lördag 11 augusti 2018

Om Stockholms pridefestival 2018 - Gästinlägg

Olle Ljungbeck, 86 år, är tillbaka med ett nytt gästinlägg. Denna gång om den kulturmarxistiska festivalen Stockholm Pride.

Denna gång skriver jag detta inlägg tillsammans med Olle och kompletterar med egen text.

Denna årliga festival. Stockholm Pride,  är en attack mot det svenska folket – en uppvisning i kulturmarxism och dekadens som hånar oss kristna och vår frälsare Jesus Kristus. Läs härhär och här.

Den kulturmarxistiska svenska kyrkan använder pride för att förfalska Guds evengelium. Läs här.

Den kristna tankesmedjan Claphaminstitutet är på väg att presentera en rapport om Pridefestivalens negativa effekter på folkhälsan. Nu vill de bjuda upp till debatt, men motparten nobbar inviten. Läs här.

Vet du att det finns en homolobby vars mål är att krossa kärnfamiljen och sexualisera och avköna alla barn? Alla skall bli en "hen".

RFSU – Riksförbundet För Sexuell Upplysning – har material som är riktat till pedagoger på låg-och mellanstadienivå samt förskolelärare och handlar om barn och deras sexualitet.

Häftet heter ‘Barns sexualitet – en vägledning’. Häftet fokuserar på barn från spädbarnsålder till puberteten och fokus är på förskoleåldern.

I häftet menar RFSU att barns sexuella lekar och sexuella utforskande är en del av ett barns liv och utveckling. Man menar också att det är naturligt att barn även är intresserade av vuxnas kroppar och att de vill röra de vuxnas könsorgan. Läs här.

Vuxna inom Riksförbundet För Sexuell Upplysning (RFSU) driver en kampanj för att ”samhället skall bejaka barns sexualitet” genom att dagispersonal skall uppmuntra barnen på dagis att leka sexlekar och ”utforska sin sexualitet” genom att ta på sig själva och onanera. Läs här.

Kan man lyckas med detta krossas nämligen landet inifrån, vilket är exakt vad NWO sataniska ideologi kulturmarxism eftersträvar. Inte nog med detta, hela jippot är även ett uppror mot Gud och är sataniskt.

Inte ens ÖB tvekar att skämma ut både sig själv och myndigheten Försvarsmakten genom att satsa på deltagande i Stockholm pride. Läs och lyssna här och här.


Det är tur att Herren tog mig ifrån förfallet i Försvarsmakten. För detta är jag evigt tacksam då jag saknade kraften själv att lämna så Herren fick lyfta ur mig.

Detta tangerar inte dåligt omdöme hos ÖB som denna artikel menar, detta är de facto dåligt omdöme och ÖB måste avgå! Han har nog inte omdöme nog att vare sig avgå eller skämmas antar jag.

Känns det bra hos dig att landets försvarsmakt slåss på satans sida mot vår frälsare och bidrar till att dra Guds dom över landet?

Officerskåren lallar med som hjärntvättade får och ingen i denna förr hedervärda kår tycks reflektera över att det faktiskt är antikrist man tjänar. Jag vet efter 35 år i denna kår att den politiska korrektheten (kulturmarxism) och den irrationella ryssfobin sitter stenhårt inmurad i kulturen.

Pride är ett uslag för antikrist lära som erövrar vårt land och regeringen och dess myndigheter rullar ut röda mattan för antikrist och spottar universums skapare och vår frälsare rätt i ansiktet. Läs här.

Lika illa är det med cheferna för MSB, polismyndigheten och Försvarshögskolan som också utan att tveka drar sina myndigheters namn i smutsen. Myndigheterna som förvaltar våldsmonopolet verkar älska den satanistiska ideologin kulturmarxism vilket i sig är oerhört oroande.

Över till Olle:

Undertecknad anmäler härmed Pridearrangörerna vid Stockholms Pridefestival.

