fredag 15 juni 2018

Om googlingstips till Stefan Löfvén - Gästinlägg

Olle Ljungbeck, 86 år, numera stående gästkrönikör har några googlingstips till Stefan Löfvén:

Stefan Löfven googla om detta ..

Till psykolog; "Vad är jag för en personlighet när jag aldrig genomför det jag lovar"?

Till socialstyrelsen; "Hur kan vi ha 60000 könsstympade kvinnor?

Till Ygeman; "Varför har vi fortfarande kvar de 80000 som inte fått asyl?

Googla till migrationsverket; "Varför utvisar vi inte de som bryter mot våra lagar och grundlagsfästa värderingsgrund genom att mörda, begår gruppvåld/våldtäkter, begår hedersvåld, rånar, tvingar barn att gifta sig, bränner bilar och fastigheter"?

Googla till Annie Lööf;  "hur skall det gå för alla skolflickor som tvingas gå i samma skola som de 9000  afghanska männen. Tror hon de kan bli psykiska vrak"?

Googla till en psykolog; "Vad händer med kvinnor/flickor som ständigt känner oro och ångest för att bli våldtagna när de lämnar hemmet"?

Googla till SKL (Sveriges kommuner och landsting);" vad händer när det saknas 5000 vårdplatser"?

Googla till en statsvetare; "vad innebär det för framtiden med parallella samhällen"?

Googla till det judiska samfundet i Sverige; " vad anser de om att du inte bryr dig om att judar förföljs när förföljelsen utförs av islamister"?

Googla till FN-chefen; " vad anser han om att du inte följer den FN-konvention som förbjuder all slags diskriminering av kvinnor och som Sverige skrivit under bl a diskrimineringen i våra förorters parallelsamhällen och i varenda moskè"?

När Du är klar med detta kan Du googla till samme psykolog om vad cynism och maktbegär kan leda till. Men också vad han anser motsatsen till humanism heter.

Slutligen bör Du googla följande till Jimmie Åkesson;

"Jag ber om ursäkt för mitt uttalande om att Du skall googla på humanism. Självklart är det jag - Stefan Löfven - som bör göra det.

Detta, av den anledningen att ingen tidigare ledare för Sverige har förstört landet så som jag gjort tillsammans med mina kamrater i sjuklövern. Självklart erkänner jag att det är historiens värsta katastrof när svenska kvinnor inte kan vistas utanför hemmet utan livvakt.

Självklart har det aldrig tidigare i Sverige förekommit så mycket våld i form av mord, våldtäkter/gruppvåldtäkter, rån, terror, stängda skolor pga hot, hedersvåld, kvinnlig könsstympning, barn- och tvångsäktenskap, parallella samhällen med flera rättssystem etc etc på grund av den helt ansvarlösa och planlösa invandring jag - Stefan Löfvén - tillåtit.

Självklart har Du hela tiden haft rätt i din argumentation. Därför ser jag det som naturligt och inte förvånande att SD blivit största parti efter valet.

Jag erkänner nu att för att få slut på denna fasansfulla utveckling måste alla invandrare som gör sig skyldiga till brott där straffet är minst fängelse skall utvisas. Men självklart också de som inte tillägnar sig och accepterar svensk värdegrund.

Så än en gång, Jimmie Du har haft rätt från första början.

Olle Ljungbeck, Hanåsvägen 110, 80591 Gävle