måndag 15 januari 2018

Om ett meddelande till folket - Gästinlägg

Katerina Janouch ställer frågan i denna artikel ”Vart ska vi svenskar ta vägen, när Sverige inte längre är tryggt?” Det är en mycket bra fråga! En annan bra fråga är varför folk fortsätter att rösta på de partier som krossar Sverige?

Nu delar jag inte Olles uppfattning om SD som landets räddning, utan jag anser att SD finns enbart för att vara kontrollerad opposition i riksdagen som jag skrev här. Är det så att jag har fel om detta så är SD ändå inte regeringsdugliga på grund av avsaknad av kompetens (människor med systemkunskap) att bemanna alla stolar. Något jag skrev om redan sommaren 2015 här.

Givet att inget annat parti vill samarbeta med SD så är läget något hopplöst. Det finns inte ett enda parti i riksdagen som tar avstånd från globalismen, utan alla omfamnar den, vilket gör läget än mer hopplöst! Sverige har inget nationalistiskt seriöst parti!!

Idag vänder sig i alla fall min återkommande gästkrönikör Olle Ljungbeck, 85 år, till Svensson direkt med några saker att fundera på. Över till Olle:

Svensson!

De förbrytare som förstört ditt land och också därmed din och svenska folkets välfärd och trygghet tänker ställa upp i årets val!

Aldrig någon gång tidigare i Sveriges historia har regering och riksdag (sjuklöverns politiker) förbrutit sig mot folket som de nämnda.

Tänker Du verkligen i årets val ge din röst till politiker i partier från S, M, C, L, KD, MP och V som håller på att rasera allt det som tidiga politiker gjorde till ett välfärdsland och därtill ett av tryggaste.

Det går inte en dag utan att individer, som dessa sju partier släppt in i landet, begår mord, våldtäkter, rån, grovt våld men också förstör privat och allmän egendom för tiotals miljarder årligen.

Dina barn och framförallt dina döttrar men också varje kvinna i vårt land är nu hotad till liv och lem. De som i huvudsak står för våldet är de individer som de sju nämnda partiernas politiker släppt in i landet utan någon som helst kontroll. Vad vi tyckte och tycker bryr de sig inte om.

Det finns i dag nästan ingen plats i vårt land där Du kan känna dig trygg från att inte bli utsatt för någon form av våld från de individer som släpptes in i landet i hundratusental efter 2006.

Från att brottsligheten i vårt land varit bland den lägsta i världen har den under de drygt tio senaste åren blivit bland den högsta.

Och detta står invandrarna för.

Ingen kan förneka att de ansvariga för denna rasering av vårt land är sjuklövens politiker. I stället för att känna skam och lova  svenska folket att de skall göra allt för att utvisa alla dem som gjort sig skyldiga till brott låtsas de inte om sin enorma skuld utan tänker kandidera för ytterligare en period.

Jag vill därför fråga dig Svensson. Skulle Du om politikerna när de går till val, lovade dig att de skall rasera landet  om de kommer till makten ändå rösta på dem? Självklart skulle Du inte göra det för då skulle Du vara mentalsjuk.

Men de sju partier jag nämnt här kommer att föra samma politik som nu om någon av allianserna får majoritet och då kommer de att förstöra Sverige. Självklart säger de inte detta till dig och övriga väljare för då skulle alla de som har någon självbevarelsedrift rösta på Sverigedemokraterna och inte på de partier som vill ödelägga Sverige och våldföra sig på folket.

Varför vet jag att de inte kommer att ändra sin politik? Jo därför att de efter 2015 haft alla möjligheter att ändra den men inte gjort det.

Men säger Du; "de har ju i ord sagt att de vill minska invandringen etc. Ja med ord har de uttryckt detta, men har de någon gång visat vilja att låta orden följas av handling? Nej!

Skall vi få slut på våldsorgierna som mord, våldtäkter, rån, förstörelse av enskild och allmän egendom räcker det inte med läpparnas bekännelse.

Skulle de haft någon trovärdighet så att vi kunnat lita på dem, skulle de givetvis redan tidigare förlängt fängelsestraffen och efter avtjänat straff utvisat dem för inte endast de ovan nämnda brotten utan för alla där straffet är fängelse.

I stället klemar man med dem och utvisar inte ens sådana där lagen redan i dag ger möjlighet till detta.

Du måste inse och förstå att dessa politiker som utan att lyssna på oss (folket) och därför genom en oreglerad invandring skapat en situation där ingen svensk i dag kan gå trygg, är skurkar som saknar hederlighet och allra minst omtanke om kvinnors och flickors rätt till den trygghet, som varit kännetecknande för vårt land.

I dag finns det massor av exempel där många av dessa invandrade förbrytare går fria eller får mildare domar än vad en svensk får för ett likartat brott!

Det mest skrämmande för framtiden är att den politik de sju partierna för när det gäller invandrarbrottsligheten är här för att stanna. Denna senare har sin grund i klansamhället och kan inte utrotas med mindre än att klansamhällena slås sönder och de som inte finner sig i detta utvisas. Redan i dag kan vi se att när det gäller de invandrare som kommer från de muslimska länderna går brottsligheten i arv i generationer.

DÄRFÖR FINNS ENDAST EN VÄG ATT GÅ OM VI VILL FÅ ETT
TRYGGT LAND ATT LEVA I IGEN. LÅNGA FÄNGELSSTRAFF OCH
DÄREFTER UTVISNING.

Om inte SVENSSON, kommer du att få uppleva - om inte din egen hustru, dotter, syster - att någon närstående sådan mördas, våldtas etc.

Du har själv avgörandet genom den valsedel du väljer.

Ett är säkert. Väljer Du någon politiker i sjuklövern som medverkat till de senaste årens invandring och som inneburit och kommer att innebära än större katastrofer, har Du valt förbrytare att styra Sverige de kommande fyra åren. När Du då insett att Du valde fel är det sannolikt försent att ångra dig. Och du har då ingen annan än dig själv att skylla på.

Olle Ljungbeck, Hanåsvägen 110, 80591 Gävle

PS I går meddelade Sveriges högste polischef att man tappat kontrollen över de kriminella ungdomsgängen! DS

Så långt Olle. Det kan vara bra att påminna oss om att denna mardröm är över 10 år nu. Denna video är från 2008! Då var det en ökning på 900% i brott. Vad är det idag?

Vad denna video bevisar är dock att Svensson är fast i sitt självskadebeteende, fast besluten att vara politiskt korrekt och rösta "rätt". Samma destruktiva politiker återkommer val efter val. Det är viktigare att få känna sig god än att värna sitt land och sina barns framtid tycker Svensson.
Inga kommentarer:

Skicka en kommentar