tisdag 28 mars 2017

Om hopplöshet och bönens makt

Hur många människor har blivit alkoholister, begått självmord och drabbats av hopplöshet och depression p.g.a. NWO-vansinnet i Sverige?

Hade jag inte haft Jesus vet jag inte hur jag själv hade mått idag. Det var riktigt illa ställt inom mig innan jag tog emot Hans erbjudande om frälsning i juli 2016. Något jag skrev om här.

Sedan dess har jag börjat växa och äntligen börjat se klart. Jag har skrivit om min resa här.

Jag tycker så synd om alla som försöker ensamma att bära bördan att se och veta vart Sverige är på väg utan att känna hopp. Jag ställer mitt hopp till en kristen väckelse i Sverige för det är faktiskt det enda hoppet. Vi klarar inte denna börda ensamma.

Politik kommer inte att lösa våra problem därför att det finns inget parti som står upp för sanningen i Ordet. Samtliga partier är korrumperade och kontrollerade av ondskans krafter. Läs här om varför politik är meningslöst.NWO-konspiratörerna i Frimureriet och i Satans Synagoga är själva troende och förstår andlig makt för den som de dyrkar, Lucifer, är en andlig makt. För att krossa Sverige använder de fanatiker från extrema religiösa samfund som wahhabismen som också är en produkt av satans synagoga samt kulturmarxism (a.k.a. politisk korrekthet). Jag skrev om satans synagoga här i mitt inlägg om Sionism.

Svensson som tappat kontakten med Jesus och vänt Honom ryggen är sekulärt uppfostrad, och fått jantelagen och andra religiösa dogmer inbankade i skallen, och har fått lära sig att "du skall inte tro att du är något".

De flesta förstår inte att det är den yttersta tidens strid mellan Gud och satan som vi upplever på första parkett just nu och att politiken är överspelad och maktlös. Jesus har all makt, även den att bota svåra sjukdomar som cancer om vi bara tror och ber. Endast Jesus har makten att rädda Sverige.

Är du själv beredd på det som kommer väldigt snart? Lyssna och reflektera.


Jantelagen är en lögn från satan. Vi är alla älskade av Jesus och han vill ha en personlig relation med oss, utan religiösa dogmer. Han är kanalen mot Fadern och har tagit på sig all världens synder så vi kan bli fria om vi vill.

Han enbart har makten att stå emot de krafter som verkar i Europa och speciellt Sverige just nu. För de är religiösa, men dyrkar Lucifer, och förstår och faktiskt respekterar trons kraft och makt. Djävulen fruktar Gud och därmed har man Guds rustning på sig som frälst och blir oåtkomlig för honom.

Vi har alla en "spännande" tid framför oss och allt kommer bara att bli värre innan Jesus återkommer för att döma och ta hem de sina. Då gäller det att man har gjort sitt val vilken sida man står på.

En dag är det försent som Jesus berättar om i Matteusevangeliet 25:1-13:

Liknelsen om de tio brudtärnorna

25 På den dagen ska det vara med himmelriket som med tio unga flickor, som var tärnor vid ett bröllop och som tog sina lampor och gick för att möta brudgummen.

2-4 Men bara fem av dem var kloka nog att fylla lamporna med olja, medan de andra fem var tanklösa och glömde det.

5-6 När brudgummen blev sen lade de sig för att vila och somnade. Vid midnatt väcktes de av ett rop: Brudgummen kommer! Kom ut och välkomna honom!

7-8 Alla flickorna skyndade sig upp och gjorde i ordning sina lampor. Då tiggde och bad de fem, som inte hade någon olja, att de andra skulle dela med sig åt dem, eftersom deras lampor slocknade.
9 Men de andra svarade: Vi har inte så mycket att det räcker till er också. Gå i stället iväg till dem som säljer och köp det ni behöver!

10 Men medan de var borta kom brudgummen, och de som hade tillräckligt med olja i sina lampor gick med honom in till bröllopsfesten, och dörren låstes.

11 Efter en stund kom de fem andra tillbaka och ställde sig utanför dörren och ropade: Herre, öppna för oss!

12 Men då ropade han tillbaka: Gå er väg! Jag vet inte vilka ni är!

13 Håll er därför vakna och var beredda för ni vet inte vilken dag eller vilken timme jag kommer tillbaka.

Vi skall få tillbaka från satan allt som stulits från oss i form av pengar, tid, glädje, mm och det sjufalt!

Men än har vi inte fått allt för vi har inte bett till Gud om det. Nu är det hög tid att sätta igång och göra detta. Att be för Sverige. Det är inget att vänta på!

Jag ber om en eld som tänds i människors hjärtan och som blir en brand över hela landet. En kristen väckelse. Kyrkklockarna skall åter ringa och vi kristna måste höja rösten och låta kyrkklockorna som har tystnat åter ringa och förkunna evangeliet utan religion och religiösa dogmer.Religion (som är skapad av människor) är inte lösningen. Endast en personlig relation med Jesus ger oss det stöd vi behöver för att orka. Det är inte svårt. En enkel bön räcker. Läs här och här.

Och vad är islam då? Ja, det har jag skrivit om här. Enligt denna artikel av Dr. Robert Morey är det muslimska påståendet att Allah är Bibelns Gud och att islam kom från religionen av profeterna och apostlarna motbevisat av solida, överväldigande arkeologiska bevis.

Islam är ingenting annat än en annan form av den antika mångudskulten. Islam har tagit symbolerna, riterna, cermonierna och till och med namnet på sin gud från den urgamla hedniska mångudsreligionen. Som sådan är islam ren avgudadyrkan och måste förkastas av alla dem som följer Toran och Evangeliet. Tusentals muslimer konverterar till sanningen i kristendomen just nu. Läs här.

"And when thou prayest, thou shalt not be as the hypocrites are: for they love to pray standing in the synagogues and in the corners of the streets, that they may be seen of men. Verily I say unto you, They have their reward." MATTHEW 6: 5

Simin Tov, en Israelisk jude som mött Jesus, säger i video nedan att vi nu måste förena oss i bön, inte ta till vapen, utan sprida kärlekens evangelium, till alla människor, det är Herrens vilja.Det enda som kan rädda Sverige är tro på Jesus Kristus och bönens makt. Genom att söka frälsning räddar du dessutom dig själv till ett evigt liv. Läs här.

Trots läget i Sverige mår jag bra. Är fri från ångest och oro. Bara angelägen om att få börja jobba som soldat åt Gud och hjälpa människor att hitta hem precis som jag själv gjort mitt i medelåldern.