torsdag 21 december 2017

Om Sverigebilden och att rädda Sverige

Det är bekymmersamt att normal kritik av misskötseln och vanstyret av Sverige leder till avstängda konton på sociala medier och att människor blir avskedade från sina jobb p.g.a. sina åsikter som inte på något sätt är extrema utan bara handlar om sunt förnuft, s.k. ”bonnförnuft” och kärlek till vårt land.


Främst gäller det kritik av regeringen, invandringen och islam. Denna utveckling är direkt farlig och hotar alla i Sverige. Endast de styrandes bild av samhället får gälla. Inga andra åsikter än de politiskt korrekta tillåts. Ve den som avviker från värdegrundsdemokratin, då angriper den kulturmarxistiska diktaturen i vardande med full kraft. Man får löpa gatlopp i media och finna sig bli av med jobbet eller inte bli anställningsbar. Läs Robin Lundins gästinlägg om politisk korrekthet i tre delar här.

Den bild de kallar ”Sverigebilden” har inte ett dugg med hur vanliga svenskar upplever Sverige att göra utan är en idealistisk ”godhetsillusion” av synarkin Sverige skapad för hålla den hjärntvättade majoriteten av folket kvar i illusionen av demokrati. Omvärlden är inte lika korkade, så de ser.

Sverigebilden skapas av regeringens politik. Som här. Sverige blir självklart omdiskuterat i media utanför landet baserat på politiska beslut. I Tyskland trodde man detta vansinne (Schweden: Partner müssen Sex-Genehmigung einholen. Schweden verschärft das Sexualstrafrecht. Partner müssen sich ab 1. Juli 2018 vor dem Geschlechtsverkehr ein Einverständnis einholen, auch beim Ehepartner) var ett för tidigt 1:a april skämt, men det är ju regeringens politik.

Vi stackars medborgare får skämmas ögonen ur oss. Men, det är bara att vara ärlig mot utlänningar man möter. Sverige styrs av galningar, och jag brukar be människor att be för Sverige.

För mig som kristen och frälst ser jag Sverige inte bara med världsliga ögon utan också med andliga ögon. Jag vet att situationen i landet inte bara är en följd av politik, utan framför allt av satans kamp med Gud i den yttersta tiden.

Det handlar inte om höger och vänster, högerextremism eller vänsterextremism, det handlar om en kamp mellan demonkontrollerade människor (i princip hela vänstern) och icke demonkontrollerade människor.

Satan har kunnat etablera en högborg i Sverige utan större motstånd. Ett sekulärt land som vänt Gud ryggen var ett lätt byte för satan. Motståndet uteblev. Den tidigare "statsbärande" (idag statsförstörande) socialdemokratin är ateister, fullt upptagna med att arbeta in Sverige i den satanistiska New World Order (NWO) via FN. Läs här om socialismen och NWO.

Den svenska kyrkan är kontrollerad av satan genom den rådande samhällsideologin, kulturmarxism som smugits in av Gudsfientliga och satanistiska hemliga sällskap som illuminati och frimurare (läs om frimurare här). Äkta kristna präster blir avskedade eller mobbas ut ur den kulturmarxistiska svenska kyrkan. Läs om Helena Edlunds öde här.

Läs också här om svenska kyrkan och läs denna bok om illuminati och  frimureriet. Lyssna på Myron Fagan i hans historielektion från 1967 här.

Här är en direktlänk till videon för er som inte vill läsa på sidan:Satans demoner har olika stor makt. Den starkaste formen av demonisk kontroll handlar om hela nationer som är demonkontrollerade. Där är antagligen Sverige, som hamnat där genom att man vände ryggen åt Gud.

Sen kommer regional besatthet, t.ex. en stad, och sedan personlig besatthet av personer som styrs och kontrolleras av demoner.

Att genomföra s.k. ”Spiritual Warfare” mot så mäktiga demoner som den demon som kontrollerar ett land som Sverige kräver enormt mycket av den som kallas till att genomföra denna krigföring av Jesus. Man behöver direkt hjälp av Jesus själv och definitivt ett team som ber tillsammans.

En vän till mig, Lewis H Clementson, har skrivit en bok om sin kallelse och sin kamp i södra Frankrike mot demoner.

I Lewis bok, som du hittar här, ”Heaven can’t wait - how to ascend to heaven and enter the Father’s presence as a son” berättar Lewis om sina tre år i Frankrike och läsaren ges en inblick i vad han och hustrun fick gå igenom. Mycket mer detaljer har jag fått mig berättat av honom personligen de gånger vi har träffats. Det är fascinerande att lyssna på en sann Gudsman som mött både Jesus och Fadern 20 gånger. Du kan själv lyssna på honom här.

Så, till pudelns kärna. Det finns bara ett sätt att rädda Sverige och det är genom bön för riksdag och regering att de skall nås av den Helige Ande och kunna fatta kloka beslut så att folket som de ansvarar för kan leva i fred. Gud kan nämligen göra mirakel och rädda Sverige om människor återkommer till Honom i tro och i bön.

If my people who are called by my name humble themselves, and pray and seek my face and turn from their wicked ways, then I will hear from heaven and will forgive their sin and heal their land.

2 Cronicles 7:14

Då svenska kyrkan är förlorad åt fienden (med undantag av vissa enskilda kristna präster) är det upp till oss kristna, den riktiga kyrkan - Kristi kropp, att be för Sverige. Gud säger till oss i sitt ord att om vi ödmjukar oss, ber och söker honom och slutar synda så kommer Han återkomma från Himlen, förlåta våra synder och hela vårt land.

Alla planer på att slå tillbaka mot synarkin med våld stärker bara satans makt. Väpnat uppror mot diktaturen är inte bara förödande för Sverige utan är också uppror mot Gud.

Att hoppas på politiken, glöm det! Tron att vi kan rädda oss själva - att något politiskt system eller ideologi kan fixa mänskliga problem - har bara lett till mer mörker. Vi behöver gå mot ljuset, Jesus Kristus. Där finns räddningen för vårt land.

Här är en broder som talar som om det vore jag. Jag flyger liksom honom i formation med Jesus.Läs också mitt tidigare inlägg på samma tema med titeln "Om att läka Sverige och kärlek till vårt land" här.

I inlägg ovan finns berättelser om människor som mår illa, ja till och med tar livet av sig på grund av situationen i Sverige, kontrollerat av satans lakejer. Här är en kvinna till som berättar. Hon heter Linda. och så här skriver hon:

Det var länge sedan jag uttryckte oro över den enorma våg av brutala våldtäkter som drar fram över Sverige.

Sanningen är att den skrämmer mig mer än någonting annat just nu. Det är med hjärtat i halsen jag går ut ensam. Aldrig efter att solen gått ner.

Dessa s.k män inkräktar inte bara på våra kroppar. De inkräktar på vårt psyke, vår trygghetskänsla, vår frihet.

Jag önskar jag kunde stå rakryggad inför dessa "män" och säga att "ni skrämmer mig inte". Men det gör dem. Så mycket att det hämmar mig i min vardag.

Jag vet hur det är att känna sig så hjälplös, så rädd för sitt liv. Resan tillbaka från ett övergrepp är lång. Min resa är inte över än idag. Och då lyckades de inte fullborda våldtäkten.

Tänk alla de kvinnor som nu måste leva, ärrade för livet, både fysiskt och psykiskt. Jag gråter med er. Mitt hjärta går sönder för er.

Det är dags att ta bort skygglapparna och prata om de verkliga problemen. Vad gör vår feministiska regering för att vi kvinnor ska våga gå ut om kvällarna? Vem tar ansvar när tusentals kvinnor får hela sin kropp och själ besudlade av dessa monster?

Svenska folket måste bestämma sig för att detta måste få ett slut. Vi måste göra skillnad, göra om, göra bättre. Det är mindre än 9 månader kvar till val. Frågar du mig är det 9 månader vi inte har råd med, för varje dag väljer fler och fler människor att stanna hemma bakom låst dörr för att de inte vågar gå ut.

Läs Marcus Birros blogginlägg "när verkligheten knackar på" här. Citat: Sverige slits isär men makten vill lära oss att Sverige inte alls slits isär. På punkt efter punkt har verkligheten dykt upp vid maktens tröskel och sagt: "Här är jag. Så här ser jag ut. Det är hos mig folk lever sina liv. Du och resten av kostymerna på led har inte haft en suck eller aning om hur jag egentligen sett ut. Så därför är jag här.

Detta är den sanna Sverigebilden. Den som politiker och medier gör allt, och då menar jag verkligen allt, för att mörka. Vägra mörker, gå mot ljuset.