torsdag 23 augusti 2018

Om mörkret över Sverige - Gästinlägg

Olle Ljungbeck, 86 år, är tillbaka. Denna gång med en betraktelse över de sorgliga resterna av Sverige. Landet som tog hundratals år att bygga upp men bara två mandatperioder att fullständigt förstöra. Över till Olle:

I vilken situation/tillstånd skall ett land - i detta fall endast en formell demokrati - befinna sig i, för att en stor minoritet (omkr 1/4) av landets befolkning, har moralisk rätt att göra uppror mot regimen för att den utan att höra folket släppt in en stor gruppinvandrare som på plats inte endast terroriserar utan dödar, våldtar, rånar landets egen befolkning men också förstör materiell egendom för miljarder utan att regeringen och med den allierade partier försvarar landets egna invånare? 


Vi är i den situationen nu att vi som inte längre tolererar det som sker måste ta ställning och seriöst överväga om vi längre kan fortsätta den väg som innebär förstörelse av vårt land och slaveri av vårt folk innan det är för sent. 


Innebär inte det kommande valet en förändring med en tydlig maktförskjutning i vår riktning måste alternativ övervägas. Alternativet är inte ett utan flera.


I kväll 22/8 redovisar Uppdrag Granskning en del av kränkningen och våldet mot vårt folk. Det gäller våldtäkter. Programmet visar att en stor majoritet av de som dömts för våldtäkter är utomeuropeiska individer. Somliga har försökt förklara detta med socioekonomiska termer. Men sanningen är att det rör sig om kulturbetingad brottslighet som det knappast går att stävja under de kommande generationerna. 


Då måste man först och främst förbjuda ondskans religion som skapar dessa brottslingar.


Till detta kan läggas en kultur som är så väsensskild från vad som kan anses vara ett civiliserat tillstånd.


Att bara se de primitiva individer som av regeringen gestillstånd att driva skolor och förstöra barns liv från första ögonblick de sätter sin fot i "skolan" är tillräckligt för att starta ett uppror. 


De länder där världens ondaste "religion" är statsreligion har inte nått upp till civilisationens första trappsteg. 


Nu vill sjuklövern ge den fotfäste och ta över i vårt land. 


Om detta sker blir det eviga våldet och tillbakagången i Sverige ett faktum. 


Vi ser dagligen hur denna kultur/religion dagligen vinner mer mark i vårt land. Detta land som före massinvandringen stod på civilisationens översta trappsteg är nu med regeringens och barbarernas såväl fysiska som psykiska våld på väg att gå under. 


Kvinnor och flickor har blivit fredlösa och barbarerna kan utan många gånger någon som helst bestraffning såväl döda, våldta, misshandla och terrorisera dem. Självklart är sjuklövern ansvarig för detta. 


Att därför lägga sin röst på något av dessa partier är att krossa det fina samhälle tidigare generationer byggt upp och föra det tillbaka till medeltiden. 


De skolor, moskeer etc dessa barbarer ges rätten att driva är inget annat än en återgång till de mest primitiva samhällsformer världen skådat.


När en av Sveriges främsta förespråkare för vårt lands- och kulturs utplåning Annie Lööf kan yttra följande borde det vara tillräckligt för att starta ett uppror. Så här säger hon; " Flyktingarna förbättrar Sverige genom kunskap och drivkraft". 


Om vi hade en press värld namnet skulle denna inte vilat förrän man fått henne att lämna allt vad politik heter. Detta är inget annat än ett hån mot landets egna invånare och de som tidigare byggt det. 


Borde vi inte ha moralisk rätt att göra uppror när vårt land som före massinvandringen var ett av de mest utvecklade om man utgår från såväl upplysningstidens idèer som vad gäller vetenskap- och författarskap etc? 


Självklart har vi rätt att rädda våra och våra anhörigas liv och framtida existens.


I stället för att bekämpa massinvandrarnas primitivism och vidskepelse anammar politikerna denna och ger tom dessa barbarer utrymme i olika offentliga och politiska organisationer. 


I kväll fick vi också veta att en riksdagskvinna från KD och en riksdagsman från M lämnat sina partier efter att ha kommits på med att de stulit pengar från folket. 


Vidare har C tvingats utesluta en riksdagskandidat som var placerad som nummer två efter Annie Lööf på riksdagslistan. 


Han uteslöts på grund av sina konspirationer tillsammans med en av Turkiets mest högerextrema grupper. 


Svensson, när inser Du att merparten av sjuklövern tjänar inte Sveriges land och folk utan  enbart sina egna syften. 


Att tusentals svenska kvinnor våldtagits och terroriseras får ske för att dessa sju partier skall kunna locka barbarerna att rösta på dem. 


Har Du någon gång hört någon av sjuklöverns ledande politiker erkänna sina brott eller åtminstone be svenska folket om ursäkt och lovat att återställa välfärdssamhället och tryggheten? Självklart inte. 


Människor som likt sju-klövern saknar såväl moral, hederlighet och känsla för sitt land och folk gör inte detta. 


Så Svensson vill Du efter valet den 9 september kunna se en framtid för dig själv, dina barn, dina anhöriga och Sveriges folk då kan Du inte lägga din röst på något av sjuklöverpartierna. 


Då lägrar sig mörkret för evigt över ditt land. 


Och kom ihåg att det är värre än Du tror därför att regering och övriga sjuklöverpartier döljer vad som verkligen sker.


Olle Ljungbeck, Hanåsvägen 110, 80591 GävleInga kommentarer:

Skicka en kommentar