De aktiviteter som nedanstående foton visar från festivalen är såväl förargelseväckande som djupt kränkande av de individer som utsätts för meddemonstranters behandling av dem.

Många av handlingarna bibringar inte åskådaren uppfattningen att det rör sig om kärlek. Snarare associerar det till förtryck.

Ett förtryck där den starke på ett egoistiskt och inte kärleksfullt sätt utnyttjar en annan person av rent egoistiska skäl. Det är dessutom en skymf mot de barn som genom sitt deltagande i demonstrationen genom att inte förstå vad det rör sig om, utsätts för en psykisk påverkan som helt klart kan vara skadlig.

Självklart skulle dessa handlingar inte accepterats av ordningsmakten om de utförts av enbart heterosexuella individer.

Samtidigt som jag gör denna anmälan vill jag deklarera att min principiella inställning är att varje individ och det gäller då inte minst HBTQ personer skall ha rätten att älska och ha sexuellt umgänge med individ av samma kön så länge vederbörande inte skadar eller skymfar denna/e.

Vi har i Sverige en stark lagstiftning som garanterar rätten för HBTQ-individer att älska och utöva sexuellt umgänge med individ av "annat" eller motsatt kön.

Därför finns ingen anledning att av något slags missriktat godhetssyndrom, snällism eller tyckasyndom-ism gå utanför de ramar där människor kränks eller skadas såväl fysiskt som psykiskt.

Olle Ljungbeck, Hanåsvägen 110, 80591 Gävle

Läs också mitt inlägg från 2016 här med titeln "Om det nya perversa Sverige och införandet av NWO".

Slutligen, Sverige har många kloka kvinnliga debattörer som reagerar på vansinnet i Sverige genom att skriva. En sådan är Claudia de Longueville, som reagerar på denna artikel av Alice Teodorescu (Sverige behöver modiga politiker) genom att skriva:

Alice Teodorescu: ”Den som fortfarande tvivlar på om åsiktskorridorer existerar i dagens Sverige, om rädslan har tagit människor som gisslan, bör begrunda förra veckans omdiskuterade Pride-debatt.”

Åsikts- och yttrandefriheten är, som du konstaterar under hård press i gamla världen, inte minst i detta rike, Alice.

Den politiska korrekthetens fasansfulla farsot har här kopplat ett järngrepp.

Det har under decennier utvecklats en sjuklig vurm för åsiktsförtryck, som blivit allt tydligare. 
En morbid likriktning, som Sverige i motsats till övriga europeiska länder haft en olycklig fallenhet för.

Så länge som svindlerierna och nyspråket kan fortskrida, så länge kan verkligheten döljas och massorna hållas i schack.

Sveriges svårartade situation är en direkt följd av ett omfattande undertryckande av det fria ordet.

De politiska partierna kommer aldrig någonsin att vilja tillstå, att deras ängsliga och handfallna agerande är dikterat av en förgiftad tankesfär av sinnesrubbade doktriner.

Allt överlagrat av ett mördande åsiktsförtryck, som under lång tid förpestat atmosfären och omöjliggjort allt rationellt tänkande på alla plan i den svenska nationen.

Det är en otäck atmosfär, som råder i dagens Sverige, Alice.

Det finns ingen måtta på dårskapen i ett rike, där en stor del av tredje statsmakten tagits över av åsiktspoliser.

I ett sådant land kan indoktrineringen och hjärntvätten gå hur långt som helst.

Denna kommentator, med avstamp på flugskitsnivå, jagas med blåslampa nästan varhelst hon visar sig.

Så stor är rädslan och ruttenheten i denna stat, att de ställen är ytterligt fåtaliga, där hon ses med blida ögon.

Risken för att bli spärrad och utestängd är ständigt överhängande.

Tjallare, brandare och skvallerbyttor är allestädes närvarande.

Är det för mycket begärt, att Gud skulle vara så god, att han straffar de gangsters som på bara fyra år importerat så fasansfulla problem att de ekonomiska och kulturella skadorna är irreparabla?

