tisdag 13 mars 2018

Om religiösa skolor - Gästinlägg

Olle Ljungbeck, 86 år, är tillbaka.

Religiösa skolor. Religiösa skolor.

Bort med alla religiösa skolor och höj därmed bildningsnivå och civilisationsgrad i Sverige.

Nu visar småhandlarna och hycklarna sitt rätta ansikte innebärande att vi aldrig kan lita på dem.

Så har då Socialdemokraterna kommit med ett av sina få vettiga och nödvändiga förslag under regeringsperioden - nämligen att avskaffa religiösa skolor. Visserligen är deras förslag troligtvis inte tillräckligt men innebär ändå en utveckling mot en högre civilisation och förhoppningsvis en ljusare framtid för de flickor som i dag hjärntvättas att bli andraklassens medborgare och vad gäller flickor såväl som pojkar aldrig kommer att integreras i det svenska samhället.

När nu V som enda part ställer upp på förslaget visar det på småaktigheten och obildningen hos övriga partier att i stället för att ställa upp på något som kommer att gagna Sverige som helhet i stället slår vakt om egna futiliteter. Annars hycklar de varje dag om hur synd det är om de ensamkommande barnen. Men att flickor i religiösa skolor får sitt liv totalt förstört det bryr sig inte dessa obildade individer om. Hellre då värna om det primitiva och outvecklade samhället.

Sålunda har nu såväl Ulf Kristersson, Annie Lööf, Jan Björklund, Ebba Busch Thor, Gustav Fridolin, Jimmie Åkesson tydligt visat att de vill att Sverige skall stanna kvar på den nivå där vidskepelse och inte upplysning och forskning styr utbildningen av våra barn.

Att inte kunna som i fallet med religiösa skolor höja sig så mycket att de anser dessa tillhöra en förlegad tid visar på deras bristande intellektuella som kulturella utveckling. De må ha denna vantro för sig själva men när de pressar den på våra barn visar de att de fortfarande inte nått upp till civilisationens nedersta trappsteg.

Socialdemokraternas förslag är självklart inte tillräckligt för att stoppa islamiseringen, men ett steg på vågen och därför borde alla ställa upp.

Olle Ljungbeck, hanåsvägen 110, 80591 Gävle

Och kulturmarxistiska svenska kyrkan då. Vad tycker de om religiösa skolor? Inte oväntat är de positiva då de följer svenska kyrkans islamiseringsagenda. Läs här.


1 kommentar:

 1. Förslaget verkar ju bra vid första åsynen. Men vad är haken med tanke på vem utredaren är?

  Enda sättet att bli av med religiösa skolor är att dra in deras finansiering, det vet vi från utlandet, ex Danmark. Vad händer då? Det blir ramaskri från imamer och muslimska ledare, men sedan flyter det in donationer från islams olika fonder, rika länder och skolan fortsätter.
  Redan innan S förslag hade skolverket inspektionsrätt (och skyldighet), men det är självklart att i en sådan "aktivistisk" miljö påpekas inga fel och det blir heller inga sanktioner eller andra åtgärder från resp kommun. Är det någon som tror att det blir någon praktisk ändring ang inspektioner efter förslagets genomförande?
  Hur är det egentligen med kommunernas egen "tillsyn" av olika "friskolor"? Gör de vad de skall eller är det fortfarande fritt fram för "friskolor" att ta emot elever och deras "skolpeng", samt sedan skicka dem till madras-skolor i Marocko, Algeriet, Tunisien, Somalia. Kostnaden är ca hälften av skolpengen, så vinsten bör vara synnerligen lockande för "utbildningsföretag". Vi hade en epedemi av upptäckta sådana företeelser för några år sedan. i utlandet runt Sverige har det varje år rapporterats om liknande som myndighetyer ingripit mot, men i Sverige har det varit tyst. Inte ett knäpp från media, men det innebär ju inte att det upphört i Sverige, då media mörkar det mesta om skumraskverksamheter från islamska kretsar.

  Att verkligen komma till rätta med skolbedrägerier, kräver ett närgånget följande av verksamheterna, samt att de personer som förbryter sig erhåller typ yrkesförbud, förbud att inneha företag etc. Dessutom åtgärder mot lokal korruption!

  SvaraRadera