lördag 11 augusti 2018

Om Stockholms pridefestival 2018 - Gästinlägg

Olle Ljungbeck, 86 år, är tillbaka med ett nytt gästinlägg. Denna gång om den kulturmarxistiska festivalen Stockholm Pride.

Denna gång skriver jag detta inlägg tillsammans med Olle och kompletterar med egen text.

Denna årliga festival. Stockholm Pride,  är en attack mot det svenska folket – en uppvisning i kulturmarxism och dekadens som hånar oss kristna och vår frälsare Jesus Kristus. Läs härhär och här.

Den kulturmarxistiska svenska kyrkan använder pride för att förfalska Guds evengelium. Läs här.

Den kristna tankesmedjan Claphaminstitutet är på väg att presentera en rapport om Pridefestivalens negativa effekter på folkhälsan. Nu vill de bjuda upp till debatt, men motparten nobbar inviten. Läs här.

Vet du att det finns en homolobby vars mål är att krossa kärnfamiljen och sexualisera och avköna alla barn? Alla skall bli en "hen".

RFSU – Riksförbundet För Sexuell Upplysning – har material som är riktat till pedagoger på låg-och mellanstadienivå samt förskolelärare och handlar om barn och deras sexualitet.

Häftet heter ‘Barns sexualitet – en vägledning’. Häftet fokuserar på barn från spädbarnsålder till puberteten och fokus är på förskoleåldern.

I häftet menar RFSU att barns sexuella lekar och sexuella utforskande är en del av ett barns liv och utveckling. Man menar också att det är naturligt att barn även är intresserade av vuxnas kroppar och att de vill röra de vuxnas könsorgan. Läs här.

Vuxna inom Riksförbundet För Sexuell Upplysning (RFSU) driver en kampanj för att ”samhället skall bejaka barns sexualitet” genom att dagispersonal skall uppmuntra barnen på dagis att leka sexlekar och ”utforska sin sexualitet” genom att ta på sig själva och onanera. Läs här.

Kan man lyckas med detta krossas nämligen landet inifrån, vilket är exakt vad NWO sataniska ideologi kulturmarxism eftersträvar. Inte nog med detta, hela jippot är även ett uppror mot Gud och är sataniskt.

Inte ens ÖB tvekar att skämma ut både sig själv och myndigheten Försvarsmakten genom att satsa på deltagande i Stockholm pride. Läs och lyssna här och här.


Det är tur att Herren tog mig ifrån förfallet i Försvarsmakten. För detta är jag evigt tacksam då jag saknade kraften själv att lämna så Herren fick lyfta ur mig.

Detta tangerar inte dåligt omdöme hos ÖB som denna artikel menar, detta är de facto dåligt omdöme och ÖB måste avgå! Han har nog inte omdöme nog att vare sig avgå eller skämmas antar jag.

Känns det bra hos dig att landets försvarsmakt slåss på satans sida mot vår frälsare och bidrar till att dra Guds dom över landet?

Officerskåren lallar med som hjärntvättade får och ingen i denna förr hedervärda kår tycks reflektera över att det faktiskt är antikrist man tjänar. Jag vet efter 35 år i denna kår att den politiska korrektheten (kulturmarxism) och den irrationella ryssfobin sitter stenhårt inmurad i kulturen.

Pride är ett uslag för antikrist lära som erövrar vårt land och regeringen och dess myndigheter rullar ut röda mattan för antikrist och spottar universums skapare och vår frälsare rätt i ansiktet. Läs här.

Lika illa är det med cheferna för MSB, polismyndigheten och Försvarshögskolan som också utan att tveka drar sina myndigheters namn i smutsen. Myndigheterna som förvaltar våldsmonopolet verkar älska den satanistiska ideologin kulturmarxism vilket i sig är oerhört oroande.

Över till Olle:

Undertecknad anmäler härmed Pridearrangörerna vid Stockholms Pridefestival.

De aktiviteter som nedanstående foton visar från festivalen är såväl förargelseväckande som djupt kränkande av de individer som utsätts för meddemonstranters behandling av dem.

Många av handlingarna bibringar inte åskådaren uppfattningen att det rör sig om kärlek. Snarare associerar det till förtryck.

Ett förtryck där den starke på ett egoistiskt och inte kärleksfullt sätt utnyttjar en annan person av rent egoistiska skäl. Det är dessutom en skymf mot de barn som genom sitt deltagande i demonstrationen genom att inte förstå vad det rör sig om, utsätts för en psykisk påverkan som helt klart kan vara skadlig.

Självklart skulle dessa handlingar inte accepterats av ordningsmakten om de utförts av enbart heterosexuella individer.

Samtidigt som jag gör denna anmälan vill jag deklarera att min principiella inställning är att varje individ och det gäller då inte minst HBTQ personer skall ha rätten att älska och ha sexuellt umgänge med individ av samma kön så länge vederbörande inte skadar eller skymfar denna/e.

Vi har i Sverige en stark lagstiftning som garanterar rätten för HBTQ-individer att älska och utöva sexuellt umgänge med individ av "annat" eller motsatt kön.

