söndag 14 januari 2018

Om mänsklighetens största massmördare - Gästinlägg

Brage Norin - Skogså Tankesmedja med en viktig historisk text. En fristående fortsättning på mitt förra inlägg om Khazarmaffian (som styr USA) som du hittar här.

Just andra världskriget är omgärdat med sådana enorma mängder av lögner att denna text är otroligt viktig. Kunskap om vilka som håller i ondskan i världen och finansierar alla krig är oerhört viktig kunskap i vår förljugna värld. Över till Brage:

UNDER SOMMAREN 1962 ANORDNADES EN "SCHUTZEN-FEST" PÅ EN JÄRNVÄGSSTATION I HAMBURG. JAG HADE LIFTAT FRÅN NORRA SVERIGE ÄNDA NER TILL NORRA TYSKLAND. JAG RÅKADE VAR MED PÅ FESTEN. JAG FICK FRÅGAN - "LIEBEN SIE DEN FUHRER"? JAG SVARADE ATT JAG INTE GILLADE FUHRERN. "VAR KOMMER DU IFRÅN" - VAR NÄSTA FRÅGA. FRÅN SVERIGE SVARADE JAG. DÅ BRAKADE HELVETET LÖS. EN UNG KVINNA VRÅLADE I URSINNE:

"ALLE SWEDEN SIND SCHWEINEHUNDE - SIE HABEN GELD AN DEM KRIEG VERDIENT".

(Översatt: Alla svenskar är svin - ni har tjänat pengar på kriget). Det blev lynchstämning. Poliser kom snabbt på plats. En äldre tysk man sa åt polisen att jag inte hade gjort någonting - "Der Schwede hat nichts getan". Polisen skyddade mig och körde ut mig till en tillfartsväg norrut mot Autobahn. Därifrån liftade jag först till Danmark och sedan vidare till Sverige. Jag glömmer aldrig någonsin kvinnans skrik. Jag anade inte i min ungdom hur rätt hon hade.

Den välkända amerikanska  författaren Charles Higham startade ett omfattande detektivarbete om andra världskriget 1978. Han lyckades efter några års arbete lyfta hemligstämpeln på flera historiska dokument. Han fick läsa information som chockade honom.

För första gången började helt okända sanningar om andra världskriget komma fram. Dessa sanningar kommer snart att vända upp och ner på historieskrivningen. Det verkar som om Highams bok "The Untold Story"var före sin tid. Det är tack vare nätet som bokens innehåll har kommit ut i världen.

USA:s handel med "fienden".
Den 13:e december 1941 undertecknade president Roosevelt ett dekret "Trading with the Enemy Act" - där det beslutades att tillstånd för handel med Tyskland kunde beviljas av finansministern. De känsliga frågorna om "handel med fienden" delegerades (!) av presidenten. Detta överraskade Higham. Efter år av grävande journalistiskt arbete avslöjades en sanning som nu börjar skaka världen.

Krig  handlar om pengar och världsherravälde. Detta vet nästan alla. Men knappast någon vet att det andra världskriget skapade astronomiska vinster för finanseliten i hela Västvärlden. Det var i själva verket de stora inflytelserika bankerna och företagen i USA och Europa som lade upp planerna för det andra världskriget. Hitler fångade deras intresse. Hans glödande agitation skulle kunna tända den eld som möjliggjorde ett nytt storkrig. Syftet med det massiva stödet till Hitlertyskland var att skapa en krigsmakt som hade kapacitet att utmana Sovjetunionen.

HUVUDSYFTET var att både Tyskland och Ryssland skulle kriga varandra till döds. Detta skulle öppna upp portarna för det amerikanska århundradet på vid gavel. Det var med andra ord ett krig med ett klassiskt recept  Wall Streets finanselit och den amerikanska krigsmakten höll i trådarna för kriget.

Hitler var helt beroende av storfinansen. Tyskland behövde bränsle. Egen olja saknades. Stora insatser gjordes för att klara tillverkning av syntetiskt bränsle från kol. Tyskland behövde gummi - syntetiskt gummi var enda alternativet. Tyskland behövde kullager. Svenska Kullagerfabriken SKF stod för cirka 80 procent av världsproduktionen av kullager.

Hela 60 procent gick till Nazityskland. SKF byggde en ny stor kullagerfabrik i Schweinfurt för att förse nazisternas väldiga krigsmaskin. Finansfamiljen Wallenberg höll i trådarna för detta jätteprojekt. Allt som rullar - motorcyklar, bilar, lastbilar, tanks - behöver kullager. Naziarmén behövde enorma mängder kullager. Den svenska finansfamiljen (med judiska rötter) var en av Hitlertysklands största europeiska finansiärer.

Att tro att Hitlers "brunskjortor" skulle klara av detta är naiva fantasier. Det var finanseliten i väst - däribland flera världskända judiska bankirer - som byggde upp Hitlertyskland. Familjen Wallenberg bara en av dem. Jacob Wallenbergs bank "Stockholms Enskilda Bank" hade stora affärer med Hitlers Reichsbank. I själva verket var familjen Wallenbergs imperium en av Hitlertysklands viktigaste allierade i Europa. Bofors försåg nazisterna med betydande delar av stål och vapen under nästan hela kriget. Även den svenska staten var ansvarig.

