torsdag 12 april 2018

Om ondskans imperium - Gästinlägg

Olle Ljungbeck, 86 år, om det spända världsläget orsakat av KhazarmaffianIsrael och USA, ondskans axel. Fast världen genomskådat dem fortsätter de med sina False Flag attacker i Syrien för att starta WWIII. De vita hjälmarna används ofta för att mörda åt dem i dessa False Flag attacker. Läs här. Hillary Clinton ger sig inte innan Armageddon är här. Läs här och här.


Över till Olle:

Skall vi få se en upprepning av konsekvenserna av krigen mot Irak och Libyen?

När USA, England, Frankrike, Nato och (även Sverige i kriget mot Libyen) beslöt sig för att störta diktatorerna i Irak och Libyen tänkte man aldrig på vad detta skulle innebära för landets invånare.

Vi vet att det ledde till full anarki där olika grupper såväl sådana som troligen ville sitt folks väl men andra renodlade terrorgrupper, som om de vunnit sannolikt inte skulle stabiliserat länderna och strävat efter en demokratisk lösning utan endast förvärrat situationen.

Följden av att diktatorerna störtades utan att någon stabil och enande ledning tog över blev den flyktingvåg som sköljde över Europa. Det innebär rent faktiskt att det är väst som skapat denna.

Man får ha vilken uppfattning som helst om Putin, men han insåg i motsats till västmakterna att ett störtande av Assad skulle leda till samma anarki som skedde i Irak och Libyen.

Sannolikt ser inte heller Putin, Assad som en framtida ledare för Syrien.

Men tills landet kan samlas kring en person/grupp som kan skapa förtroende från majoriteten av befolkningen vore det vansinne att störta Assad.

När det sedan gäller gasattackerna finns inga bevis var ifrån dessa kommer. Jag finner det otroligt att Assad i det läge han befinner sig genom att snart stå som segrare, rasera denna möjlighet genom att använda gas.

Sannolikheten att det är terrorgrupper som är förövarna är mycket mera troligt. I ett läge där de är på väg att förlora ligger det nära till hands att de använder gas om de därmed kan få väst att tro att det är Assad som ligger bakom denna. Det skulle som vi ser omedelbart få väst att agera mot Assad.

Jag är självklart inte för att försvara diktatorer men att bara besinningslöst slå ner dem innan man har en lösning för framtiden utan i stället skapar än mer anarki kan inte vara särskilt intelligent.

När det gäller störtandet av Gadaffi i Libyen är det ställt utom allt tvivel att det var USA som ville detta.

En sak som inte kan förbises varför kriget startades är att Gadaffi hade för avsikt att sälja olja i euro och dessutom utlovade en valuta baserad på guldfot.

Den som hållit sig något så när informerad om krig etc efter andra världskrigets slut kan inte undgå att se att det löper som en röd tråd genom historien att det är USA som startat de flesta krig därefter.

Inget krig är väl försvarbart. Men på de premisser USA startat "sina" krig finns inget förmildrande utan de är samtliga oförsvarbara och har oftast grundats på att de skulle ge USA ekonomiska fördelar.

Att Wallström ställer upp på hetsjakten mot Putin visar än en gång vilken olycka hon är som utrikesminister. Tänk er Olof Palme i samma situation. Inte hade han agerat Som Stefan Löfvén och Wallström gör!

Olle Ljungbeck, Hanåsvägen 110, 80591 Gävle

PS. Vad är det då som händer? Denna film berättar detta. DS