onsdag 17 januari 2018

Om en anmälan mot Stefan Löfvén - Gästinlägg

Den mångkunnige och provokative skribenten Olle Ljungbeck, 85 år, är tillbaka. Denna gång med ännu en polisanmälan/anklagelsetext mot Stefan Löfvén. Han har skrivit en liknande text på Petterssons blogg i juli 2017 som du hittar här. Över till Olle:

Till polismyndigheten i...

Jag anmäler härmed statsminister Stefan Löfven som ansvarig för de mord, våldtäkter, rån etc samt förstörelse av materiell egendom till miljardvärden som utförts av de invandrare och asylsökanden som han utan hörande av medborgarna släppt in i landet.

Sveriges befolkning har aldrig tidigare utsatts för sådant enormt våld - innebärande mord, våldtäkter, rån och grovt sådant, liksom förstörelse av enskild och allmän egendom - som under Stefan Löfvens regeringsperiod 2014-18.

Detta beror på att han tillåtit en helt oreglerad och okontrollerad invandring. Genom att han inte begärt svenska folkets medgivande för denna invandring har han brutit mot Sveriges grundlag och är därför självklart den ytterst ansvarige. Vi vet nu att han gjort det av helt egoistiska skäl för att för yttervärlden framstå som en stor humanist. Att svenska folket fått betala hans hänsynslösa egoism berör honom inte det minsta. Så agerar psykopater.

För att lättare förstå att Stefan Löfven är ansvarig för de rubricerade brotten vill jag belysa detta med följande liknelse. "Tänk er en person som utan att fråga lägenhetsinnehavaren släpper in grova våldsmän i en annan familjs bostad. De grova våldsmännen reagerar på detta med att mörda och våldta flera av lägenhetsinnehavarens familj samt stjäla och förstöra hans egendom".

Detta kan mycket väl överföras på vad Stefan Löfven gjort med Sverige och svenska folket.

Han måste därför utan minsta tvivel anses vara ansvarig för den våldsutveckling som pågått sedan han blev regeringschef och alltjämt fortsätter därför att han inget gör för att stoppa terrorn.

Självklart borde han omgående göra slut på lidandet för Sveriges folk genom att utnyttja lagens strängaste straff - nämligen långa sådana och därefter utvisning. Detta skall givetvis gälla alla de utifrån kommande som inte lever efter svensk lag.

Medan jag skriver detta informerar man på TV om en nyutkommen rapport från Brå. Enligt denna sägs det att oron och otryggheten ökat starkt i vårt land, samtidigt som också brottsligheten gör det. Våldtäkterna har t ex fördubblats bara sedan 2014! Oron hos kvinnor och flickor har också ökat kraftigt under denna tid. Ett stort antal kvinnor/flickor vågar inte gå ut ensamma! Över 30 procent av svenska folket känner stark otrygghet. Går man specifikt till flickor så är den ännu högre.

Under 2017 förekom 300 skjutningar. 175 skjutvapen togs i beslag varav 25 automatvapen. 30 personer ihjälskjutna! Den radikala islamismen ökar.

Trots denna enorma brottslighet har två av de ledande politiska personerna inga förslag på hur terrorn skall brytas och Sverige åter bli det fredliga och trygga samhälle det var innan massinvandringen. I stället visar deras uttalande på en uppgivenhet och handlingsförlamning som skrämmer.

T ex "Ingen ska behöva vara rädd för skjutningar eller gängkriminalitet"; säger statsminister Stefan Löfven efter ett möte i regeringens säkerhetspolitiska råd. Ulf Fredriksson; "Den grova brottsligheten är här för att stanna".

Vi vet nu av erfarenhet att vad än Löfven lovar att åstadkomma så händer ingenting. Och Fredrikssons uttalande visar ju på att han gett upp redan innan han kommit till makten!

Den som följer medierna kan inte undgå att så gott som varje dag bli informerad om mord, skottlossning, misshandel, våldtäkter utförda av Stefan Löfvens skyddslingar.

Brutaliteten från de ensamkommande mot våra skolbarn och numera också i stor utsträckning lärarna har nått en sådan omfattning att de inte går att kontrollera med mindre än utvisning av alla dem som gör sig skyldiga till detta våld.

