onsdag 15 augusti 2018

Om fårskocken som leder svensk politik - Gästinlägg

Olle Ljungbeck, 86 år, är tillbaka:

Stefan Löfvén; "Vad fan håller ni på med", "Jag blir förbannad".

Ovanstående är vad Stefan Löfvén har att säga om ett av de värsta terrorbrotten i vårt land! Läs här.

Vad bryr jag mig om hans verbala spel för gallerierna?

Vad jag och svenska folket förväntar oss av landets regeringschef är hur man snarast sätter fast dessa barbarer och ger dem de straff de skall ha. Och då skall det inte röra sig om böter eller några månaders fängelse utan minimum tio år och därefter utvisning.

Vad han skulle gjort från första ögonblick var att sammankallat regeringen och de brottsbekämpande myndigheterna för beslut om omedelbara åtgärder för att fånga in dessa icke civiliserade individer.

Polisen kan gripa och bortföra en drygt 80-årig man från torget i Gävle trots att han inte på något sätt bryter mot lagen. Däremot kan man inte gripa dessa som eldar upp mer än hundra bilar på en kväll. Var finns logiken?

Men denne man Stefan Löfvén är ett negativt urval ur befolkningen.(Det är förövrigt också de andra från sjuklövern).

Men Löfvén är därtill den politiker som helt saknar moral och etik. Som f d personalchef med lång erfarenhet av rekrytering av chefer förstod jag för länge sedan att han är en individ som saknar handlingsförmåga.

Det säkraste kännetecknet för detta är något jag lärt mig genom lång erfarenhet. Dessa människor utan handlingsförmåga visar just bristen på denna egenskap genom att verbalt alltid ta till de stora orden när det inom deras ansvarsområde händer något dramatiskt. (Detta gör de sannolikt av det skälet att de inser sin brist på handlingsförmåga).

Är det någon som läser detta som någon gång sett, vad gäller Stefan Löfvén, orden följas av handlingar som löser "problemet"?

Men samma idioti på gränsen till imbecillitet uppvisar Annie Lööf när hon uttalar sig om denna terror; "Vi vill återupprätta rättssamhället". Denna stackars självförhärligande fjolla har nyss genom "Gymnasielagen" gett dödsstöten åt rättssamhället!

Att ändå kunna uttala sig som hon gör visar tydligt på hennes moral..

Hela sjuklövern påminner i samband med detta terrorangrepp på det svenska samhället som en skock får som råkat ut för något. De springer runt, runt och bara bräker.

Det vi nu sett under en följd av år hur sjuklöverns "ledare" reagerat då något dramatiskt hänt borde ju som minimum vara att konstitutionsutskottet gjorde en undersökning på samtliga sju om de faller under normalnivån när det gäller mognad, handlingsförmåga och intellekt. Det behövs dock ingen större utredning för att bevisa att så är fallet.

Att dessa åter skall få ställa upp i val och kanske ytterligare sänka det svenska samhället till en nivå där medborgarna om de stannar kvar i landet riskerar sina liv, hälsa egendom etc är något som varje medborgare starkt borde fundera på den 9 september.

Den som röstar på dessa är närmast att jämföra med en Kamikazepilot.

Det öde svenska folket kommer att gå till mötes om sjuklövern än en gång röstas fram till makten blir även - om annorlunda än kamikazepilotens -, en förstörelse av Sverige och en terror som saknar motstycke.

Under alla förhållanden kommer lidandet för svenska folket inte att bli mindre utan än värre.

I stället för att agera genom att stoppa terrorn från de inströmmade barbarerna har man ägnat större delen av sin tid åt hatiskt agerande mot det enda parti som vill rädda vårt land. Bara detta visar ju på vilket ansvar de tar för vårt land.

Deras litenhet och därmed bristande ledarskap genomsyrar allt de tar sig till. En röst på dessa en gång till så att de når regeringsmakten innebär för oss medborgare det definitiva slutet på det goda och trygga samhället.

Olle Ljungbeck, Hanåsvägen 110, 80591 Gävle.

Avslutningsvis, lögnaren och floskelmaskinen Stefan Löfvéns uttalanden då då?

Så här skriver Tino Sanandaji på Facebook:

De som tror att brand i flera orter samtidigt är exceptionellt missar att det numera ofta brinner lite varstans, men folk är avtrubbade så det tappat nyhetsvärdet när det inte är massbrand. Vi får helt enkelt trösta oss med hoppet att Stefan Löfvéns senaste krafttag kommer att lösa problemet:

2016 om 106 bilbränder i Malmö ”Det är fullständigt oacceptabelt”

2016 om angrepp mot polisen: ”Fullständigt oacceptabelt”

2016 ”fullständigt oacceptabelt att vi har ett sådant klimat att människor tar sig rätten att mörda”

2017 om brott ”Jag blir förbannad på riktigt”

2017 om gängmord ”Fullständigt oacceptabelt”

2017 om sexbrott: ”fullständigt bedrövligt och oacceptabelt”

2017 om brandattentat ”detta är fullständigt oacceptabelt”

2017 om Afrika: ”Att människor säljs som slavar är oacceptabelt”

2018 om dödskjutningar: ”Samhället kan aldrig acceptera detta”

2018 om bränderna i Göteborg: ”Jag blir förbannad – på riktigt!”

Läs också Ann Heberleins debattartikel här. Vi har tyckt synd om bilbrännarna för länge
Nu får Sverige betala för oviljan att se ”offren” för vad de är