Den svenska järnmalmsexporten till Tyskland var igång ända fram till att den tyska krigslyckan vände. Gruvorna i Kiruna hotades till slut att bombas av engelsmännen. Vem satt mellan Hitler och Göring vid olympiaden i Berlin - det var Gustav Adolf. Detta var inte ödets ironi. Även det svenska kungahuset var anhängare av nazisterna. Gustav V var en stor beundrare av Hitler.

Familjen Rockefeller som ägde Chase National Bank (senare Chase Manhattan) var världens största finansmagnat vid andra världskrigets utbrott. Hör och häpna - Rockefellers imperium försåg nazisternas med en stor del av landets bergskedjor av krigsmaterial. Många stora USA-företag etablerade hemliga affärer med nazisterna. Ford Company var bara en i raden. Företaget exporterade massor av fordon och lastbilar till Tyskland även efter den tyska ockupationen av Frankrike.

Hela den giriga finanseliten i väst var djupt inblandade i uppbygget av den största krigsmaskin som Europa skådat. Det andra världskrig skulle garanterat ge astronomiska vinster - och samtidigt - förhoppningsvis sänka både Sovjetunionen och Tyskland i graven. Det var den hemliga agendan. Detta är den hela och den nakna sanningen inför Gud.

Men precis som så många gånger förr gick inte allt enligt planerna. Trots att tre fjärdedelar av alla tyska divisioner sattes in i operation Barbarossa i östfronten, utvecklades kriget inte enligt planerna. Kriget frös fast. Efter Sovjetunionens seger över von Paulus armé i Stalingrad vände krigsutvecklingen. En seger för Sovjetunionen började bli uppenbar. USA tvingades gå in i kriget. Nu skulle västra Europa räddas undan de fasansfulla nazisterna. USA skulle befria västra Europa. Kriget gick in i en helt ny fas. Alla nazistiska femtekolonner i Europa hisnade.

Flera höga tyska generaler började ana att Tyskland gått i fällan, men alla fredsförsök med USA var förgäves. Tyskland måste krossas i smulor. Alla tyska fredsförslag avvisades. Det tyska folket tvingades först att acceptera Hitler - han kuppades nämligen in av den amerikanska finanseliten. Kriget planerades väl av USA och deras medlöpare i Europa. Därefter väntade slakten. Inget terrordåd i mänsklighetens historia kan mäta sig med andra världskriget.

Kriget gjorde Sovjetunionen och USA till supermakter. Detta blev början till det kalla krigets epok. Det var då vi klistrade upp affischer "En Svensk Tiger" över hela Sveriges territorium. Vi skulle alla vara tysta. Den enda landsförrädare som det kalla kriget lyckades fånga i Sverige var Enbom. Han var mycket nöjd med att dömas för landsförräderi. Han fick sitt erkännande som mästerspion. Vilken skam för det svenska rättsväsendet.

RAOL WALLENBERGS TRAGEDI.
Familjen Wallenberg måste till varje pris förhindra att deras omfattande affärer med Hitlertyskland skulle komma till allmänhetens kännedom. En "outsider" inom finansfamiljen - Raol Wallenberg - utsågs till den som skulle rädda familjens heder. De vita bussarna i Röda Korsets regi blev hans uppdrag. Det var ett ytterst livsfarligt uppdrag - han var jude.

Det slutade som väntat med hans död. Finansfamiljen Wallenberg kallades till Washington för förhör. Den svenska regeringen trodde att finansfamiljens öde var beseglat - men ack vad de misstog sig. Många ledande finansfamiljer i USA var lika djupt inblandade i Hitlertysklands uppbyggnad som finansimperiet Wallenberg. Raol Wallenberg räddade finansfamiljens heder. men hans ande spökar än idag.

I DAG ÄR WALL STREETS "BANKSTERS" FORTFARANDE MÄNSKLIGHETENS STÖRSTA MASSMÖRDARE.

USA:s ekonomi är en ren krigsekonomi. Det är krigen som ger de astronomiska inkomsterna. "Det militärindustriella komplexet" i USA är världens största krigsvampyr. Efter andra världskriget har det amerikanska imperiet krigat oupphörligt. Blodet har runnit ur många miljoner människor i världen.

Enligt Johan Galtungs fredsinstitut har över 23 miljoner människor dödats av den amerikanska mördarmaskinen efter det andra världskriget slut (läs här). Ingen vågar ifrågasätta dessa uppgifter. Det är nämligen den nakna sanningen. Krigarimperiets anhängare finns överallt i den s k "fria världen". Sverige är fortfarande intimt förbunden med det amerikanska mördarimperiet. Massor av politiker i Sverige agerar öppet för en svensk NATO-anslutning. Kvislingarna ett fast grepp om Sverige.