Denna dag kom Säpo med ännu en "överraskning" som när jag hörde den fick mig att bli övertygad om att man håller på att manipulera oss än mer än vi anat.

Säpo kommer nämligen att ge ut en handbok om "personlig säkerhet" för politikerna. Editionen skall till att börja med gå ut i 50 tusen exemplar!

Men! Kan detta vara sant. Mig veterligt har nästan ingen politiker mördats, våldtagits, rånats etc av de asylsökande barbarerna. Däremot har tusentals oskyldiga svenska medborgare som inte sysslat med politik mördats, våldtagits, rånats och ännu fler kommer säkerligen fortsättningsvis att utsättas för samma öde.

Jag kan inte förstå utgivningen av handboken som annat än en irrationell handling men i den meningen rationell för makthavarna för att sprida dimridåer om vilka som verkligen utsätts för terror.

För att dölja sina brott söker man nu skapa en situation där det ser ut som att politikerna är de hotade när det i verkligheten är folket som genom politikernas förbrytelser är på väg att mördas, våldtas, rånas etc i tiotusental.

Ett exempel på hur konstruerat förslaget är visar ju säpomannens utpekande av "vit makt" som det allvarliga hotet. Denna grupp går ofta under samlingsnamnet nynazism som t ex Nynazistiska Nordiska motståndsrörelsen. Själv avskyr jag och har alltid avskytt nazismen. Men för den skull anser jag inte dessa grupper vara det allvarligaste hotet. Sannolikt understiger numerären sammantaget betydligt de islamister, jihadister, salafister och återvändande IS-anhängare som man på alla sätt daltar med från regeringens, polisens och myndigheternas sida.

Sen tycker jag nazisterna för det mesta bär sig tölpaktigt åt i vad de gör och därför inte kan vara särskilt klipska.

Felaktigt är påståendet om att dagens nazister utgör ett stort hot mot judarna. Antisemitismen finns i dag hos kanske 80 procent av invandrade nusliner som bekänner sig till islam och utgör helt klart det största hotet mot judarna i vårt land.

När därför säpo i ett sådant här sammanhang endast nämner Vit makt är deras avsikt med handboken en helt annan än vad som sägs.

Egentligen är det såväl ett hån som förakt man visar svenska folket och ett kryperi och servilitet som liknar slavens mot sin herre.

Hur kan man låta bli att nämna de inkommande/asylsökande som ett hot när det inte går en dag utan att någon svensk medborgare drabbas av dessa barbarers våld?

Löfvens såväl som Säpos ständiga påståenden att högerextrema krafter som Vit Makt och Nazister skulle vara ett allvarligare hot än de hundratusentals invandrade anhängarna till en fundamentalistisk och extrem islam, slår mot dem själv.

Det samhälle (Sverige) vi ser i dag och som är en skapelse av Löfven och sjuklövern liknar i mycket nazityskland på 30-talet. Liksom de ledande nazisterna lät pöbeln terrorisera den egna befolkningen låter nu Stefan Löfven med stöd av sjuklövern en invandrad lika våldsförhärligande pöbel som under nazisterna terrorisera, mörda, våldta, råna svenska medborgare i en omfattning som aldrig tidigare förekommit i vårt land.

Men denna spegelbild av nazismens terror som nu blivit verklighet i Sverige - och skapats av sjuklövern med Löfven i spetsen försöker man tysta genom skylla på nazister etc.

Visserligen en avskyvärd gruppering men som utgörande ett hot mot svenska medborgare närmast måste anses som tandlösa tigrar.

Självklart kommer jag inte att få någon respons på min mordansvarighetsanmälan utan åklagaren lämnar den utan åtgärd.

Men. En folkets dom även om den inte ger fängelse kan vara väl så betydelsefull - som från ett rättssystem som för länge sedan slutat att agera hur mycket än politikerna bryter mot såväl grundlagen som demokratin.

Därför föreslår jag alla er som delar ovanstående syn att till högsta domstolen, konstitutionsutskottet och Stefan Löfven maila er uppfattning om denne persons brottslighet.

Olle Ljungbeck, Hanåsvägen 110, 80591 Gävle


2 kommentarer:

  1. Vi borde alla göra likadant.👍😉😏
    Jag tänker göra det så snart som möjligt.

    SvaraRadera