lördag 11 augusti 2018

Om att ta ansvar - Gästinlägg

Olle Ljungbeck, 86 år, är tillbaka med ett nytt gästinlägg. Denna gång om floskelmaskinen och rikslögnaren Stefan Löfvén. Över till Olle:

Stefan Löfven; "Tillsammans tar vi ansvar". 

Det enda Stefan Löfvén är bra på är att formulera slagord. Märk väl formulera. Han har formulerat hundratals sådana men de har alla varit till intet förpliktigande. Med andra ord har de inte lett till några åtgärder alls.

Och som alltid ger han sken av något han inte menar. Tag t ex detta senaste; "Tillsammans tar vi ansvar". Men så förhåller det sig ju inte.

Varken han själv eller den grupp  - invandrarna och de asylsökande ekonomiska emigranterna - som skulle rädda välfärden, har tagit sitt ansvar eller avkrävts det av Löfvén eller av Sjuklövern.

I stället konsumerar (matas de med) en stor del av det utrymme som bl a skall gå till skola, vård och omsorg. Det innebär att dessa områden är i kris och varken åldringar, sjuka, skolelever får de resurser som krävs för att upprätthålla en nödvändig standard.

I stället för att avkräva invandrarna insatser så de åtminstone betalar sina egna kostnader som rör sig om ca 100 miljarder pr år så tillåter de att dessa konsumerar mer och mer av det utrymme som skall gå till de viktigaste välfärdsområdena.

De vill inte lära språket som är en nödvändighet för att komma in i samhället och jobba. Se på kvinnorna i sina långa särkar, sjalar etc. Inte har de för avsikt att jobba. I så fall skulle de åtminstone anpassa sin klädsel så de kan utföra ett jobb utan att snava eller falla omkull.

I stället får de grunda egna skolor där barnen inte i första hand får lära sig svenska språket utan "utbildningen" i dessa skolor är helt och hållet inriktad på att bli kvar i det ”egna samhället” med alla hinder detta innebär för en vettig integrering i det nya landet.

Till Stefan Löfvén om ett exempel på att ta ansvar.

Min hustru är 80 och jag är 86 år. Vi bor på landet och sköter oss själva helt utan hjälp från någon. Vi värmer vårt hus med ved. Jag fäller, sågar, klyver och lagrar varje år 20 kubikmeter för den kommande vintern.

Varje vecka dammsuger vi och våttorkar golven två gånger. Vi tvättar själv våra kläder och utför allt annat nödvändigt och kostar därför inte samhället en krona varför jag kan påstå att vi tar ansvar - men ett självklart sådant hos en ansvarsmedveten person.

Men dina invandrare, som är allt från barn till vuxna män och kvinnor  mellan 18 år och mer? På alla de boenden de har och för närvarande befinner sig blir de uppassade, får sin mat lagad, får städat, diskat och tvättat på samhällets bekostnad. Härtill får de en inte obetydlig månadsersättning för att inget göra.

Min och vår vilja att göra rätt för oss skall inte uppfattas som något skryt från min sida. Att jag t ex är bättre än andra pensionärer. Hundratusentals svenska pensionärer gör det samma. Dvs sköter sig helt själva utan någon kostnad för samhället . Vilka, "Dina invandrare eller de pensionärer jag nämner här, tar sitt ansvar?

Nej i stället mördar de, våldtar, rånar, förstör och bränner upp privat och samhällsägd egendom för tiotals miljarder varje år. Men inte nog med detta.

När poliser, brandsoldater, ambulanspersonal rycker ut för att skydda medborgarna från skadegörelse etc möts de av stenkastning etc. Skulle du ta ditt ansvar vilket du inte gör på något område skulle du omgående kräva att de inte enbart gör rätt för sig utan också anpassar sig till vår grundlagsfästa värdegrund och inte som nu i stället raserar vårt samhälle.

Vi, svenska folket och däribland inte minst sjuka och pensionärer får mer än väl ta vårt ansvar genom en dagligen försämrad välfärd. Den är så försämrad att det egna landets medborgare inte får den hjälp och vård som de är berättigade till. Därför skördar ditt falska svammel om att ta ansvar, dagliga offer bland landets egna medborgare.

Artikelns rubrik var vad Stefan Löfvén sa. Nedanstående är vad han menade.

Ni, varje svensk, barn, kvinna, man skall ta ert ansvar genom att avstå från såväl nödvändig standard på skola, sjukvård och omsorg.

Detta skall ni göra till förmån för de tiotusentals unga, friska, arbetsföra invandrare varav ett stort flertal är ekonomiska emigranter.