Varför i hela friden har just Svea rike drabbats så hårt av den politiska korrekthetens gräsliga gissel?

En hemsökelse, vars otäcka följder närmast är att likna vid medeltidens böldpest.

En landskatastrof, vars yttersta konsekvens förefaller vara ett folkutbyte, som kan komma att transformera det gamla kungadömet till ett Nordens Särkland.

Claudia, varför det är som det är kan du läsa om här i ett inlägg med titeln "Om den trojanska hästen kulturmarxism och socialdemokraterna".

Sverige är verkligen illa ute och Försvarsmakten och polismyndigheten står på satans sida.

Framtida poliser utbildas i det kulturmarxistiska nästet södertörns högskola och framtida officerare på den politiskt korrekta och ryssfobiska Försvarshögskolan (jo jag vet, jag har både jobbat och studerat där i många år). Vad säger det om framtiden?

Vem vågar nobba pride frågar sig Ruth Nordström på ledarplats i tidningen världen idag. Läs här.

Det är fruktansvärt att läsa om alla perversiteter som hon nämner i artikeln. En sak är säker, rikets överbefälhavare är för feg för att nobba pride. Och han skall leda försvaret av landet om det behövs!

Kan Sverige tillfriskna? Enda möjliga räddningen för Sverige är en väckelse i namnet Jesus Kristus och en total omvändelse.

Ett steg i detta är att förbjuda det sataniska jippot pride. Hur stor är sannolikheten för ett folk som glömt vilka de är - skapade till avbild av universums skapare?

Jag är återigen tacksam mot min frälsare, denna gång över att jag fick möjlighet att lämna Sverige helt och emigrera och för att Han förde ihop mig med min älskade hustru.

Två av dessa tre bilder är farliga för barn i Sverige. Gissa vilka!


Vem vill bo kvar i dårhuset och synarkin Sverige (läs här) med sina riggade val (läs här), demonkontrollerade högförrädare till s.k. "politiker" som hatar det folk som sägs ha valt dem (vilket alltså inte är sant) och med genomkorrumperade myndigheter, dito rättsväsende? Inte jag!


Uppdatering 2019-08-04
Uppdatering sommaren 2020


Uppdatering sommaren 2020
…..


Om att ta ansvar - Gästinlägg

Olle Ljungbeck, 86 år, är tillbaka med ett nytt gästinlägg. Denna gång om floskelmaskinen och rikslögnaren Stefan Löfvén. Över till Olle:

Stefan Löfven; "Tillsammans tar vi ansvar". 

Det enda Stefan Löfvén är bra på är att formulera slagord. Märk väl formulera. Han har formulerat hundratals sådana men de har alla varit till intet förpliktigande. Med andra ord har de inte lett till några åtgärder alls.

Och som alltid ger han sken av något han inte menar. Tag t ex detta senaste; "Tillsammans tar vi ansvar". Men så förhåller det sig ju inte.

Varken han själv eller den grupp  - invandrarna och de asylsökande ekonomiska emigranterna - som skulle rädda välfärden, har tagit sitt ansvar eller avkrävts det av Löfvén eller av Sjuklövern.

I stället konsumerar (matas de med) en stor del av det utrymme som bl a skall gå till skola, vård och omsorg. Det innebär att dessa områden är i kris och varken åldringar, sjuka, skolelever får de resurser som krävs för att upprätthålla en nödvändig standard.

I stället för att avkräva invandrarna insatser så de åtminstone betalar sina egna kostnader som rör sig om ca 100 miljarder pr år så tillåter de att dessa konsumerar mer och mer av det utrymme som skall gå till de viktigaste välfärdsområdena.

De vill inte lära språket som är en nödvändighet för att komma in i samhället och jobba. Se på kvinnorna i sina långa särkar, sjalar etc. Inte har de för avsikt att jobba. I så fall skulle de åtminstone anpassa sin klädsel så de kan utföra ett jobb utan att snava eller falla omkull.

I stället får de grunda egna skolor där barnen inte i första hand får lära sig svenska språket utan "utbildningen" i dessa skolor är helt och hållet inriktad på att bli kvar i det ”egna samhället” med alla hinder detta innebär för en vettig integrering i det nya landet.

Till Stefan Löfvén om ett exempel på att ta ansvar.

Min hustru är 80 och jag är 86 år. Vi bor på landet och sköter oss själva helt utan hjälp från någon. Vi värmer vårt hus med ved. Jag fäller, sågar, klyver och lagrar varje år 20 kubikmeter för den kommande vintern.

Varje vecka dammsuger vi och våttorkar golven två gånger. Vi tvättar själv våra kläder och utför allt annat nödvändigt och kostar därför inte samhället en krona varför jag kan påstå att vi tar ansvar - men ett självklart sådant hos en ansvarsmedveten person.

Men dina invandrare, som är allt från barn till vuxna män och kvinnor  mellan 18 år och mer? På alla de boenden de har och för närvarande befinner sig blir de uppassade, får sin mat lagad, får städat, diskat och tvättat på samhällets bekostnad. Härtill får de en inte obetydlig månadsersättning för att inget göra.

Min och vår vilja att göra rätt för oss skall inte uppfattas som något skryt från min sida. Att jag t ex är bättre än andra pensionärer. Hundratusentals svenska pensionärer gör det samma. Dvs sköter sig helt själva utan någon kostnad för samhället . Vilka, "Dina invandrare eller de pensionärer jag nämner här, tar sitt ansvar?

Nej i stället mördar de, våldtar, rånar, förstör och bränner upp privat och samhällsägd egendom för tiotals miljarder varje år. Men inte nog med detta.

När poliser, brandsoldater, ambulanspersonal rycker ut för att skydda medborgarna från skadegörelse etc möts de av stenkastning etc. Skulle du ta ditt ansvar vilket du inte gör på något område skulle du omgående kräva att de inte enbart gör rätt för sig utan också anpassar sig till vår grundlagsfästa värdegrund och inte som nu i stället raserar vårt samhälle.

Vi, svenska folket och däribland inte minst sjuka och pensionärer får mer än väl ta vårt ansvar genom en dagligen försämrad välfärd. Den är så försämrad att det egna landets medborgare inte får den hjälp och vård som de är berättigade till. Därför skördar ditt falska svammel om att ta ansvar, dagliga offer bland landets egna medborgare.

Artikelns rubrik var vad Stefan Löfvén sa. Nedanstående är vad han menade.

Ni, varje svensk, barn, kvinna, man skall ta ert ansvar genom att avstå från såväl nödvändig standard på skola, sjukvård och omsorg.

Detta skall ni göra till förmån för de tiotusentals unga, friska, arbetsföra invandrare varav ett stort flertal är ekonomiska emigranter.

Om detta innebär - som det gör - sämre skola, sjuk- och åldringsvård som kan innebära förvärrad sjukdom och för tidig död så måste vi ta detta i humanismens tjänst. En stor del av dessa människor kommer utifrån vad jag nu gör, att nu och i framtiden rösta på mitt parti och det är vad som betyder mest för mig.

De offer - denna - min framtidssatsning kostar er svenska medborgare ser jag med min humanistiska lidelse som nödvändiga.         
                                                              ------
Till slut. De dårar inom miljöpartiet etc som nu vill lägga 50 miljarder på miljön borde inse att även om vi släcker ner allt som har med fossila bränslen etc att göra så påverkar det inte klimatet en promille. Det är som att spotta i havet i tron att man kan höja vattennivån.

Olle Ljungbeck, Hanåsvägen 110, 80591 Gävle

Dårarna i mljöpartiet vill också införa skatt på privata parkeringsplatser. Läs här. Hela deras politik bygger på en enda stor lögn. Lögnen om global warming.