Därför finns ingen anledning att av något slags missriktat godhetssyndrom, snällism eller tyckasyndom-ism gå utanför de ramar där människor kränks eller skadas såväl fysiskt som psykiskt.

Olle Ljungbeck, Hanåsvägen 110, 80591 Gävle

Läs också mitt inlägg från 2016 här med titeln "Om det nya perversa Sverige och införandet av NWO".

Slutligen, Sverige har många kloka kvinnliga debattörer som reagerar på vansinnet i Sverige genom att skriva. En sådan är Claudia de Longueville, som reagerar på denna artikel av Alice Teodorescu (Sverige behöver modiga politiker) genom att skriva:

Alice Teodorescu: ”Den som fortfarande tvivlar på om åsiktskorridorer existerar i dagens Sverige, om rädslan har tagit människor som gisslan, bör begrunda förra veckans omdiskuterade Pride-debatt.”

Åsikts- och yttrandefriheten är, som du konstaterar under hård press i gamla världen, inte minst i detta rike, Alice.

Den politiska korrekthetens fasansfulla farsot har här kopplat ett järngrepp.

Det har under decennier utvecklats en sjuklig vurm för åsiktsförtryck, som blivit allt tydligare. 
En morbid likriktning, som Sverige i motsats till övriga europeiska länder haft en olycklig fallenhet för.

Så länge som svindlerierna och nyspråket kan fortskrida, så länge kan verkligheten döljas och massorna hållas i schack.

Sveriges svårartade situation är en direkt följd av ett omfattande undertryckande av det fria ordet.

De politiska partierna kommer aldrig någonsin att vilja tillstå, att deras ängsliga och handfallna agerande är dikterat av en förgiftad tankesfär av sinnesrubbade doktriner.

Allt överlagrat av ett mördande åsiktsförtryck, som under lång tid förpestat atmosfären och omöjliggjort allt rationellt tänkande på alla plan i den svenska nationen.

Det är en otäck atmosfär, som råder i dagens Sverige, Alice.

Det finns ingen måtta på dårskapen i ett rike, där en stor del av tredje statsmakten tagits över av åsiktspoliser.

I ett sådant land kan indoktrineringen och hjärntvätten gå hur långt som helst.

Denna kommentator, med avstamp på flugskitsnivå, jagas med blåslampa nästan varhelst hon visar sig.

Så stor är rädslan och ruttenheten i denna stat, att de ställen är ytterligt fåtaliga, där hon ses med blida ögon.

Risken för att bli spärrad och utestängd är ständigt överhängande.

Tjallare, brandare och skvallerbyttor är allestädes närvarande.

Är det för mycket begärt, att Gud skulle vara så god, att han straffar de gangsters som på bara fyra år importerat så fasansfulla problem att de ekonomiska och kulturella skadorna är irreparabla?

Varför i hela friden har just Svea rike drabbats så hårt av den politiska korrekthetens gräsliga gissel?

En hemsökelse, vars otäcka följder närmast är att likna vid medeltidens böldpest.

En landskatastrof, vars yttersta konsekvens förefaller vara ett folkutbyte, som kan komma att transformera det gamla kungadömet till ett Nordens Särkland.

Claudia, varför det är som det är kan du läsa om här i ett inlägg med titeln "Om den trojanska hästen kulturmarxism och socialdemokraterna".

Sverige är verkligen illa ute och Försvarsmakten och polismyndigheten står på satans sida.

Framtida poliser utbildas i det kulturmarxistiska nästet södertörns högskola och framtida officerare på den politiskt korrekta och ryssfobiska Försvarshögskolan (jo jag vet, jag har både jobbat och studerat där i många år). Vad säger det om framtiden?

Vem vågar nobba pride frågar sig Ruth Nordström på ledarplats i tidningen världen idag. Läs här.

Det är fruktansvärt att läsa om alla perversiteter som hon nämner i artikeln. En sak är säker, rikets överbefälhavare är för feg för att nobba pride. Och han skall leda försvaret av landet om det behövs!

Kan Sverige tillfriskna? Enda möjliga räddningen för Sverige är en väckelse i namnet Jesus Kristus och en total omvändelse.

Ett steg i detta är att förbjuda det sataniska jippot pride. Hur stor är sannolikheten för ett folk som glömt vilka de är - skapade till avbild av universums skapare?

Jag är återigen tacksam mot min frälsare, denna gång över att jag fick möjlighet att lämna Sverige helt och emigrera och för att Han förde ihop mig med min älskade hustru.

Två av dessa tre bilder är farliga för barn i Sverige. Gissa vilka!


Vem vill bo kvar i dårhuset och synarkin Sverige (läs här) med sina riggade val (läs här), demonkontrollerade högförrädare till s.k. "politiker" som hatar det folk som sägs ha valt dem (vilket alltså inte är sant) och med genomkorrumperade myndigheter, dito rättsväsende? Inte jag!


Uppdatering 2019-08-04

2 kommentarer:

  1. Usch...det är värre än jag trodde...

    SvaraRadera
  2. Det är mycket illa nu, jag är rädd att slutet är nära.

    SvaraRadera