Om detta innebär - som det gör - sämre skola, sjuk- och åldringsvård som kan innebära förvärrad sjukdom och för tidig död så måste vi ta detta i humanismens tjänst. En stor del av dessa människor kommer utifrån vad jag nu gör, att nu och i framtiden rösta på mitt parti och det är vad som betyder mest för mig.

De offer - denna - min framtidssatsning kostar er svenska medborgare ser jag med min humanistiska lidelse som nödvändiga.         
                                                              ------
Till slut. De dårar inom miljöpartiet etc som nu vill lägga 50 miljarder på miljön borde inse att även om vi släcker ner allt som har med fossila bränslen etc att göra så påverkar det inte klimatet en promille. Det är som att spotta i havet i tron att man kan höja vattennivån.

Olle Ljungbeck, Hanåsvägen 110, 80591 Gävle

Dårarna i mljöpartiet vill också införa skatt på privata parkeringsplatser. Läs här. Hela deras politik bygger på en enda stor lögn. Lögnen om global warming.

Miljöpartiet sprider inför valet 2018 lögner med sina valaffischer där man använder foto på svältande isbjörn från 2015 från Svalbard där isbjörnsbeståndet inte alls har minskat utan är stabilt. Läs här.

Det finns de facto inga som helst rapporter om någon minskning av isbjörnsbeståndet – utan det är antingen stabilt eller ökar.

”Faktum är att världens isbjörnar just nu mår bra”, säger Jon Aars, en av världens ledande isbjörnsforskare. Utbildningsminister Gustav Fridolin (MP) sprider även vidare denna lögn i partiets valfilm...


Det sägs att 97% av världens klimatforskare är överens om att det pågår en allvarlig klimatförändring som hotar livet på jorden. Och att det är människan som orsakat detta klimathot genom att släppa ut koldioxid och andra växthusgaser i atmosfären.

Den prestigefyllda rymdorganisationen NASA skriver på sin hemsida att det finns ett flertal vetenskapliga studier som visar att minst 97% av klimatforskarna är överens om att den globala uppvärmningen med stor sannolikhet beror på människan.

Problemet är bara att det inte alls är vad dessa studier visar. Läs här.

Billy Wideling skriver på Facebook:

EN GÅNG FÖR ALLA OM LÖGNEN OM CO2 (KOLDIOXID)

Visste ni att påståendet om att CO2 (koldioxid) utsläpp skulle vara skadligt för miljön är en bluff ?

CO2 betyder att det är en kol atom och 2 syreatomer, tillsammans fyller de alla atomernas oktetter så det är en extremt stabil molekyl.

CO2 är på inga sätt giftigt för något levande, det oxiderar inte och det interagerar inte med nästan något annat.

Vanlig kolsyra i läsk är just CO2.

CO2 är exakt lika stabilt som H2O (vatten), fast tyngre.

H2O har en vikt på 18.02 g/mol medans CO2 har en vikt på 44.01 g/mol, alltså är koldioxid ungefär 2.5 gånger tyngre än vattenångan.

CO2 räknas visserligen till en av växthusgaserna men är en av de minst effektiva växthusgaserna på grund av sin atomvikt, det kommer nämligen inte upp i atmosfären utan ramlar bara ner till marken.

H2O däremot är en stark växthusgas och kommer relativt högt upp i atmosfären där det bildar moln som blir regn.

Så, på det så är däremot CO2 livsviktigt för alla gröna växter, ju mer CO2 ju bättre växer växterna och ju mer syre kan de producera.

Effekten heter fotosyntes och går till så här: 6 H2O + 6 CO2 + ljusenergi -> C6H12O6 (druvsocker) + 6 O2

Med andra ord, så använder växter vatten och koldioxid för att göra druvsocker och så restprodukten syre, så CO2 är det bästa vi kan ha för att öka skördar och få en starkare natur.

Ytterligare på mänsklighetens samlade utsläpp av CO2 genom alla tider motsvarar vad ett enda medelstort vulkanutbrott släpper ut.

Så, varför påstår då många "experter" att CO2 är farligt på diverse ospecificerade sätt ?

Ja.... har ni märkt att varor med "låga CO2 utsläpp" är mycket dyare ?

Och att regeringen vill hårdare beskatta saker som släpper ut CO2 ?

Det är helt enkelt en enorm bluff, en lögn, för att företag ska dra in mer pengar och regeringar kan ursäkta högre skatter. Se denna film.

Läs också Rune Söderlunds tre år gamla gästinlägg om en politikers ansvar här. Något Stefan Löfvén struntar fullständigt i när han kör över folket och begår grundlagsbrott.

Bilden nedan visar några sinnessjuka "satsningar" som högförrädarna i regeringen Löfvén ägnar sig åt.


Just, det den internationella satsningen på global feminism om 1 miljard saknas i bilden. Läs om denna här.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar