söndag 2 april 2017

Om Europeisk rasism och Kalergiplanen - Gästinlägg

Ett nytt gästinlägg av Stefan Torssell om ett ämne som jag själv har skrivit om många gånger om på min blogg, den ondskefulla Kalergiplanen framtagen av EU:s grundare, greve Richard von Coudenhove-Kalergi.

Några tidigare inlägg hittar du här (Om en snabbkurs i Kalergiplanen), här (Om "fredsprojektet" EU) och här (Om livet efter kollapsen). Ett uppföljande inlägg av Stefan på detta inlägg hittar du här.

Nu över till Stefan:

Detta är en lång text, men för några kanske ett aha...

Vi har facit efter andra världskrigets skändligheter, men förstår vi? Har samtalet ens börjat?

Tre personer har särskilt stor betydelse. De är, Charles Darwin (1809 – 1882), Adolf Hitler (1889 – 1945) och Richard von Coudenhove-Kalergi (1894 – 1972).

Vad har dessa tre män gemensamt? Jo, de har alla en raslära och de har haft oerhört stor betydelse på framförallt Europas utveckling.

Den siste är nog rätt så okänd för de flesta. Det kanske beror på att eliten skäms över honom?

Darwins bok ”Om arternas uppkomst” från 1859 förklarade arternas och människans utveckling. Det fanns bättre och sämre raser.

Rasismen hade fått en vetenskaplig grund att stå på. Det är ingen tillfällighet att såväl Hitler som Stalin var övertygade Darwinister och Socialdemokratins rasbiologiska institut från 1921 hämtade sin inspiration från Darwinismens tankar om undermåliga människor.

Mot den råprimitiva darwinismen stod Darwin själv, delar av kristendomen och humanismen.

Hitler drevs av ett hat mot de folk som för honom var untermenschen, alltså judar, zigenare, polacker, slovaker, tjecker, Balkans folk, bulgarer, ryssar, ukrainare och vitryssar.

Germaner, balter, finnar och ungrare var tydligen godkända samt de nordiska folken.

Darwinismens rasism besegrades av humanismen och Hitlers av kriget.

Den tredje rastänkaren, Richard von Coudenhove-Kalergis tankar är verksamma ännu i vår tid. Rasismen är alltså inte död.

Han kom ur högsta europeisk adel av Österrikiskt-Ungerskt ursprung, men hade en japansk mor. Han var den verklige globalisten, eller kosmopoliten som man sa tidigare.

Han bodde i Japan, blev tjeckisk medborgare, men bytte sedan till franskt medborgarskap. Han hade också grekiska och flamländska rötter.

Han rörde sig med lätthet bland mellankrigstidens politiska och kulturella elit. Hans far talade 16 språk.

Antisemitismen var vanlig under första halvan under 1900-talet. Richard von Coudenhove-Kalergis far var en uttalad antisemit. Fadern avskydde det judiska.

Richard von Coudenhove-Kalergi däremot utvecklade en motsatt ideologi. Folk ska blandas så att alla raser upphör. Han var en elitist. Själv var han en mix och antog att det var något som var eftersträvansvärt för alla.

Richard von Coudenhove-Kalergi utvecklade idéer om ett enat Europa.

Engelskan skulle vara världsspråk och endast fem maktcentra skulle finnas på jorden. De skulle domineras av eliter som stod ovanför demokratin.

Mångkultur skulle främjas i syfte att mixa alla raser i en selektiv process som ledde till en nobel förädling där det bästa av det judiska skulle tas tillvara för att bilda en ny euroasiatisk negroid ras med de antika egyptierna som förebild. (Puh, man blir matt). Kapitalismen och socialismen skulle bli en mix även det.

År 1926 hölls den första paneuropeiska världskongressen och 1930 hölls den andra med 2000 delegater. Richard von Coudenhove-Kalergi blev ordförande.

Efter andra världskriget fick Richard von Coudenhove-Kalergis idéer fast mark när Hitlers förfärande rasism avslöjades. Europa var splittrat och låg i ruiner. Rasismen måste få en ny utformning. Paneuropeismen har sedan dess varit ledande ideologi i Europa.

Richard von Coudenhove-Kalergi förslog att det tidigare EEC, som var en handelssammanslutning, skulle omvandlas till en Europeisk union som också skulle vara en monetär union.

Alltså, allt i Europa sedan 200 år tillbaka har haft ett perspektiv utifrån rasism.

Kolonisatörerna tackade Darwin därför de fick en vetenskap som välsignade deras förtryck av andra folk.

Den siste tasmanska aboriginern exempelvis dog 1876 efter att engelska kolonisatörer slaktat urbefolkningen.

Hitlers utrotning och folkförakt är nästa exempel på vedervärdig rasism och den pågående utplåningen av Europas folk till förmån för den euroasiatiska negroida elitmänniskan är enbart en fortsättning på 1800-talets rasistiska tänkande.

Inte visste den siste tasmaniern som dog varför han dog. Han dog okunnig om den europeiska ideologin bakom hans död.

Inte vet den gruppvåldtagna flickan i en förort att hon deltar i ett samhällsexperiment som härstammar från den första paneuropeiska världskongressen 1926.

Europas stater ska utplånas och deras kulturer och demokratiska styre ska upphävas och en ny människosort av blandras ska etableras på den europeiska kontinenten genom en våldsam tvångssammanföring av olika kulturer och etniciteter.

När lobotomi, elchocker, rasbiologi och åderlåtning presenterades uppfattades det som genialt, men när det geniala visar sig vara galenskap så måste man dra i nödbromsen.

Europas lösning är inte en utplåning av Europas skilda kulturer och ett upphävande av nationell demokrati.

Etniska europeiska varianter ska inte utplånas i en paneuropeisk etnisk rasistisk rensning.

Jag som inte är rasist mår inte ett dugg dåligt av att det finns blonda människor och att det finns människor med blå eller bruna ögon.

Richard von Coudenhove-Kalergi däremot ville att etniskt mixade raser skulle skapas med hjälp av mångkultur för att upphäva etniska särdrag. Det är en av grundtankarna bakom EU.

Den svenska och europeiska (framförallt tyska) mångkulturen har alltså inte enbart en kulturell avsikt utan också en rasistisk. Rasism är att inte acceptera andra människors etniska särdrag.

EU består av en samling tidigare fascistiska stater som i århundraden haft rasism och elitism som grundideologi. Nu vill man göra en etnisk och kulturell mix av allt som man tidigare misslyckats med och slå samman detta till en överstatlig monetär union.

Vi måste lära oss att leva i fred och inte försöka utplåna andra människors särdrag.

Jag förstår inte Jesus ord om att man ska älska andra som sig själv. Det är enbart galningar som älskar sig själva.

Jag försöker acceptera den jag är och kämpar med att acceptera andra. Kan jag älska en människa är jag lycklig.

Att älska alla finner jag omöjligt, men vi måste lära oss att acceptera andra. (Älska måste vara en felöversättning).

Vi ska acceptera alla människors särart på denna jord. Dåliga handlingar ska bestraffas, elitism motarbetas och odemokrati bekämpas.

EU:s rasexperimentella mångkultur måste stoppas.