Det tyska unga kvinnan som skrek - "Alla svenskar är svin. Ni har tjänat pengar på kriget" - hade bara delvis rätt. Alla svenskar var inte svin. Det var bara en liten minoritet av svenskarna som var svin. De satt i ledande ställningar i svenskt näringsliv. Dessa svin har fortfarande makten i Sverige. Sverige har ännu inte klippt av navelsträngen med finansfamiljen Wallenberg. Krigsindustrin binder fortfarande ihop Moder Svea med finansfamiljen.

Sverige är inget neutralt land. De som verkade för att svenskt stridsflyg skulle användas i NATO:s anfall mot Libyen är äkta krigsförbrytare inför Gud. Landet blev en slaktplats. Vi ställde upp med svensk militär även i Afghanistan. Nu rymmer alla som samarbetade med väst.

Många som inte vågar stanna kvar strömmar in till Sverige. Sverige har kuppats in i NATO. Riksdagens valda ledamöter har förrått vårt neutrala land - Moder Svea - men de svenska landsförrädarnas tid är snart ute. USA faller nämligen inom något enstaka år utför det finansiella stupet.

Hjärntvätten har gjort oss blinda. Vi ser inte de historiska skeenden som nu snabbt förändrar världen. Vi vandrar fram som enögda cykloper som dessutom har drabbats av starr. Vi är offer för "Geobbels propagandamaskin" fast den har bytt namn. Samma finanselit som styrt vårt land under hela efterkrigstiden kontrollerar än idag våra massmedia. Jag längtar efter Mordors rikes fall.

Jag längtar efter att säga förlåt till kvinnan som skrek "Alle Sweden sind Sweinehunde" - men jag finner henne inte.

Brage Norin - Skogså Tankesmedja

Läs mer om hur Wall Street finansierade Hitler här.

Läs också denna artikel av den judiske hedersmannen Henry Makow om hur senare tiders världshistoria har skapats av ONDA krafter som agerar via hotade, mutade eller utpressade lakejer/statister ut på den offentliga scenen. Här får du reda på att andra världskriget planerades hela 100 år innan det startades av bankoligarkerna på Wall Street.

I artikeln nämns denna bok "Pawns In The Game: FBI Edition" av William Guy Carr. Boken presenteras på Amazon.com som:

The international conspiracy explained. The best single work available on the evil conspiracy that has been responsible for the devastating wars and continuing conflicts of the past century. 

They are now close to its ultimate goal of total world domination through a dictatorial one world government. 

William Guy Carr, a noted author who had a distinguished career as a Canadian naval officer, including outstanding service during World War II, in this work of shocking revelations, shows how the conspiracy of atheistic-materialistic men have manipulated world events to secure ultimate control of the wealth, natural resources and man-power of the entire world. 

This satanic conspiracy, Carr goes on to show, strives to abolish Christianity and all religions, dismantle all ordered national governments, weaken patriotism, and destroy traditional family life. Pawns in the Game traces the history of the great conspiracy and the World Revolutionary Movement, showing the roles of the Illuminati, the Freemasons, the Communists, and the United Nations. 

This book shows the conspiracy as part in the American Revolution, the French Revolution, the Communist takeover of Russia, and World War II. 

In carrying out their long-range plan, Carr shows how the conspirators have come ever closer to reaching their goal through infiltration of key centers of power and influence, by gaining control of central banks, the world money supply, and manipulate the media. 

In this important rousing book, the author sounds the alarm to awaken Christians and patriots to the grave danger of World War Three and an oppressive New World Order. 

He presents practical measures to expose, counter and ultimately defeat the forces of evil. 

BONUS materials in this edition are never seen before FBI files on their investigations into the author and his organizations.

Läs denna artikel av Dr. Henry Makow med namnet Bankers Hired Hitler to Start WW2
Läs denna artikel av Dr. Henry Makow med namnet 'Mein Kampf' - Hitler Used 
Rothschild Banker's Typewriter. 

Citat:

War, including the "war on terror", is designed to create a world police state to protect the central banker monopoly on power and wealth. With the exception of Ron Paul and Dennis Kucinich, it doesn't really matter who gets elected. They all work for the central bankers.

The Illuminati bankers sacrificed Jews when they created Nazism, Communism and Zionism. If necessary to advance their New World Order, they will do so again.

Masons, Bilderbergs, Communists, Jesuits and Zionists are all empowered by the bankers. Mankind will never get on the right foot until bankers turn over their power to create money using our credit. In the meantime,our lives are shaped by a series of fantastic hoaxes, not the least of which is war. ----

Related: "Illuminati Bankers Hired Hitler to Start World War Two"

and "Did Bormann Run Hitler for the Illuminati?

Avslutningsvis, har du inte sett filmen "Hellstorm" (eller läst boken) gör det! Läs också författarens senaste bok med titeln "Summer, 1945: Germany, Japan and the Harvest of Hate"


Se även denna dokumentär "Other Losses" - av James Bacqueom om USAs massmord på tyskar.The Secret of Illuminati Hitler's Hidden Truth Exposed:
1 kommentar:

  1. Bonniers feck news propagandamedia försöker förinta vår idyll.

    SvaraRadera