Miljöpartiet sprider inför valet 2018 lögner med sina valaffischer där man använder foto på svältande isbjörn från 2015 från Svalbard där isbjörnsbeståndet inte alls har minskat utan är stabilt. Läs här.

Det finns de facto inga som helst rapporter om någon minskning av isbjörnsbeståndet – utan det är antingen stabilt eller ökar.

”Faktum är att världens isbjörnar just nu mår bra”, säger Jon Aars, en av världens ledande isbjörnsforskare. Utbildningsminister Gustav Fridolin (MP) sprider även vidare denna lögn i partiets valfilm...


Det sägs att 97% av världens klimatforskare är överens om att det pågår en allvarlig klimatförändring som hotar livet på jorden. Och att det är människan som orsakat detta klimathot genom att släppa ut koldioxid och andra växthusgaser i atmosfären.

Den prestigefyllda rymdorganisationen NASA skriver på sin hemsida att det finns ett flertal vetenskapliga studier som visar att minst 97% av klimatforskarna är överens om att den globala uppvärmningen med stor sannolikhet beror på människan.

Problemet är bara att det inte alls är vad dessa studier visar. Läs här.

Billy Wideling skriver på Facebook:

EN GÅNG FÖR ALLA OM LÖGNEN OM CO2 (KOLDIOXID)

Visste ni att påståendet om att CO2 (koldioxid) utsläpp skulle vara skadligt för miljön är en bluff ?

CO2 betyder att det är en kol atom och 2 syreatomer, tillsammans fyller de alla atomernas oktetter så det är en extremt stabil molekyl.

CO2 är på inga sätt giftigt för något levande, det oxiderar inte och det interagerar inte med nästan något annat.

Vanlig kolsyra i läsk är just CO2.

CO2 är exakt lika stabilt som H2O (vatten), fast tyngre.

H2O har en vikt på 18.02 g/mol medans CO2 har en vikt på 44.01 g/mol, alltså är koldioxid ungefär 2.5 gånger tyngre än vattenångan.

CO2 räknas visserligen till en av växthusgaserna men är en av de minst effektiva växthusgaserna på grund av sin atomvikt, det kommer nämligen inte upp i atmosfären utan ramlar bara ner till marken.

H2O däremot är en stark växthusgas och kommer relativt högt upp i atmosfären där det bildar moln som blir regn.

Så, på det så är däremot CO2 livsviktigt för alla gröna växter, ju mer CO2 ju bättre växer växterna och ju mer syre kan de producera.

Effekten heter fotosyntes och går till så här: 6 H2O + 6 CO2 + ljusenergi -> C6H12O6 (druvsocker) + 6 O2

Med andra ord, så använder växter vatten och koldioxid för att göra druvsocker och så restprodukten syre, så CO2 är det bästa vi kan ha för att öka skördar och få en starkare natur.

Ytterligare på mänsklighetens samlade utsläpp av CO2 genom alla tider motsvarar vad ett enda medelstort vulkanutbrott släpper ut.

Så, varför påstår då många "experter" att CO2 är farligt på diverse ospecificerade sätt ?

Ja.... har ni märkt att varor med "låga CO2 utsläpp" är mycket dyare ?

Och att regeringen vill hårdare beskatta saker som släpper ut CO2 ?

Det är helt enkelt en enorm bluff, en lögn, för att företag ska dra in mer pengar och regeringar kan ursäkta högre skatter. Se denna film.

Läs också Rune Söderlunds tre år gamla gästinlägg om en politikers ansvar här. Något Stefan Löfvén struntar fullständigt i när han kör över folket och begår grundlagsbrott.

Bilden nedan visar några sinnessjuka "satsningar" som högförrädarna i regeringen Löfvén ägnar sig åt.


Just, det den internationella satsningen på global feminism om 1 miljard saknas i bilden. Läs om denna här.