torsdag 12 januari 2017

Om en ofattbart svek

Den "feministiska regeringen" sätter rekord i att skämma ut oss internationellt och har gjort sig ovän med alla länder som finns. De enda som jublar över regeringen Löfvén är väl Saudi-Arabien och den genomkorrupta demokratiska Obama-administrationen i Washington DC.

Kampen och mutorna för att komma in i FN Säkerhetsråd har sannolikt inneburit krav på en motprestationer, t.ex. att svenska regeringen skall göra allt för införandet av den nya världsordningen (NWO), vilket bevisas av regeringens ambition att vara ledande vad gäller folkmordsagendan FN Agenda 2030 och migrationspolitiken.

Om regeringen är en fullständig katastrof internationellt så är det inte bättre nationellt.

Här hemma i Sverige är katastrofen total. Man kan betrakta vilket politikområde som helst så ser man detta. Kaos, sönderfall, utbrända människor, systemkollapser, våld, förstörelse, kollaps för statens våldsmonopol, vården och skolan för att räkna upp några exempel.

Det mest omoraliska sveket är dock mot de äldre som en gång slet ihop den välfärd som vi en gång hade innan regeringen gav bort dessa pengar till invällande välfärdsmigranter, som i sin tur skickade våra välfärdspengar till släkten i sina hemländer.

Detta svek är episkt. Det är av den magnituden att jag är förvånad över att det är så pass tyst om det trots allt bland äldre.

Men det finns nog en förklaring. De äldre är socialistiskt indoktrinerade att inte ifrågasätta den socialistiska överheten överhuvudtaget. De är det statsförstörande partiet socialdemokraternas trognaste väljare och de fortsätter att rösta (S) trots att de faktiskt långsamt svälter ihjäl eller vanvårdas ihjäl inom vård och omsorg. En gång sosse, alltid sosse, för de vet inget annat.

Det hela är inte konstigt om man känner till socialdemokraternas bakgrund. Googla på: Socialdemokraternas ruttna historia och läs deras bakgrund långt innan "Mäster Palm" utmanövrerades av överklassaren och frimuraren Hjalmar Branting som tog befälet över den framväxande rörelse som började hota adeln och finanskretsarna. Författaren till denna artikelserie har gjort ett gediget historiskt researcharbete.

Branting var skolkamrat med Gustaf V och Marcus Wallenberg d.ä. och i vuxen ålder formade dom Sverige som en s.k. synarki - en sorts korporativ stat som leds av tre parter: storfinansen, det dominerande näringslivet och den politiska makten.

En briljant beskrivning av fenomenet och hur det utvecklats i Sverige (som de flesta tror är en "demokrati") kan ni läsa i en bok som heter "Sverige - en synarkistisk modell" av Tore Fredin. Jag har skrivit om detta här.

Med Kunskap följer förmågan att kunna se vad som sker i det som synes ske, och det är alldeles nödvändigt i den kaotiska situation som Sverige befinner sig i nu.

Vi som är födda på 60-talet och har föräldrar som är kring 80 år gamla ser vartåt det barkar för våra älskade gamla föräldrar (OCH för våra barn och barn-barn).

Jag är mycket oroad för mina gamla föräldrar den dag de inte kan ta hand om sig själva längre p.g.a. att jag bor 45 mil ifrån dem och inte kan finnas för dem i vardagen.

Hjalmar Söderberg (1869-1941) sade en gång "Det är skönt att bli gammal. Att vara ung var för djävligt".

Detta gällde på hans tid möjligen, men idag gäller istället "Det var skönt att vara ung, att bli gammal är för djävligt".

Sverige har fullständigt spårat ur och frågan är om det inte är försent att rädda Sverige?

En sak är i alla fall bevisad, den socialistiska hjärntvätten har varit mycket framgångsrik och våra äldre, som alltid finner sig i allt p.g.a. jantelagen, bevisar att det går att koka en groda levande om man bara lägger i den i en kastrull med kallt vatten innan man sätter på plattan. De blir troget bli kvar i kastrullen och lämnar en inte när det börjar hetta till. De klagar inte ens.

De är vilseledda, förråda och tvingade till förnedring trots att de förtjänar det bästa på ålderns höst för allt sitt slit, för att vi skulle få det bra och de skulle få en värdig ålderdom.

Den politiska adelns agenda sedan länge är att omfördela allmänna medel till några få väldigt rikas fickor tillsammans med ett löfte att få ta del av smulor från de rikas bord. Det är därför de är politiker. Egen vinning. Omsorg om Sverige och de äldre finns inte på världskartan för den politiska adelns rikspolitiker, och speciellt inte hos sossarna.

De borde ställas inför rätta och dömas av en folkdomstol för de brott de begått mot svenska folket.

Sveket mot oss alla, och främst de äldre, är ofattbart och går inte att förstå om man inte förstår agendan för NWO, där socialismen är navet. Då först förstår man ondskan i svensk politik och hur förrådda vi är som folk av politikerna.