte, likaså gällde det att rädda Miljöpartiet, som innan kraschen låg på 3,2%. Allianspartierna och Vänstern var alla långt nere i procentsatsen.

När väl bilden från Valmyndigheten åter visades, var SD:s andel sänkt till 17,5% och S uppemot 29%. Mp var helt plötsligt över 5%, Moderaterna var nu andra största parti. Det kallar jag fusk i världsklass.

De övriga partierna fick enligt Valmyndighetens påvisade resultat ”bara 1,5%. Det skulle betyda att alla övriga partier som Folkhemmet Sverige, Alternativ för Sverige, Enhet, FI, NMR m.fl. fick sammanlagt 150.000 röster. Det är ett påvisat fusk. För två dagar innan hade Alternativ för Sverige 4-5%. Alltså mellan 250.000 – 350.000 personer som tänkte rösta på dem. Vad jag idag sett, är att AfS samlade 0,31%. Det stämmer inte.

Det finns mycket mer att säga om detta vansinne, men nu är det viktigt att ni erkänner att ni fuskat och betett er mycket illa mot hela svenska folket. Visa att ni är vuxna nog, att stå för era lögner och era illasinnade ageranden.

Vi alla vet, att det är Bilderberggruppen som vill ha ett specifikt resultat. Nämligen att Annie Lööf ska bli den nya statsministern. Det är så skrämmande och hemskt, att ni väljer globalisterna och deras agenda om den nya världsordningen, framför ert eget folk. Skäms!

Erkänn Wallenbergfamiljens dominans över er. Erkänn och säg adjö till dem. Gör ni det offentligt och ordnar ett omval, så kommer befolkningen i Sverige, att kunna ställa upp på vår Riksdags och vår kommande Regerings välvilliga ageranden gentemot oss- ert folk!

Lasse Wikman

CC: Sverigedemokraterna

Mer om valfusket och om att demokratin förlorat sin legitimitet.Peter Krabbe: Tankar efter valet. Läs här.

Kenny Korén får avsluta detta osedvanligt långa inlägg:

Oavsett hur valresultatet har kommit till, så kommer många att få som de ville ha det. Det är samma personer som kommer att gapa och skrika när de tvingas att arbeta allt längre till allt lägre pensioner och när deras barnbarn inte får något eget boende.

De förstår ingenting om nationalekonomi och vad som krävs för att kunna bibehålla välfärdssystemen och pensionssystemet, som inte är några självspelande pianon.


De förstår inte att ”öppna hjärtan” och ”öppna gränser” samt ”en humanitär stormakt”, medvetet eller omedvetet förgör förutsättningarna för våra samhällsfunktioner.

När dessa system och kommunernas ekonomi kraftigt kommer att försämras eller totalt krascha på sikt, då kommer det enligt dessa verklighetsförnekare att bero det på den vita mannens förtryck, olika patriarkala strukturer, genusproblematiken samt identitetspolitikens misslyckande, och det trots alla ”värdegrunder”.

De kommer inte att förstå varför det gick som det gjorde, trots att det var enkelt att förutspå ifall man orkade sätta sig in i de mest enkla nationalekonomiska förutsättningarna. Ett bevarande av vårt välfärdssamhälle och riskerna med kommunernas nu kraftigt accelererande skuldsättning, kommer garanterat att leda till rent kaos.

De kommer aldrig att förstå, att man inte kan ha ett fungerande samhälle som styrs av hormonstörda tyckare. Dessa ”tror” och ”känner”, istället för att tillsätta de som tar faktabaserade och konsekvensanalytiska beslut och som därför kommer till höga beslutsfattande positioner.

De vill ha en mångfald av enfald, där mångfald inte är olika djupt förankrade kompetenser utan istället består av vilket kön, partitillhörighet, etnicitet, hudfärg och sexuell läggning som personer har.

De är faktaimmuna och har en mental blockering som omöjliggör att på djupet göra en konsekvensanalys gällande den nyhetsrapportering och statistik som förmedlas, om vilka som är extremt överrepresenterade i brottsregistren som förövare, det vill säga pojkar och män från Mellanöstern och Nordafrika. Oavsett deras hat och aggressivitet och falska epitet, så är statistik och offentliga domstolshandlingar inte rasism.

De sörjer inte det Sverige som politikerna tog ifrån oss med hjälp av nyttiga idioter som gick till valurnorna ivrigt påhejade av artister, medieprofiler, ”experter” och så kallade journalister.

Det fanns ett Sverige där det i princip inte existerade denna typ av förövare eller i alla fall i ett avsevärt mycket mindre antal under den tid som jag växte upp. Så grattis till er alla som välkomnar den extrema ökningen av följande;

 • Grupp-och överfallsvåldtäkter.
 • Sexövergrepp utförda av män i grupp på badhus och konserter.
 • Gruppvåldtäkter riktade mot pojkar och män, unga flickor och vuxna kvinnor.
 • Skolbränder.
 • Bilbränder.
 • Stenkastning mot ambulans och brandkårspersonal.
 • Skjutningar och gängmord.
 • Sprängningar och handgranatsattacker.
 • Åldringsbrott.
 • Våldsamma mångkulturella förorter.
 • Tiggare.
 • Hedersmord.
 • Barnäktenskap.
 • Könsstympning.
 • Polygami.
 • Snedvriden kulturellt nedärvd kvinnosyn.
 • Könssegregation på badhus och caféer.
 • Våld mot sjukvårdspersonal på akutmottagningar och sjukhus.
 • Koordinerade attacker mot polis i förorterna.
 • Attacker mot polisstationer.
 • Krav på anpassning till utländska religiösa trosuppfattningar.
 • Våldsamma konflikter mellan olika invandrande kulturer.
 • Våld mot kristna på asylboenden.
 • Våld mot judar där förövarna är från Mellanöstern.
 • Våld mot lärare och annan skolpersonal.
 • Att Sverige har blivit en fristad för utländska våldtäktsmän.
 • Att Sverige har blivit en fristad för terrorister.
 • Rasism mot svenskar och att infödda unga kvinnor dagligdags kallas för svennehora.

De sörjer inte det Sverige som politikerna tog ifrån oss, där vi nu har fått uppleva följande trots allt högre skatter;

 • Allt färre poliser, lärare och sjukvårdspersonal.
 • Allt längre vårdköer till sjukhus där folk dör i väntan på vård.
 • Allt länge köer till tandvård.
 • Att allt fler sjukhus, BB och akutmottagningar läggs ner.
 • Att allt fler äldreboenden försvinner.
 • Att antalet självmord bland 80+ pensionärer ökar.
 • Att antalet fattigpensionärer som skapat vårt välstånd ökar.
 • Att vår självförsörjningsgrad medvetet kraftigt har försämrats.
 • Att människor ifrån övriga världen får bostad men inte alla Sveriges studenter som är vår framtid.